- 25 Mayıs 2008
- 99
- 108
- 628
Bilmiyorum. Dusundukce bana da garip gelmeye basladi. Konusurken yanlis anlamamistim hic ama anlam da veremedim. Ne demek istedi anlayamadim. Bir de kendinin ikinci evliligi oldugunu soyledi. Cok birarada durup esiyle catisinca esine senin ailenin yanina ziyarete gitme zamanin geldi diyormus.
Aldim aldim yedik arkadaslarla. Keyifli oldu. Sonradan katildi mudur de. Onun soylemesi zoruma gitti sadece. Gereksizdi arayip tatli al demek.Aynen tatlı da almayın .Boşverin
mümkün olduğunca resmi olun.
Ben mi cagiracaktim hosgeldine. Evimemi isuerindeki odamami. Anlamadim. Cagirmak mi gerekiyormus.Anlaşılmayacak çok bir şey yok aslında. Alttan alta bir sürü mesaj var. Tatlı meselesinde önce senin davet etmeni bekliyordu Tatlı alıp hayırlı olsuna gelemedik demiş. Sen önce tatlı alıp ikram edince hayırlı olsuna davet etmeyince bozulması burdan.... Eşinden ayrısın e tabi sıkılırsın yerine koyacak bişi lazım bak ben burdayım muhabbeti yapmış. Sana bi yürüyecekte alttan yol çalışması yapıyor. Henüz çözemedi yolu nereden yapsam diye kıvranıyor.... Uzak durun... Niyeti hiçte hoş değil..
Ben mi cagiracaktim hosgeldine. Evimemi isuerindeki odamami. Anlamadim. Cagirmak mi gerekiyormus.
Iyice huylandim adamdan ya. Biran once tayinim olsa bisey istemiyorum.Ayyy bi ara gelin çok memnun olurum filan demenizi bekliyormuş demek ki. Dilede getirmiş. Tatlı muhabbetini kendine çevirmeye kalkmış. Benim yazdığınızı okur okumaz anladığım bu oldu...
Nefret ediyorum bu durumlardan ama haklisiniz oyle olmasi gerekecek sanirim. Bir kadin evli yada bekar kendi hayatini idame ettiremez mi. Neden hep tetikte olmak zorundayiz ki biz.Eşin gelsin bir görünsün bence daireye
asılıyor gibiEvet dun de şen şakraktı. Anlamadim hicbirsey. Yanlis birsey mi yaptim acaba diye icime kurt dustu.
Malesef öyle canım. Ben de kamudayım ve evli olduğum halde iğrenç şeyler yaşadım. Çok dikkatli olmak gerekNefret ediyorum bu durumlardan ama haklisiniz oyle olmasi gerekecek sanirim. Bir kadin evli yada bekar kendi hayatini idame ettiremez mi. Neden hep tetikte olmak zorundayiz ki biz.
Peki ama esinize anlattiniz mi rahatsiz oldugunuz durumlari. Ben gerekli gormedigim icin bahsetmemistim ama simdi soylersem de gereksiz aklina takacak yada harekete gecip buraya gelecek belki. En iyisi soylememek mi.Malesef öyle canım. Ben de kamudayım ve evli olduğum halde iğrenç şeyler yaşadım. Çok dikkatli olmak gerek
Birçoğunu anlatmadım canım ama bir olayı kendisi şüphelenince anlatmak zorunda kaldım ve çok tatsız şeyler yaşanmıştı . Bence sen direkt anlatma eşine ama işyerine gelsin görünsünPeki ama esinize anlattiniz mi rahatsiz oldugunuz durumlari. Ben gerekli gormedigim icin bahsetmemistim ama simdi soylersem de gereksiz aklina takacak yada harekete gecip buraya gelecek belki. En iyisi soylememek mi.
Hic bahsetmeyim ben o zaman. Turnesi bitince beni ziyarete gelsin buraya. Cok gecmis olsun size de. Belli ki gereksiz yere basinizi agritmislar.Birçoğunu anlatmadım canım ama bir olayı kendisi şüphelenince anlatmak zorunda kaldım ve çok tatsız şeyler yaşanmıştı . Bence sen direkt anlatma eşine ama işyerine gelsin görünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?