Aylar öncesinden plan yapmışken misafir geleceğini öğrenmek.

Hemen kvmi arar planımı söylerdim gece de teyzemde kalacağımızı söylerdim X planımı unutmuş ama sorun değil sende gel kalırsın teyzemde benle derdim oda yok derdi zaten. Ah peki o zaman 2 gün sonra bekliyorum mutlaka derdim geçerdim.

K valide anlayışlı ise giderdim. Hatta ona siz de gelin diye teklif ederdim..

Bence vakit kaybetme daha da geç olmadan ara. Eşim yeni söyledi ama sana söylemeyi unutmuş ben yarın bütün gün annemle dışarda olacağım. İstersen oğlunla kalabilirsin ya da bir gün sonra gelebilirsin de.

Sahsen arayıp yarın teyzemlerde kalacağımı söylerdim. Heleki kv de zaten ayni sehirde ise. Sizinle teyzenizde kalacak degil ya

Ara o zaman yarın annem şehir dışından geliyor, sen bi gün daha kal orda Pazar erkenden gel kahvaltıya gidelim de.

Ben arayamıyorum Kızlar yanında telefon yok eşime akrabasından ulaşıyor, eşim de işte şu an. Zaten arayayım gelmesin desem istemiyor olurum, daha önce de buna benzer olaylar oldu. Aratmaz yani

Ben arayamıyorum Kızlar yanında telefon yok eşime akrabasından ulaşıyor, eşim de işte şu an. Zaten arayayım gelmesin desem istemiyor olurum, daha önce de buna benzer olaylar oldu. Aratmaz yani
Ben olsam eşim işten gelince arama nolarına bakarım ve bilerek şu no kimin diye sorarım o da akrabanın işte annem aradı ya derse o noyu kendime kaydeder ararım merhaba X annem orda mı bi telefona alabilir miyim derim önce hal hatır sorarım sonra ya eşim söyledi bize gelecekmişsin x bana yeni söyledi ama annem geliyor teyzemde kalıcaz bir takım sorunlar yaşıyor da teyzem ona destek olcaz anne seni 2 gün sonra mutlaka bekliyorum aramasam olmazdı bu sefer sende benle gelcektin sıkılcaktın e gitmesem teyzem küsecekti sen anlayışlısındır nazım sana geçti kendine dikkat et görüşürüz der kapatırım.

Evet isteme. Olay olursa olsun. Esin seninde bir hayatin oldugunu ögrenmek zorunda. Servis eden bir gelin robotu degilsin. Adam evde bile olmayacakmis. Simdi restini cekmezsen, ilerisi dahada kötü olur. Kimse sana "iyi gelin madalyasi" takmiyor.

O zaman esini ara ve restini cek. Annesine ulassin ve durumu anlatsin. Yarin evde her halukarda olmayacagini dile getir. Onada ders olsun, bir daha annesi emri vaki yaptiginda "önce cilekreceline sorayim" demeyi ögrenir bu sekilde.

benzer bi durum yasamistim

haftalar once arkadasimla kahvaltı için sozlestik, esim esim çalışıyodu kaynanamin da bizde kalasi gelmis, nasil gelme deyim dedi

anahtarimi yanima aldim, baska yedek anahtar da yoktu. ben gidiyorum planim vardi sen keyfine bak dedim. anahtar ben de yengeye(eltisiyle ayni binada oturuyodum) gidersen geri giremezsin dedim ve çıktım.
hic de umrumda degil yine olsa yine yaparim

evin sahibini usak yerine koyan kendi kendini eylesin

nezaketen bile cagirmam ben sizin yerinizde olsam

Çok politiksiniz:) ama ben bu şekilde yapamam. Yani eşim zaten gelme diyecek olsa arar der. Benim arayıp söylemem garip olur. Annesinin evde tek kalacağını biliyor sonuçta.

Haklısınız, tek sorun o ben çıkmadan gelirse evden çıkmadan önce teklif etmesem çok mu ayıp olacak
Kesinlikle teklif etmeyin. Anneniz sehir disindan geliyor kayinvalide her gun orada. Aramadiniz mi anne boyle boyle sonra gel demek icin? Hala gec degil arayin bence. Sen de gel demeyin, biz teyzemde kalacagiz sen ertesi gun gel diyin.
Arayamazsaniz da sabah erkenden cikin madem, denk gelince kotu olur cunku

Benim de çağırasım yok zaten de insan bir huzursuz oluyor. Hayatımın her alanında karşıma çıkmak zorunda mı bu kadın

Çok politiksiniz:) ama ben bu şekilde yapamam. Yani eşim zaten gelme diyecek olsa arar der. Benim arayıp söylemem garip olur. Annesinin evde tek kalacağını biliyor sonuçta.
Eşinize sözünüz geçmiyor mu yahu:)
Hazır hamilesiniz basın duygu sömürüsünü:)
Ben olsam eşimden beklemem kendim dediğim şeyi yaparım eşim laf ederse de sen benim planımı unutup annene tamam gel demişsin teyzem bana küssün mü yani deyip 2 dk yalandan ağlardım kendimi odaya kapatıp
Sonuç: benim planıma uyan bir kv ve tamam özür dilerim sana sormalıydım sen nasıl istersen öyle yap diyen bir eş

Benim de çağırasım yok zaten de insan bir huzursuz oluyor. Hayatımın her alanında karşıma çıkmak zorunda mı bu kadın

evde yedek anahtar da birakmadan gidin butun gün evde kumkuma gibi kalsin

insanlarin ona gore yaşayacağı fikrinden vazgecer belki

oglusu da cok istiyosa isten izin alip ilgilensin ya da ugrayip anahtar falan biraksin

huzursuz da olmayin, sen yabanci değilsin zaten kusura bakcak bisey yok oglunun evi anne deyip gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…