Ayıp mı ettim, nedir bu şimdi?

Haklı buldum sizi , ben utangaç biriyim nisanliyken bile KV yi pek arayamadim anne desem olmuyor teyze desem olmuyor. Sonra görümcem eşime söylemiş annemi arasa iyi olur diye. Sinir oldum KV bekliyorsa o bana sitem etsin görümceye ne oluyor , o ne hakla karışıyor. Kaldı ki KV nin böyle bir derdi yokmuş tamamen görümcenin isguzarligiymis sonradan öğrendim.

Haklısınız daha sevgiliyken aileyle yüz göz olmayı doğru bulmuyorum. En doğrusu ilişkiniz evliliğe giderken tanismaniz

Çok teşekkür ederim. :)

Açığını arıyor. Bulunca da kendini iyi göstermeye çalışacak kocasına yada sevgilinin ailesine.
Bak Astoria Astoria kayınvalidesini aramak yerine bunu dedi
Uyum sağlamak yerine tatile gitmeyi reddetti
Bizim oğlanı aldı kendine, ailesini yok sayıyor
Vs vs
Ağzına laf vermesende o halinden, tavrından şahane çıkarımlar yaparak en olmadı kocasına anlatacak...
yani umuyorum ki bu kadar mahalle kafası değildir, ben kotu senaryoyu yazıyorumdur.
Böylesi çok korkutucu çünkü.

Açığını arıyor. Bulunca da kendini iyi göstermeye çalışacak kocasına yada sevgilinin ailesine.
Bak Astoria Astoria kayınvalidesini aramak yerine bunu dedi
Uyum sağlamak yerine tatile gitmeyi reddetti
Bizim oğlanı aldı kendine, ailesini yok sayıyor
Vs vs
Ağzına laf vermesende o halinden, tavrından şahane çıkarımlar yaparak en olmadı kocasına anlatacak...
yani umuyorum ki bu kadar mahalle kafası değildir, ben kotu senaryoyu yazıyorumdur.
Böylesi çok korkutucu çünkü.

Ya 1 kere gördüm kızı ya 1 kere. Cidden böyle düşünüyorsa acayip üzülürüm, bari değecek bir uyuzluk yapsaydım da uğraşsaydı ne diyeyim. Umarım böyle değildir.

Ya 1 kere gördüm kızı ya 1 kere. Cidden böyle düşünüyorsa acayip üzülürüm, bari değecek bir uyuzluk yapsaydım da uğraşsaydı ne diyeyim. Umarım böyle değildir.

Acayip mantıksız kendi aramadıgı kayınvalidesine 2 aylık sevgiliyi aratmaya çalısması...
hele de aramazsan kötü olur tehdidi...
hani şöyledir diyebileceğim hiç bir mantıklı açıklaması yok.

Acayip mantıksız kendi aramadıgı kayınvalidesine 2 aylık sevgiliyi aratmaya çalısması...
hele de aramazsan kötü olur tehdidi...
hani şöyledir diyebileceğim hiç bir mantıklı açıklaması yok.

Kayınvalidesini ıncığına cıncığına çekiştiren, onlarca konusunu açan tipler de gelmiş, şunu sorgulamama "Dedikodu yapıyosuuaan fesaatt" falan yazmışlar ne diyeyim. Neyse bayram bayram sinirlenmeyeceğim kimsenin kalbini kırmayacağım yine de ehehe.

Bu arada erkek arkadaşımla konuştum, durumdan bahsettim. "Tanışmadınız ki daha ne araması" dedi çocuk da afalladı. "Hayret X de öyle annemi çok aramaz ki, bayramda falan ziyaret etmez öyle" dedi. Demek ki bu kadın art niyetli, biliyordum. Derdi ne onu da anlamadım, ben buna ilk görüşmede ne yapmış olabilirim de bana bu kadar garezi var anlamadım.
Simdiden elti telasi baslamis kadinin. Pabucu dama atilmadan seninkini atmaya calisiyor sanirim.

Simdiden elti telasi baslamis kadinin. Pabucu dama atilmadan seninkini atmaya calisiyor sanirim.

Ya ikimizin de atılmasın? Ne olacak yani ikimiz de (eğer olursa) o kadının gelinleri olacağız, illa aramızda sidik mi yarıştıralım? İkimiz de sevilelim, birbirimizi sevelim, iyi anlaşalım. İlla olmak istiyorsa da o bir numara olsun yani benim günahım ne acaba? Kötü düşünmemek için zorluyorum ama bu kadar samimiyet, bu laflar falan cidden bana anormal geliyor.

Benim bir oğlum olsa ve hiç tanışmadığım kız arkadaşı beni bayramda arasa, yalaka ve uyanık olduğunu düşünür ilk notumu verirdim. Elti adayın da böyle düşünüyor olabilir mi? :kahve:

Ya ikimizin de atılmasın? Ne olacak yani ikimiz de (eğer olursa) o kadının gelinleri olacağız, illa aramızda sidik mi yarıştıralım? İkimiz de sevilelim, birbirimizi sevelim, iyi anlaşalım. İlla olmak istiyorsa da o bir numara olsun yani benim günahım ne acaba? Kötü düşünmemek için zorluyorum ama bu kadar samimiyet, bu laflar falan cidden bana anormal geliyor.
Bana da anormal geldi. Uzak durmak en iyi yöntem sanirim. Iste bazi kadinlar öyle cnm hemen yarisa giriyorlar.

