Ayıp mı ettim?

Düşünceli olman güzel.Bence tekrar bahsetme.Aramışsın.Önce sonra çok farketmez gibi bana göre.Ama önce araman güzel bir incelik.Gittiğinde de çok kasma bence nezaketli olduktan sonra.
Nihayetinde dayınlardasın.Yengenle iyi anlaşmana sevindim.Bendeki yengeyi görsen.Dayımın hanımı
Kırk yılda bir giderim.Nezaketli davranırım
Ama kadın 70yaşına gelmiş hala kocasının akrabasını istemiyorTerbiyesizlik.

yengenızı aramıssınız zate
yınede ıcınıze sınmıyorsa soyle yapın
yengecım sızede emrıvakı gıbı oldu musaıtmıydınız bılemedım ama sevdıgımden gormeden gıtmıyım dedım bıraz aceleye oldu ama... deyıver :) olur bıter
bısey demesende sorun olmaz cunku zaten aramıssın

Benim senin gibi akrabam olsa valla istersen gel 1 yıl kal benim halamlar biz memleketteyken babamı arayıp anahtarı bi güzel alıp 2 3 hafta bizim evde biz olmadan kalmışlardı hiç unutmam yani

Ama onu böyle alıştırıyosun o da var
Bir geleneğe dönüşmesin bence .O yüzden tekrar lafını etme.Bu sefer de böyle olsun.

Ya sen ne tatli birisin. Alip seni sıkı sıkı sarilasim geldi. Vallahi gece gece gülümsettin beni

Umarim hayatta karsina hep kendin kadar dusunceli, naif insanlar cikar.

gittiğin zaman yengene aynı bu şekilde anlat durumu.o da anlayacaktır.ayrıca bu kadar ince düşünmen de çok güzel yengenin buna takılacağını sanmam

O kadar ayrıntılara takılma canım , asıl o zaman sorun olur. Anlatırsın muhabbet arasında böle böle oldu sinir oldm die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…