- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Yahu boşver. Unutan eşin ve sana söylemeye bile tenezzül etmeyen kv utansın. Yalnız kalsın evde ne var. Gelmeden önce seni de aramalıydı. Senin de evin orası. Oh oğlumu aradım bitti gitti demekle olmuyor
Hiç bu yönden düşünmemiştim :) güzel bir bakış açısı olduGideceğimiz eve karı, kocayı ayrı ayrı mı arıyoruz? Birini ararsın der ki "ben eşime de sorayım ve döneyim". Bu işin mantıklısı budur. Adamın yaptığı düşüncesizlik.
Konu sahibi eşin planı bilerek çağırmış bence. Teyzeyle arası iyi değil diye annesi de gitsin, muhabbeti bölsün istedi ya da sen de gitme istedi belli ki. Adamın unuttuğu filan yok. Ben inanmadım.
Ya da oturanlar ana oğul evde siz gidin.ogluna haber ettiyse oğluyla otursun oğlu ise gidecekse yalnız otursunEe sizi ilgilendiren ne? Arasın söylesin unutmuşum diye bi daha. Bu sizin probleminiz değil ki. Madem öyle annesine de çilekreçeline söylemeyi unutmuşum, oda gitmiş desin.
Hiç bu yönden düşünmemiştim :) güzel bir bakış açısı oldu
Erkek her zaman umursamazdır. O yüzden eve gelmek isteyen önce evin hanımına da danışmalı. Erkeğe sorarsan gelme diyemez ki. Çok işi olsa bile gelme diyemez ama kaynana direk konu sahibini arasa alır cevabını. Biz eşimle bir yere gideceksek onun arkadaşı bile olsa ben eşini ararım müsaitler mi diye. Elimin tarafı da bir iki huysuz dışında beni arar gelmek isterlerse.Gideceğimiz eve karı, kocayı ayrı ayrı mı arıyoruz? Birini ararsın der ki "ben eşime de sorayım ve döneyim". Bu işin mantıklısı budur. Adamın yaptığı düşüncesizlik.
Konu sahibi eşin planı bilerek çağırmış bence. Teyzeyle arası iyi değil diye annesi de gitsin, muhabbeti bölsün istedi ya da sen de gitme istedi belli ki. Adamın unuttuğu filan yok. Ben inanmadım.
Dün yapmıştım zaten eşim yesin diye onu yerler birlikte :)Oğlu evde yok niye geliyor yoksa size. Amaç kontrol altında tutmak. Ben inadına evde bırakırdım kadını. Siz biraz yemek yapın eve, abartmayın. Sonra da kendi planınıza göre hareket edin.
Erkek her zaman umursamazdır. O yüzden eve gelmek isteyen önce evin hanımına da danışmalı. Erkeğe sorarsan gelme diyemez ki. Çok işi olsa bile gelme diyemez ama kaynana direk konu sahibini arasa alır cevabını. Biz eşimle bir yere gideceksek onun arkadaşı bile olsa ben eşini ararım müsaitler mi diye. Elimin tarafı da bir iki huysuz dışında beni arar gelmek isterlerse.
Ara bence bir sonraki gün gel deHayır aynı şehirdeyiz. Bize yarım saat uzaklıkta bir akrabasındaydı. O yüzden size geleceğim yarın demiş. E gelince de kalıyo
Bence bunlar hep cep telefonu yüzünden :) ben küçükken misafir gelmek isteyen evin hanımı bizim evi arayıp annemle konuşurdu. Erkekler evde olmazdı, telefonlar ve misafirlikler hanımların tekelindeydi. Halam, yengelerim, annemin kuzenleri, babamın kuzenleri hepsi aynı şeyi yapardı. şimdi cep telefonu çıktı arayıp oğlum diyorlar.Erkek her zaman umursamazdır. O yüzden eve gelmek isteyen önce evin hanımına da danışmalı. Erkeğe sorarsan gelme diyemez ki. Çok işi olsa bile gelme diyemez ama kaynana direk konu sahibini arasa alır cevabını. Biz eşimle bir yere gideceksek onun arkadaşı bile olsa ben eşini ararım müsaitler mi diye. Elimin tarafı da bir iki huysuz dışında beni arar gelmek isterlerse.
Ee sonuç geldimi kv, ne yaptınızİyi geceler kızlar.
Aylar öncesinden teyzem kuzenlerim annem ile yarın dışarda yemek yemek için sözleşmiştik. Annem sırf bu yemek için şehir dışından geliyor. Bugün eşimden öğreniyorum ki sevgili kv yarın bize geliyormuş. Ve eşim de gececi. Benim planım vardı dedim, söylemeyi unutmuş. Kötü oldu dedim, e ne yapsaydım annem size geliyorum dedi gelme mi deseydim ? Kendimi kötü hissettim e napayım annen de gelir o zaman dedim. Yok annem gelmesin dedi. Ben sana bir şey demiyorum sen plan yapmışsın, annem de kendi çapında plan yapmış. Sana planını boz demiyorum. Yapacak birşey yok dedi. Tabi benim içim huzursuz oldu yine, siz olsanız ne yapardınız?
+1Yahu boşver. Unutan eşin ve sana söylemeye bile tenezzül etmeyen kv utansın. Yalnız kalsın evde ne var. Gelmeden önce seni de aramalıydı. Senin de evin orası. Oh oğlumu aradım bitti gitti demekle olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?