- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
işte ben de o yüzden daha geniş çevrelere girersin umarım dedim ya. nasıl gençlik ortamları varsa artık, dil öğrenmeyi sevmek bile farklılık sayılıyormuş... sanırım üniversiteye de gitmiyorsun, ben çıkışmadım; aksine söylediğim her şeyin senin kurduğun cümlelere karşı argüman olduğunu zannederek atarlı cevap vermen de komik durmuştu üst mesajda :) ergenliğine veriyorum, tekrar rica ederim.
Mesajinizi yanlis anladiysam ozur dilerim ama sanki ben kendimi farkli gostermeye calisiyormusum da diger insanlari kucumsuyormusum gibi bir uslup sezmistim. Kesinlikle ama kesinlikle boyle br dusuncem olmadigi icin dogal olarak cikistim.
Dil ogrenmeyi sevmek de inanmayacaksiniz ama farkli evet, ogrenen cogu insan is icin okul icin ogreniyor. Benimki takinti boyutunda ve etimonolojiye bile inerim konusmalarda. Bu konudaki hevesim cok cok fazla. (Burda cikismiyorum :). Ozel bir universitede okuyorum ve insanlarin tek deri su dersi geceyim suralarda gezeyim. Boyle olunca da ben onlara gore ogrenmeye fazla hevesli kaliyorum. Ki zaten biri bana olene kadar oku dese gikim cikmaz herkes mezun oluo bi an once gitmek isterken ben birkac boluim daha okumak istiyorum. Zaten kucukken de okul onlerinden alamazlarmis beni ben okuka gitmek istiyorum diye aglarmisim :) Dediginiz gibi genclik ortamlari cok farkli kotu anlamda, sadece menfaat icin donen iliskiler var her bir yanimda. Bu insanlarin da her istedikleri direk onune geldikleri icin kafa calistirmaya gerek duymuyorlar. Kafa calismadigi icin de nerede dil ogrenmek nerede ders calismak? :)