Kayınvalidesini ıncığına cıncığına çekiştiren, onlarca konusunu açan tipler de gelmiş, şunu sorgulamama "Dedikodu yapıyosuuaan fesaatt" falan yazmışlar ne diyeyim. Neyse bayram bayram sinirlenmeyeceğim kimsenin kalbini kırmayacağım yine de ehehe.

:)) yok valla bence iyi de olmuş söylemişsin sevgiline.
Kimi insan böyle, mantık arama, ortada karakter olarak kıskanç biri varsa...
Hiç bir şey yokken önden önden önlem alıyor kendince.
Böyle bir aramanın sana faydası ne? Hala anlamaya çalışıyorum. Yazan olmuş, oğlunun meraklısı, kv yalakası gibi bir tip olarak görüneceksin.
Bence mesafe diye çok kastırma, zaten mesafeli duruyorum diyorsun, o kendi çalıp kendi oynasın.
Bu şekilde karar Alman gereken bir şey olduğunda,
Senin ailen sen daha iyi tanırsın, kimseyi kırmak istemiyorum diye başla, söyle sevgiline.

Kendisi öyle yapmış demek.kv adayının sizden haberi var mı ki.çok gereksiz olmuş.nekadar geç samimiyet okadar iyi:) 6 yıllık ilişkinin ardından evlendim eve ailece tanışmaya geldiklerinde tanıştım tavsiye ederim:)

Erkek arkadaşıma söyledim, o da şaşırdı tanışmadan daha ne araması diye. Bir de bu elti adayının da annesini normalde pek arayıp sormadığını, bayramlarda falan pek ziyaret etmediğini söyledi.

Bence senin elti kendisi kv nin gözüne girmeye çalışıyor. İlerde birgün konusu geçince "ben astoriaya söyledim ama düşünüp aramadı" diyecek.
Ya da kendi gitmediği, aramadığı için onun muhabbeti olduğunda "astoria da aramadı" diyecek.

Diyorum ve yeni senaryoyu yazmanın haklı gururuyla çekiliyorum En Büyük KK

Kendisi öyle yapmış demek.kv adayının sizden haberi var mı ki.çok gereksiz olmuş.nekadar geç samimiyet okadar iyi:) 6 yıllık ilişkinin ardından evlendim eve ailece tanışmaya geldiklerinde tanıştım tavsiye ederim:)

En güzelini yapmışsınız. :)

Tanışmadığınız insanı arattırıp kadının gözünde kötü bir imaj çizmenizi mi istiyor nedir garip

Aşırı samimi tavırlardan ben asla hoşlanmazdım sanırım bu ne daha dün 1 bugün 2 bir rahat ver yani dimi :lülülü:

kadin seni korkutmaya calismis. bak bu anneni(anne demek zorundasin mesaji) bir gun aramazsan kotu olur oyle bir kotu kaynanadir. :-) yalniz haklilik payi verdim ama erkek arkadasinin cevabindan sonra.erkek arkadasin yengesinin kvsini arayip aramamasi bilgisine sahip olabilecek son kisi olmaliydi. annesiyle aralarindaki muhabbet nasil ki? oglusuum yengen beni bayramda aramadi uhu uhu =p

Bu arada elti adayı numaranı erkek arkadaşından almış, ben olsam mesafeli olmak adına bir süre engellerim.

kadin seni korkutmaya calismis. bak bu anneni(anne demek zorundasin mesaji) bir gun aramazsan kotu olur oyle bir kotu kaynanadir. :-) yalniz haklilik payi verdim ama erkek arkadasinin cevabindan sonra.erkek arkadasin yengesinin kvsini arayip aramamasi bilgisine sahip olabilecek son kisi olmaliydi. annesiyle aralarindaki muhabbet nasil ki? oglusuum yengen beni bayramda aramadi uhu uhu =p

Öyle ağlak bir kadın mı bilmiyorum ama sadece şeyi biliyorum işte bu kadın deniz kenarında bir yazlık aldı orada yaşıyor kocasıyla. Erkek arkadaşımın abisiyle eşini de davet etmiş, bunlar da geliriz demişler. Son dakika bu gelin kız istememiş, son dakika iptal etmişler, annesi de üzülmüş bir dolu hazırlık yapmış falan onu anlattı erkek arkadaşım ama annesine üzülür bir tonda anlatmadı. "Öyle bir şeyler oldu ya, çok annemi arayan soran, ziyaret eden bir tip değil kısacası niye sana bunu dedi anlamadım" dedi yani.

Bu arada elti adayı numaranı erkek arkadaşından almış, ben olsam mesafeli olmak adına bir süre engellerim.

O da anlaşılmaz mı, ne bileyim. Şimdiden iyice açık düşmanlık olmasın.

Sizin ağzınızı aramış bence. Arayıp aramadığınızı, tanışıp tanışmadığınızı merak etmiş olabilir. Ya da sadece konuşmak için konuşmuş da olabilir... :110:

Back
X