Haklısınız ama toplumun genel bakışı malesef ki bu. Ve bu zihniyet yüzünden rahat olamıyorum ister istemez. Genel olarak kadınlara da mesafeliyim davranış konusunda ama bunun bilinmesine rağmen yine de ayıp denmesi beni düşündürdü. Bilmiyorum belkide ayıptır diye size de danışmak istedimHerkesin kendi tercihi onlara gore ayipsa kendileri ortamda bulunmayabilir. Size gore sorun yoksa yoktur. Sorun ediyorsaniz gitmeyin.
Esimin arkadaslari bekar hep ve ben hep yanlarinda olurdum hala olurum. Sık gorustuklerimizden bir tanesi evli sadece.
Hic oyle kadin gelsin diye beklemedim bulusmalara. Cogunlukla tek kadin ben olurum. 2 kadin olunca birbirinizi mi koruyorsunuz? Tek olunca saldiriyorlar mi napiyolar? Bu ne sacma bisey.
Haklısınız ama toplumun genel bakışı malesef ki bu. Ve bu zihniyet yüzünden rahat olamıyorum ister istemez. Genel olarak kadınlara da mesafeliyim davranış konusunda ama bunun bilinmesine rağmen yine de ayıp denmesi beni düşündürdü. Bilmiyorum belkide ayıptır diye size de danışmak istedim
Bunu söyleyen bana baya yakın bi insan. Şuan evli ama evli olmadan önce kız erkek karışık arkadaş grubu olan bi insan. Ama şuanki düşüncesi farklı.Bunu söyleyen kim peki merak ettim? Muhtemelen sizin rahatlık ve samimiyetinizi içten içe kıskanan biri.
Bizimkide eğlenceli geçiyor. Bana karşı düşünceliler ve saygılılar. ben yokken daha rahat olurlar buna hak veririmToplum da herseye karismayiversin.
Beni ayiplayan olmadi ama olsa da umurumda olmaz heralde. Esimin ben yanindayken konusamayacagi bir muhabbeti de yoktur. Oyle kadin kiz hakkinda konusacak tipler degiller ben olmasam bile veya dert anlatip nebileyim birilerini cekistirecek de degiller.Oyun, teknoloji, iş muhabbeti ve geyik yapilir. Cogu benim de katilabilecegim seyler. Eglenceli geciyor bizim icin.
Bizimkide eğlenceli geçiyor. Bana karşı düşünceliler ve saygılılar. ben yokken daha rahat olurlar buna hak veririm
Bende tercih etmiyorum yanlış anlaşılmasın. Ya da bu buluşmalar (ortamda tek bayan olmam) sürekli olan bi olay değil. Diğer bayan eş geliyosa bende gidiyorum. Özel bi durumdan dolayı eşim gece beni evde tek bırakmıyor ama gitmek de istiyor yanlarına. Beni de götürüyor ama çok oturmayıp kalkıyoruz. Erkeklere karşı çok fazla dialog kurmadığım için eşimin rahatsız olacağı bi durum yaşanmıyor
Bazen benim canım gitmek istemese de diğer bayan eş geliyor diye bende sürükleniyorum o Diğer bayan için sıkıntı olmuyor bu durum o ortamda tek bayan olsa da rahatsızlık duymuyor
Eşin var yanında cnm neden ayıp olacakmış.Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var bekar evli karışık. Sadece iki bekar kaldı. Birinin ilişkisi var ama kız arkadaşını planlara dahil etmiyor. Biz en çok bi evli çiftle ve iki bekar arkadaşıyla görüşüyoruz evde veya dışarda. Eşimle et tırnak gibiler eşimde yalnız gitmediği için beni de davet ediyolar. Gitme diyeceksiniz ama eşim bensiz hiçbir yere gitmiyor beni evde yalnız bırakmak da istemiyor. Bende sürükleniyorum hadi bi yemek yer kalkarız diyor istemeyince. Bazen diğer evli arkadaş gelemiyor çocuğu yüzünden. Ama bi kaç kişiden ortamda bi bayan yoksa benim o ortamda bulunmamın ayıp olduğunu duydum. Onca erkeğin arasında ne işin var tarzı. Ama eşim harici sadece iki bekar var.
Bana karşı hiçbir saygısızlık seviyesizlikleri olmadı. Yenge diye hitap ederler zaten. Atıyorum kebap seviyorum yada muhabbet arasında mangal lafı geçti hemen derler haftaya bi mangal yakıyoruz vs diye. Ya da evimize yemeğe gelirken ne seviyosam alırlar diğer bayana da aynı şekilde. Hatta ona karşı daha yakınlar ben biraz mesafeli ve soğuk duruyorum. Ama görüşmek ayıp mı? Ortamda hiç kız olmayacaksa ben gitmemeli miyim?
Yanlış anlaşılma olmasın sürekli olan bi durum değil. Son dakika diğer bayan gelemeyince bende ortama gitmiş oluyorum(onun çocuğu var son dakika hastalanınca gelemiyor). Bana ayıp diyen kişi de ortamda iki bayan 4 erkek olmasına ayıp dedi. Erkekler çoğunluktaymış diye ayıpmış
ne ayıbı ya kocanla gidiyorsun insanlar çok kötü niyetli isterse yüz erkek olsun kocam benleyse kimseyi ilgilendirmez kimse de ayıplayamazEşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var bekar evli karışık. Sadece iki bekar kaldı. Birinin ilişkisi var ama kız arkadaşını planlara dahil etmiyor. Biz en çok bi evli çiftle ve iki bekar arkadaşıyla görüşüyoruz evde veya dışarda. Eşimle et tırnak gibiler eşimde yalnız gitmediği için beni de davet ediyolar. Gitme diyeceksiniz ama eşim bensiz hiçbir yere gitmiyor beni evde yalnız bırakmak da istemiyor. Bende sürükleniyorum hadi bi yemek yer kalkarız diyor istemeyince. Bazen diğer evli arkadaş gelemiyor çocuğu yüzünden. Ama bi kaç kişiden ortamda bi bayan yoksa benim o ortamda bulunmamın ayıp olduğunu duydum. Onca erkeğin arasında ne işin var tarzı. Ama eşim harici sadece iki bekar var.
Bana karşı hiçbir saygısızlık seviyesizlikleri olmadı. Yenge diye hitap ederler zaten. Atıyorum kebap seviyorum yada muhabbet arasında mangal lafı geçti hemen derler haftaya bi mangal yakıyoruz vs diye. Ya da evimize yemeğe gelirken ne seviyosam alırlar diğer bayana da aynı şekilde. Hatta ona karşı daha yakınlar ben biraz mesafeli ve soğuk duruyorum. Ama görüşmek ayıp mı? Ortamda hiç kız olmayacaksa ben gitmemeli miyim?
Yanlış anlaşılma olmasın sürekli olan bi durum değil. Son dakika diğer bayan gelemeyince bende ortama gitmiş oluyorum(onun çocuğu var son dakika hastalanınca gelemiyor). Bana ayıp diyen kişi de ortamda iki bayan 4 erkek olmasına ayıp dedi. Erkekler çoğunluktaymış diye ayıpmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?