Aylar öncesinden plan yapmışken misafir geleceğini öğrenmek.

Yahu boşver. Unutan eşin ve sana söylemeye bile tenezzül etmeyen kv utansın. Yalnız kalsın evde ne var. Gelmeden önce seni de aramalıydı. Senin de evin orası. Oh oğlumu aradım bitti gitti demekle olmuyor
Hem oğlunu hem gelini arayan kayınvalide var mı. Varsa daha da kahrolucam. Eşimin ailesi de hiç aramadan haber vermeden gelir. Ki 3 saat gibi bir mesafe var arada. Ararlar kapının önündeyiz. Bazen yemin ediyorum ev kıyafetimi değiştirmeye fırsat kalmıyor.

K.v sizinle aynı şehirde ise direk ara söyle kendini üzme.yada eşin çok merakıysa işinden izin alsın otursun annesiyle

sıze sormadan sızle alakalı plan yapan sıze uymak zorunda
geldıgınde bırlıkte gıdersınız sıkılıp sıkılmaması onun sorunu bı zahmet sızı arayıp gelmeyı dusunuyorum ısınız planıız var mı dıye sorsaymıs genelde boyle plan programları kadınlar yapar cunku

sız planınızı bozmayın 1 kısı fazla bulusma olur

Beni arayıp geliyorum demeyen kaynanaya ben niye arayıp evde yokum dicem ki! Madem anasını çağırmış iş yerinden izin mi alır, ya da başka bir çözüm mü bulur, anasını iş yerinde mi ağırlar bana ne. Ana oğul bana problem çıkartmışlar ben mi onlara çözüm sunucam. Kendi planıma devam eder, sonra da gayet Güler yüzle hiç bir şey olmamış gibi davranırdım

Ben arayamıyorum Kızlar yanında telefon yok eşime akrabasından ulaşıyor, eşim de işte şu an. Zaten arayayım gelmesin desem istemiyor olurum, daha önce de buna benzer olaylar oldu. Aratmaz yani

Evde sadece esinizin sözü geçiyorsa o zaman mecbur kvdeyi de götürmeniz lazım. Yapacak birsey yok. Padisah hazretleri aratmiyorsa aratmıyor

Kv mi arar anne boyle boyle teyzemde yatili kalacagiz sen de gel kal desem rahat edemezsin. Iptal edeyim desem aylar once planladik herkes kendini ona gore ayarladi. E sen gelmesen benin icime hic sinmeyecek sen 2 gun sonra gel de hic degilse benim de icime sinsin senin de sinsin derdim. Eger tavir yapmadan kabul ederse de el ustunde tutardim geldiginde

Benim kv gelecekse bana söyler önce, bilir ki oğluna dese o zaten unutur

Evet, bu yorumu çok beğendim :)

Benim kayınvalidem oğlundan önce beni arar ama kayınpedere öğretemedim bunu. Kayınpederim oğlunu arar beni aramaz geliyoruz diye. İlk evlendiğimiz zamanlarda kayınvalidem de beni aramazdı ben açıkça beni de arasanız ne iyi olur geleceğinizi bilirim ona göre ayarlarım kendimi dedim,kayınvalidem mesajı aldı ama kayınpederim kıllığına almıyo mesajı

Direk söyle bunda ayıp bir sey yok.
Kendi habersiz gelmeye kalmış..
Hemen ara de valla " Bugün için bizim planımız var akşam da teyzem de toplanacağız annem bu yüzden şehir dışndan geldi.. haftaya müsaitsen kesin bekliyorum " de.
Ben olsam haftaya müsaitsen kesin bekliyorumu da demezdim de neyse sen söyle :)

Peşine falan götürme felekten bir gün ayarlamışsınız ailece ne işi var kvnin yanında rahat muhabbet edemezsiniz bile

Ne güzel yoluna sokmuşsunuz sizin için sevindim. Benim eşimin ailesinden gelmeden arama sorma yok pat diye gelirler kapıya dayanırlar. Görgü eksik biraz.

Planınız bozulmayacaksa huzurunuzu da bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…