- 26 Mayıs 2018
- 8.202
- 38.777
- 548
- 51
Bana karşı cıvık değiller ama ortamda ben olmadığımda tabiki de daha rahat konuşurlar :) bende rahat olamıyorum pek genelde telefonla uğraşıyorum çok derin muhabbet etmiyorum çekiniyorum ister istemez. Ama bana zararı olmayan sevdiğim insanlar Hatta Bir tanesini çok yakın bi kız arkadaşımla tanıştırdım ama kısmet değilmiş olmadı.
Sürekli erkek arkadaşlarıyla buluşmuyorum yanlış anlaşılmasın. Ortamda diğer bayanlar gelecek diye plan yapılıp son dakika bayan gelmediğinde ben tek kalıyorum yani atıyorum buluşma yerine gidilmiş oluyor ve son dakika bayan eş gelemiyor eşini gönderiyor yada hiç gelmiyolar.
Özel bi durumdan dolayı eşim akşam beni evde tek bırakmak istemediği için beni de götürüyor. Ortamda bayan yoksa bi çay içip kalkıyoruz zaten.
Bende tercih etmiyorum yanlış anlaşılmasın. Ya da bu buluşmalar (ortamda tek bayan olmam) sürekli olan bi olay değil. Diğer bayan eş geliyosa bende gidiyorum. Özel bi durumdan dolayı eşim gece beni evde tek bırakmıyor ama gitmek de istiyor yanlarına. Beni de götürüyor ama çok oturmayıp kalkıyoruz. Erkeklere karşı çok fazla dialog kurmadığım için eşimin rahatsız olacağı bi durum yaşanmıyorAyıp değil. Bende zaman zaman eşimin bekar arkadaşları ile bir araya gelirim, sohbet ederim. Ama genellikle tercih etmiyorum. Eşimde benim arkadaş ortamıma pek takılmaz, sıkılır. Sıkıcı bir ortam değilse pekala bir araya gelebilirsiniz. Ama eşinizin sizi yalnız bırakmamak için çanta gibi yanında taşıması tuhaf.
Bana karşı cıvık değiller ama ortamda ben olmadığımda tabiki de daha rahat konuşurlar :) bende rahat olamıyorum pek genelde telefonla uğraşıyorum çok derin muhabbet etmiyorum çekiniyorum ister istemez. Ama bana zararı olmayan sevdiğim insanlar Hatta Bir tanesini çok yakın bi kız arkadaşımla tanıştırdım ama kısmet değilmiş olmadı.
Sürekli erkek arkadaşlarıyla buluşmuyorum yanlış anlaşılmasın. Ortamda diğer bayanlar gelecek diye plan yapılıp son dakika bayan gelmediğinde ben tek kalıyorum yani atıyorum buluşma yerine gidilmiş oluyor ve son dakika bayan eş gelemiyor eşini gönderiyor yada hiç gelmiyolar.
Özel bi durumdan dolayı eşim akşam beni evde tek bırakmak istemediği için beni de götürüyor. Ortamda bayan yoksa bi çay içip kalkıyoruz zaten.
Bende tercih etmiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın sürekli olan bi durum değil. Son dakika diğer bayan gelemeyince bende ortama gitmiş oluyorum(onun çocuğu var son dakika hastalanınca gelemiyor). Bana ayıp diyen kişi de ortamda iki bayan 4 erkek olmasına ayıp dedi. Erkekler çoğunluktaymış diye ayıpmışEşin varken kimseye söz düşmez Allah bozmasın aranızı. Ben olsam tercih etmezdim o ayrı
Bi tanesini çok seviyorum çok iyi bi insan. Hatta çok yakın kız arkadaşımla tanıştırmıştım ama kısmet değilmiş olmadı. Diğer bayanla daha iyi dialog kuruyolar ben daha çekiniğim bana karşı daha da dikkatlilerNeden ayip olsun? Herkes halinden memnunsa baskalarinin ne dusundugunu bosverin. Arkadasin erkegi kadini olmaz.
Bi ara bana takıntılı olan biri tarafından rahatsız ediliyodum. Baya sancılı bi süreç oldu. Bi ara korkudan gündüz de dışarı çıkamıyodum. Eşim işten geç gelecekse erkenden haber veriyor ya da ben aileme gidiyorum gece beni o alıyorMerak ettim, özel durum neymis? Insan niye tek basina evinde kalamasin?
Eşimle araları çok iyi. Bizim evlilik sürecimizde de çok yardımları oldu herşeye onlar koşuşturdu. Hatta ilk misafirlerimiz de onlardı eşim çağırdığı için çok kızmıştım ama bende çok emekleri var bi arada olalım istemiş. Onlar beni kabullendi ben onları:)Ayıp diyenlerin aklından ayıp şeyler geçiyor bana kalırsa. Onlar senin de arkadasin. Önce eşin tanıdıgi için ya da erkekler diye konuşulmamasinda fesatlık ararim
Bi ara takıntılı biri tarafından rahatsız ediliyodum apartmanda da kimseyle yakın olmadığımız için eşim akşam beni evde tek bırakmak istemiyorAyıp olmaz da neden hemen kalkma ihtiyacı hissediyorsunuz
Bir de nedir o özel durum evde tek olmanıza engel
Yani Allah korusun aileden biri hasta vs olsa eşin refakatçi kalsa seni de mi götürecek
Bi ara bana takıntılı olan biri tarafından rahatsız ediliyodum. Baya sancılı bi süreç oldu. Bi ara korkudan gündüz de dışarı çıkamıyodum. Eşim işten geç gelecekse erkenden haber veriyor ya da ben aileme gidiyorum gece beni o alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?