- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
Ne kadar düşüncelisin... aradigim misafir akraba modeli.. icinden oyle yapmak geciyorsa oyle yap.. ben olsaydim gidince yenge kusra bakma once seni aricaktim ama nenem telefonu elime tutusturunca once dayimla konusmak zorunda kaldim derdim.. dusuncenden dolayi tebrik ediyorum
Neden ayıp olsun ki. Ne kadar tatlı ve düşüncelisin :) Sen yinede açıklamayı yap yengene olanı anlat.
Teşekkür ederim :) zaten gittiğimde 1 gece kalıyorum etrafı dağınık bırakmıyorum bi koltuğa oturup kitap okuyorum, sessizim, sofrada ne varsa yer kalkarım. O yüzden yengem sever beni. Başka türlüsünü düşünmesini istemem iyi anlaşırız çünkü.Açıklama yap bence dayımla konuşuyodu birden almş bulundm telefonu seni arıcaktm önce diye. Samimi isenz sorun bile olmaz bence
Yok köy değil bizimki de büyükşehir :) Dayımdan önce ben yetişebilseydim keşke ama oldu artık :)Memleket derken köyü kastediyorsan,oradaki bayanlar büyükşehirdekiler kadar umursamıyorlar gelmeden önce aramayı.Dayında zaten aramış,bilgilendirmiş eşini.Çat kapı gitmemişsin ya sonuçta.Gerçi köy halkı misafirseverdir.Çat kapıda gitsende sorun olmazdı.
Teşekkür ederim :) Evli çiftlerin evinde ne olursa olsun rahatsızlık vermeden kalmaya çalışıyorum ödüm kopar yanlış bir şey yaparım diye. Fazla göremiyorum zaten iyi hatırlanayım ben gelirken dert olmasınNe kadar ince düşüncelisin. .
Yok yok bişeycik olmaz . .
Anneanneni de yerim . .
Teşekkür ederim :) Evli çiftlerin evinde ne olursa olsun rahatsızlık vermeden kalmaya çalışıyorum ödüm kopar yanlış bir şey yaparım diye. Fazla göremiyorum zaten iyi hatırlanayım ben gelirken dert olmasın
Valla benim dayımlara, üstelik dayım yokken, çat kapı gittiğim de oldu yakınlardan geçerken. Ben kime haber vermişim, onlardan kim beni çağırmış takmaz kimse bizde, aileyiz neticede.Teşekkür ederim :) zaten gittiğimde 1 gece kalıyorum etrafı dağınık bırakmıyorum bi koltuğa oturup kitap okuyorum, sessizim, sofrada ne varsa yer kalkarım. O yüzden yengem sever beni. Başka türlüsünü düşünmesini istemem iyi anlaşırız çünkü.
Ayip etmemissiniz tabikide :) Ama kitap herzaman okunur biraz sohbet muhabbet dahada hoslarina gidecektir bence.Teşekkür ederim :) zaten gittiğimde 1 gece kalıyorum etrafı dağınık bırakmıyorum bi koltuğa oturup kitap okuyorum, sessizim, sofrada ne varsa yer kalkarım. O yüzden yengem sever beni. Başka türlüsünü düşünmesini istemem iyi anlaşırız çünkü.
Çat diye banlanırmışAyyy ne güzel yiğeennn.. keşşşke benim olsaaa
(Güldür güldür showdan etkilendim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?