Ayıp mı?

Tek bayan sizken eşiniz bama biraz geniş gibi geldi afedersiniz.

Kusura bakmasınlar ama bunun ahlakla görgüyle falan hiç bir ilgisi yok. Bunu size söyleyen kişi, eşinizin size olan düşkünlüğünü kıskanıyor da olabilir bence. Siz bir arkadaş grubusunuz, kadın/erkek oranının ne önemi var allahaşkına?Kaç yaşına geldim ilk kez duyuyorum böyle birşeyi. Açık saçık bir muhabbet olacak olsa sizi çağırmazlardı zaten. Ayrıca bazı üyeler, erkeklerle ne konuşabiliriz falan demişler o kısma da anlam veremedim. Herhangi biriyle ortak noktanız olabilir ya da olmayabilir, bunun cinsiyetle ne alakası var?

Ayıp diyen kimse kalbi kötüymüş .. Sen memmunsun eşin memnun arkadaşları memnun ee daha ne ?? Mesela ben gitmem çünkü benim eşimin arkadaşları hepsi bekar ve benden utaniyorlar benim yanımda rahat edemezler ama sende öyle birşey yokmuş sorunda yok yani .. Hayat kısa milletin ne dediğin i boşver mutlu olmaya bak

Eşim kadın erkek beraberken giderim ama sadece erkek arkadaşlarıylayken gitmeyi tercih etmem, o da gelmemi istemez.
Ben 3 kız arkadaşımla buluşunca eşimin sap gibi orada olmasını istemem, rahat sohbet edemeyiz bi defa. O yüzden bana da garip geldi biraz

Bende giderim eşimin çok yakın arkadaşlarıysa. Sürekli görüşüldüğü için bende çok severim zaten. Hiç tanımadığınız yada nadir gördüğünüz biri olsa muhabbete limon sıkıyor gibi olabilirdiniz.

Ayıp değil de , bir müddet sonra erkek muhabbeti sıkar beni.
O yüzden ben olsam gitmezdim.

Neden ayıp olsun? Sonuçta sizinde arkadaşınız sayılır onlar. Böyle ayıp Bilmem ne diye düşünenleri fesat buluyorum açıkçası.

Çok gereksiz bı buluşma..nasıl rahat ediyorsunuz.esinizde bı alem.sizin ne işiniz var yahu:) ben arkadaş grubuma eşimi tintin goturmem.ne işi var

Buna ayıp diyen kişi veya kişilerin akılları belden aşağı çalıştığı için ayıplıyorlar.
Muhabbet erkek muhabbetine dönmedikçe hiiçççç sorun olmaz. Hala arkadaşlık kavramını anlayamayanlar yüzünden moralinizi bozmayın. Hatta böyle insanları hiiiçççç takmayın bile.
Bazı insancıklar, kadın ve erkeğin bir ortamda ancak cinsi münasebet veya düşünce nedeniyle bulunacağı sabitinden kurtulamamışlar. Çünkü akıllar uçkurda olunca böyle oluyor.
Zevk alıyorsanız gidin.
Kaldı ki anladığım kadarıyla diğer kadın son anda çıkan hastalık vs. gibi nedenlerle gelememiş. Yani oldukça normal bir durum.

Yakın kız arkadaşım evli eşinin yıllardır çok yakinnolduhu 3 kişilik grubu var, birlikte çok zaman geçiriyorlar ve bir şey olmuyor. Ayıp diyen kişiler ne amaçla diyor bunu

3 4 erkek arasında sadece ben. Düşünmek bile istemiyorum tabiki ayıp. Tam tersini düşünsenize. Eşinizin de bu duruma bişey dememesi enteresan. Örf ve afetlere ters

ayıp degil..

neyi kafası ile bu şekilde bir cümle kurmuş hiçbir ayıbı yok duymazdan gelin eşiniz ile gidiyorsunuz ki eşiniz ile gitmesenizde bana göre bir ayıbı yok .

Ayıp meselesi değil ama ben olsam onlar rahat etsin diye gitmezdim,tek kadınsam.aynı ortamı kendi açınızdan düşününsene,kadın kadına bir buluşma arada sadece sizin esiniz erkek.sevseler bile mutlaka rahatsız olur insan

Günaydın.
Yıllardır bu durumun içinde olduğum için bana ayıp gelmedi.
Kocamla zaten arkadaşlarımız ortak oluyor zaman içinde.
Bekarı da var evlisi de var.
Buluşmalara eşiyle,sevgilisiyle gelen de var,tek gelen de.
Şimdi herkesin düzeni farklı. Onlar yanında eş/sevgili getirmiyor diye biz de onlara uymak zorunda değiliz. Kaldı ki beni hepsi çok sever,özellikle ararlar,sevdiğim yerlere gidilir,yemek çok seçtiğim için bana uygun yiyecekler bulunur mutlaka.
İş,spor,gündem herşeyden konuşuruz hiç de sıkılmayız.

Esin razi sen raziysan ayibi nedir? Ama esimin arkadaslaryla konusacak konum olmaz benim. Erkek arkadaslarim esimin arladaslari degildir. Ortak bi yerlerden tanisak arkadas olsak ayri mesele..

eşimin ilkokuldan beri arkadaş grubu var. 10-12 kişi can ciğerler. farklı şehirden onların yaşadığı şehre gelin geldim ben.

tam 8 senedir tek kadın benim. daha geçen ay bir arkadaşı evlendi, eylülde de biri daha evlenecek. biri de sözlü.
Eşimin yoğun çalıştığı dönemlerde ben evde sıkılmıyım diye gelip beni evden alırlardı kahve içmeye giderken ne var ki bunda?

yeri geliyor 10 erkek tek kadın oluyorum . yeri geliyor diğerlerinin eşleri geliyor. yada onlar yalnız olabiliyor.

aralarında kendimi o kadar rahat hissediyorum ki

insanlar salak salak konuşmalara bayılıyorlar. herkes kendi ortamını bilir ve nasıl rahat ederse öyle davranır.
17 aylık kızım var dışarı çıktığımızda ben rahat edeyim diye hepsi tek tek bakıyor.

Ne yanı tek kaldım diye bu güzelliklerden vaz mı geçeyim?

Yıl olmuş 2018 erkeklerden hala ayrı tutuyorsunuz kendinizi inanamıyorum bu başlığa inanamıyorum sizin bunu düşünmeniz inanamıyorum size bunu söyleyeni cevap vermemenize inanamıyorum
Daha kat edecek çok yolumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…