Merhaba kızlar, öncelikle hepinizin bayramını kutlarım, sevdiklerinizle beraber nice bayramlar görmenizi dilerim.
Benim sıkıcı geçiyor tatil günlerim, miskin miskin evde oturuyorum. Erkek arkadaşım nöbette, onun da bir tatili yok görüşemiyoruz zaten. 2 aylık bir ilişkim var, bilenler biliyor sürecini tekrar anlatmayayım. Tesadüfen erkek arkadaşımla bir yerde otururken erkek arkadaşımın abisi ve eşiyle tanışmış bulunmuştum. Kız çok samimi davranmış, beraber tatile gitmeyi dahi teklif etmişti. Hatta bu beraber tatil o kadar ciddiye binmişti ki kızı zor atmıştık başımızdan, sonuç olarak ilişki daha çok yeni ortada bir şey yokken eş adayının ailesiyle bu kadar samimi olmak hem gereksiz hem mantıksız geliyor bana.
Bunu niye anlattın derseniz, bugün beni erkek arkadaşımın abisinin eşi aradı. Numaramı erkek arkadaşımdan almış. "Astoriacım bayramın mübarek olsun nasılsın iyi misin, görüşelim edelim" falan makineli tüfek gibi hızlı hızlı sıralıyor. Cevaplarına da pek yetişemedim, sadece teşekkür edebiliyorum. Neyse konuştu konuştu, en son şey dedi: "Ya annemi de bir ara istersen ben numarasını vereyim". Ben kendi annesinden bahsediyor sandım, afalladım "Niye senin anneni arıyorum ki canım?" dedim. Güldü, "Ayy yok yok kayınvalidem, yani senin de müstakbel kayınvaliden istersen bir ara gözüne girersin şimdiden ehehe" falan yaptı. Dedim ki "Canım, biz daha hiç tanışmadık X'in annesiyle, gerek yok şu an ileride tanıştığımız zaman ona göre kutlanması gerekirse kutlarım, görüşmem gerekirse görüşürüm. Şu an erken" dedim. "Hmm iyi sen bilirsin o zaman ben UYARIMI YAPAYIM DA" gibi bir vurgulama oldu. Kapattık telefonları sonra ama neyin uyarısı yani, ben anlamadım. Kadını bence aramam gereksiz, sizce de öyle değil mi yahu ben ayıp mı ettim sizce? Erkek arkadaşıma bu konuşmadan bahsetmedim bu arada, işin içine dahil etmek istemiyorum onu.