Hayir. Doktor kontrolum var. Ameliyat olmustum. Sebep olarak bunu soylemeyi planliyorum. Toplantinin tarihi belli degil tam olarak. Ayrica mudur gelmeyecek. Ben bir arkadasimla gidecegim burdan.Toplantıyı neden ertelemek istiyorsunuz dediğinde tüm bu ayrıntıları anlatmıycaksınız umarım,ben olsam böyle bi ricada bulunmaz eger o dönemde çok gitmek istiyorsam ya izin ya da rapor alırdım,ben de kamudayım kimseye böyle rica da bulunmayın minnet altında kalırsanız hoş olmaz
Sözkonusu sağlıksa zaten izin vermek zorunda kalır,geçmiş olsunHayir. Doktor kontrolum var. Ameliyat olmustum. Sebep olarak bunu soylemeyi planliyorum. Toplantinin tarihi belli degil tam olarak. Ayrica mudur gelmeyecek. Ben bir arkadasimla gidecegim burdan.
Cok tesekkur ederim. Acikcasi izin kullanmak yerine hazir sehrime gitmisken hepsini halletmek niyetindeyim. Sadece bir hafta otelemek istiyorum.Sözkonusu sağlıksa zaten izin vermek zorunda kalır,geçmiş olsun
Arkadaslar memnun oldular. Ama sasiran da oldu. Yani oyle tatli alsam diye beklemiyorlarmis. Ben boyle seylerin soylenmesinden yana degilim. Yani birisine bisey yap demek hosuma gitmiyor. O yuzden gicik oldum mudure. Tayin konusunda da muduru baglayan bir durum yok. O yuzden konuyu uzatmamasi icin dahil olmadim. Kisa kessin diye ama hata yaptim farkindayim.Kocamdan ayrı kalacaksam neden evleneyim yahu? Diyemediniz mi ben gün sayıyorum kocamın yanına gidebilmek için diye? Zaten adam özel hayatınıza müdahil olmuş, sizde devam ettirseydiniz. Laf vermeyin böyle “patronum her şeyi konuşurum” tarzı vıcık insanlara.
Tatlı konusuna gelince de sizin içinizden gelirse yaparsınız. Şart değil. Belki 1 sene sonra yapmak isteyeceksin ona neymiş.
Devamı gelir zaten o konuşmanın. Tepki görmeyince yüz bulur, tekrar açar konuyu. O zamam susmayın sizde.Arkadaslar memnun oldular. Ama sasiran da oldu. Yani oyle tatli alsam diye beklemiyorlarmis. Ben boyle seylerin soylenmesinden yana degilim. Yani birisine bisey yap demek hosuma gitmiyor. O yuzden gicik oldum mudure. Tayin konusunda da muduru baglayan bir durum yok. O yuzden konuyu uzatmamasi icin dahil olmadim. Kisa kessin diye ama hata yaptim farkindayim.
Bir de kamuya giriyim de cocugu rahat yaparim rahat bakarim diye dusundum hep. Olaya bak.
Valla asilma isini hic dusunmemistim. Aklimin ucundan bile gecmemisti. Ilk iki hafta sessizdim biraz. Normal degil mi bu? Hep mi boyle sessiz mulayimsin demisti. Daha yeni geldim alisinca degisir demistim o zaman. Bilmiyorum ki sik sik da esimden bahsediyor. Simdi soyle ki esim benim cakistigim kurumu denetleyen bir kurumda calisiyor. Bunu biliyor sube muduru ve sik sik esimden konu aciyor.
Valla bi bana öyle geliyo sandım . Konu sahibi dikkatli olun çok tekin hareketler değil bunlarBana adam sana asılıyor gibi geldi.
Bu cümle çok artniyetli bence.
Canımmm bana da iyi niyetli gelmedi sanki kendine yol yapıyor bir de yalnız olduğunu biliyor dikkatli olmanda fayda var..Sizlerin yazdiklarini okuyunca acaba dedim zaten. Aklimin ucundan bile gecmedi ama daha da dikkatli olacagim bundan sonra. Cok cok tesekkur ederim kiymetli yirumlariniz icin.
Mesela gecenlerde odama geldi. Oda arkadasim var bir de. Erkek arkadasim. Gecmisten meslek hayatindan bahsediyordu mudur. Birseyler anlatti anlatti. Sonra dedi ki ama ben bunun kararini veremem ki. Aykikilin esinin isi bu. Konuyi ne yapti etti esime bagladi. Daha once de defalarca yapti bunu. Ama esim benim calistigim kurumu denetleyen ust bir kurumda calisiyor. Sebebini buna baglamistim. Rahatsiz oluyorum gercek bu.bence gene de yüz verme. daha bu kadar yeni işe başlamış genç bir hanımın evliliğinden eşinden sık sık sohbet açmak çok abes... ben iyi niyetli biri olmadığını sanıyorum
Adam evli cocuklu belli biryere gelmis. Valla kondurmak istemiyorum. Sizler yazana kadar aklima gelmemisti bile. Ikinci evliligiymis laf arasinda onu da sikistirdi. Neden soyledi onu da anlamadim. Evine donmek icin acele etme benim ikinci evliligim. Uzak kalmak iyidir gibi seyler soyledi.Canımmm bana da iyi niyetli gelmedi sanki kendine yol yapıyor bir de yalnız olduğunu biliyor dikkatli olmanda fayda var..
Mesafe olsun arada
Evli ve çocuklu erkekten korkacaksın canm..Adam evli cocuklu belli biryere gelmis. Valla kondurmak istemiyorum. Sizler yazana kadar aklima gelmemisti bile. Ikinci evliligiymis laf arasinda onu da sikistirdi. Neden soyledi onu da anlamadim. Evine donmek icin acele etme benim ikinci evliligim. Uzak kalmak iyidir gibi seyler soyledi.
Baska birsey sordu. E imzan geldi mi belge gonderecegin dedi. Hayir gelmedi dedim. Sordun mu hic dedi. Evet sordum birbucuk iki ayi bulurmus dedim. Sen baslayali bir ay oldu mu dedi. Evet dedim. E o zaman maas almissin. Arkadaslarina bi tatli al dedi. Tamam dedim. Boyle iste. Gercekten e imza icin aradi da o zaman aklina gelip mi sordu yoksa tatli al demek icin arayip e imzayi mi bahane etti anlamadim.İlginç...
Bir şube müdürü neden bir tatlı meselesi için telefon açmış hiç anlamadım!
Bilmiyorum. Dusundukce bana da garip gelmeye basladi. Konusurken yanlis anlamamistim hic ama anlam da veremedim. Ne demek istedi anlayamadim. Bir de kendinin ikinci evliligi oldugunu soyledi. Cok birarada durup esiyle catisinca esine senin ailenin yanina ziyarete gitme zamanin geldi diyormus.Ayri kalmak iyiymis esten. Uzak kalinca yerine ne koyabilirim diye dusunuyormussun
bu nası bi cümle?
Bana adam sana asılıyor gibi geldi.
Bu cümle çok artniyetli bence.
Aynen tatlı da almayın .BoşverinYerine ne koyacaksin diye mi sordu anlayamadim. Sizin orada kac yil kaldiginiz ve esinizle olan iliskiniz ve cocuk yapip yapmamaniz onu ilgilendirmez. Bu konulari is yerinde konusmuyorum diyin bence. Hadsiz dengesiz ben olsam tatli da almam zikkimin dibini yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?