- 23 Ekim 2018
- 633
- 917
- 103
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Hem oğlunu hem gelini arayan kayınvalide var mı. Varsa daha da kahrolucamYahu boşver. Unutan eşin ve sana söylemeye bile tenezzül etmeyen kv utansın. Yalnız kalsın evde ne var. Gelmeden önce seni de aramalıydı. Senin de evin orası. Oh oğlumu aradım bitti gitti demekle olmuyor
Siz de o akrabalardan ulasabilirsiniz. Numaralari yoksa eşiniz ya da bir başkası aracılığıyla numaralarını bulabilirsiniz. Yeter ki konuşmak isteyinArayamıyorum Canım telefonu yok şu anda. Yanındaki akrabalarından ulaşıyor eşime
Ben arayamıyorum Kızlar yanında telefon yok eşime akrabasından ulaşıyor, eşim de işte şu an. Zaten arayayım gelmesin desem istemiyor olurum, daha önce de buna benzer olaylar oldu. Aratmaz yani
Hem oğlunu hem gelini arayan kayınvalide var mı. Varsa daha da kahrolucam. Eşimin ailesi de hiç aramadan haber vermeden gelir. Ki 3 saat gibi bir mesafe var arada. Ararlar kapının önündeyiz. Bazen yemin ediyorum ev kıyafetimi değiştirmeye fırsat kalmıyor.
Şanslısınız gerçekten:)Benim kv gelecekse bana söyler önce, bilir ki oğluna dese o zaten unutur
Evet, bu yorumu çok beğendim :)Beni arayıp geliyorum demeyen kaynanaya ben niye arayıp evde yokum dicem ki! Madem anasını çağırmış iş yerinden izin mi alır, ya da başka bir çözüm mü bulur, anasını iş yerinde mi ağırlar bana ne. Ana oğul bana problem çıkartmışlar ben mi onlara çözüm sunucam. Kendi planıma devam eder, sonra da gayet Güler yüzle hiç bir şey olmamış gibi davranırdım
Hem oğlunu hem gelini arayan kayınvalide var mı. Varsa daha da kahrolucam. Eşimin ailesi de hiç aramadan haber vermeden gelir. Ki 3 saat gibi bir mesafe var arada. Ararlar kapının önündeyiz. Bazen yemin ediyorum ev kıyafetimi değiştirmeye fırsat kalmıyor.
Yahu boşver. Unutan eşin ve sana söylemeye bile tenezzül etmeyen kv utansın. Yalnız kalsın evde ne var. Gelmeden önce seni de aramalıydı. Senin de evin orası. Oh oğlumu aradım bitti gitti demekle olmuyor
Beyfendi planım olduğunu söylemeyi unutmuşNe saçma bi olay ya, gelme mi diyeyim diyor. Evet, öyle diyecek. Evde yoksunuz, nereye gelecek kadın. Ne programı iptal etmek zorundasınız nede programa dahil etmek zorundasınız.
Ee sizi ilgilendiren ne? Arasın söylesin unutmuşum diye bi daha. Bu sizin probleminiz değil ki. Madem öyle annesine de çilekreçeline söylemeyi unutmuşum, oda gitmiş desin.Beyfendi planım olduğunu söylemeyi unutmuş
Ne güzel yoluna sokmuşsunuz sizin için sevindim. Benim eşimin ailesinden gelmeden arama sorma yok pat diye gelirler kapıya dayanırlar. Görgü eksik biraz.Benim kayınvalidem oğlundan önce beni arar ama kayınpedere öğretemedim bunu. Kayınpederim oğlunu arar beni aramaz geliyoruz diye. İlk evlendiğimiz zamanlarda kayınvalidem de beni aramazdı ben açıkça beni de arasanız ne iyi olur geleceğinizi bilirim ona göre ayarlarım kendimi dedim,kayınvalidem mesajı aldı ama kayınpederim kıllığına almıyo mesajı
Planınız bozulmayacaksa huzurunuzu da bozmayın.İyi geceler kızlar.
Aylar öncesinden teyzem kuzenlerim annem ile yarın dışarda yemek yemek için sözleşmiştik. Annem sırf bu yemek için şehir dışından geliyor. Bugün eşimden öğreniyorum ki sevgili kv yarın bize geliyormuş. Ve eşim de gececi. Benim planım vardı dedim, söylemeyi unutmuş. Kötü oldu dedim, e ne yapsaydım annem size geliyorum dedi gelme mi deseydim ? Kendimi kötü hissettim e napayım annen de gelir o zaman dedim. Yok annem gelmesin dedi. Ben sana bir şey demiyorum sen plan yapmışsın, annem de kendi çapında plan yapmış. Sana planını boz demiyorum. Yapacak birşey yok dedi. Tabi benim içim huzursuz oldu yine, siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?