Ayıp mı oldu.

1 ay olmuş ise başlıyalı, aylarca sürecek bir iş çok uzun soluklu değil zaten. Ne zaman tayin isteyeceksiniz ki.
Henuz belli degil. Iki hafta icinde belli olacak gibi. Insallah yaza evime donmus olurum diye dusunuyorum. Aksi durumda seneye hazirana ancak gidebilecegim. Yani henuz benim umut etmelerim disinda birsey belli degil.

Ayrı kalınca eşin yerine ne koyacağımızı mı düşünürmüşüz.
Adam askıntı olmaya çalışıyor gibi geldi, başka bir anlamı yok.
Ona mı kalmış sizin evliliğinizi,çocuk yapmanızı sorgulamak.
Şube müdürü diye keyif kahyası da değil de mi.
Soğuk vr mesafeli olun,iş dışında muhattap olmayın derim.
Tatlıyı da istiyosanız alın,içinizden gelmediyse almayın.
Manyak mı ne

Eşin yerine ne koyulur mu mesela? Bir de 5-10 yıl falan kocanın yerine ne tutarmış?

Allah yarattı demem kafa göz dalarım o müdüre hadsiz! Adam sana asılıyor nasıl eşin evliliğin hakkında konuşabilir 1 ayda ne bu samimiyet

Eşinin yerine koyulacakkar gibi cümleyi söylediğinde neden tepki vermediniz terbiyesiz adam olur mu böyle sohbetler neden durdurmadınız

Eşinin yerine koyulacakkar gibi cümleyi söylediğinde neden tepki vermediniz terbiyesiz adam olur mu böyle sohbetler neden durdurmadınız
Ben daha farkli anladim aslinda. Bunun uzerine cocuklarindan uzak kaldiginda ozlediginden bahsetti. Esiyle biraz tartisinca hadi sen ailenin yani git bi gez gel diyorum dedi. Ben anladim ki uzak kalin da ozkeyin. Ben mi yanlis anladim ya. Bircok arkadas sizin gibi soylemis ama ben mi cok saf dusundum ya.

şube müdürü erkek galiba
1. tayin isteme olayın seni aradığında haberi varmıydı
eğer yoksa bu adam sana asılıyor
2. ertesi gün tatlı alacağını gittiğinde öğrendiyse ondan surat asıyordur
3. evlilikte uzak durmanı söyleyen adam sana %100 asılıyor
4. eğer ben izin verirsem tayin alabilirsin diyorsa seni rahat bırakmayacaktır
gerekmedikçe bu adamla muhatap olmayın lütfen

Kusura bakmayın ama safsınız hem de çok saf , adam yol yapıyor , aleni asılıyor , mesafeyi koruyun canınız sıkılır yoksa

Ne değişik biriymiş. Sana tavsiyem tüm haklarını öğren ona göre konuş ve tavır takın. Haklarını bilmezsen her şeye evet dersin. Tatlı almak veya getirmek adettendir. Ne iş yapıyorsun bilmem. Mesela ben bi tepsi baklava alıp öğretmenler odasına koymuştum (yanına tabak çatal) başına oturmuştum. Buyrun hocam diye sunmuştum gelene gidene.

Bu şekilde samimiyetten hiç hoşlanmıyorum, bence bu konularda konuşturmayın bi daha

bence de safsın.
o nasıl laf öyle uzak kalki yerine ne koyabileceğini düşün.
adam zaten gevşek olmasa karısını anasına gönderdiğinden falan niye bahsetsin ne biçim müdür o.

Mesafe koymalısın.Samimiyet kurmadan baklavanı al bırak.

Ya da seninle yıldızı barışmadı moralini bozmaya çalışıyor olabilir.

Kendini ne zannediyor acaba .Özel hayatınızı konusmayın .Bu tatlı isi de amma gerdi milleti .
Bir paket çukulata dağıtın olsun bitsin.

Adamdan uzak dur. Net. Beş yıl on yıl ayrı kalınca evlilik kalmaz zate . Ayrıca onun ne haddine sana evlilikle ilgili akıl vermek. Elin adamı. Diyemedim mi özel hayatımla ilgili konuşmayı sevmiyorum sınırı asmayalım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…