- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Haha:) valla hiç huyum olmayan şeyler o yüzden yemez benim eşime sözüm geçer ama konu annesi olduğu zaman eskiden de istemediğimi belli ettiğim için hassas davranıyor maalesefEşinize sözünüz geçmiyor mu yahu:)
Hazır hamilesiniz basın duygu sömürüsünü:)
Ben olsam eşimden beklemem kendim dediğim şeyi yaparım eşim laf ederse de sen benim planımı unutup annene tamam gel demişsin teyzem bana küssün mü yani deyip 2 dk yalandan ağlardım kendimi odaya kapatıp
Sonuç: benim planıma uyan bir kv ve tamam özür dilerim sana sormalıydım sen nasıl istersen öyle yap diyen bir eş
Öyle olcak zaten ama eşim gececi olduğu için gece tek kalacak evde kv.
Hahaha :) ay ne güldürdünüz beni gece gece :) Korkmaz o öyle şeylerdengeceleri mutfaktan falan ses geliyo anne korkma diye de korkutsaniz mi
fenaligim tuttu gece gece
Esin bozma planını demişse hazirlandigin gibi evden cik. Esin karsilasin onu. Hem sana da soramaz nereye kimle gidiyorsun vs., sen de davet etmek zorunda kalmazsin.Çok politiksiniz:) ama ben bu şekilde yapamam. Yani eşim zaten gelme diyecek olsa arar der. Benim arayıp söylemem garip olur. Annesinin evde tek kalacağını biliyor sonuçta.
Hahaha :) ay ne güldürdünüz beni gece gece :) Korkmaz o öyle şeylerden
Benim ki değişik :))tuh ya
neyse artik benimki tekrar ayni seyleri yapmaya kalkarsa korkutuyum. benim kaynanam korkar sizin ki gibi degil
rol yaptığımı anlar :)Esiniz size soylemeyi unutmus gibi davranın .
Merhaba. İçinizi huzursuz edecek bir mevzu değil bence. Habersiz geleceğine göre surprizlerle karşılaşma ihtimalini göze alıyor demektir. Ne eve kabul edin ne yanınızda götürün. Eşinize birakmayin bile, kendiniz arayın, çok kibar bir dille "Anne bize gelmek istemissin, eşim planım olduğunu unutup olur demiş ama aylar öncesinden annemlerle plan yapmistik, bir kaç gün evde yokum ben. Gelmek istedigini bana söyleseydin keşke, planım olduğunu söylerdim sen de ona göre plan yapardin. Bir dahaki sefere biz haberleşelim ona göre plan yapalım. Bu seferlik böyle olsun, başka bir gün misafir edelim seni inşallah." deyin. Ben de gelirim derse şaka algilamis gibi gülüp seni başka zaman agirlariz, deyin. Konuşmasına fırsat vermeden artık kimdeyse filancaya çok selamimi ilet, kendine iyi bak diyerek kibarca kapatın telefonu. Eşiniz ve annenizin dusuncesizligine anlayış göstermek zorunda değilsiniz, iptal etmeyin planlarinizi.Hayır aynı şehirdeyiz. Bize yarım saat uzaklıkta bir akrabasındaydı. O yüzden size geleceğim yarın demiş. E gelince de kalıyo
Canim bebek mi bu. Evde tek başına da oturabilir. Sen planını bozma. Sonuçta şehir disinda gelen annen var. Allah yardimcin olsun.Öyle olcak zaten ama eşim gececi olduğu için gece tek kalacak evde kv.
Otursun da onun yerinde olsam kendimi çok kötü hissederdim. Ama kendi hatasıCanim bebek mi bu. Evde tek başına da oturabilir. Sen planını bozma. Sonuçta şehir disinda gelen annen var. Allah yardimcin olsun.
E o zaman başka zaman gelsin. Eşiniz konuşur gelmez. Günler çuvala girmedi ya.Aynı şehirde yaşıyoruz yol yorgunu olması imkansız :)
Arayamıyorum Canım telefonu yok şu anda. Yanındaki akrabalarından ulaşıyor eşimeMerhaba. İçinizi huzursuz edecek bir mevzu değil bence. Habersiz geleceğine göre surprizlerle karşılaşma ihtimalini göze alıyor demektir. Ne eve kabul edin ne yanınızda götürün. Eşinize birakmayin bile, kendiniz arayın, çok kibar bir dille "Anne bize gelmek istemissin, eşim planım olduğunu unutup olur demiş ama aylar öncesinden annemlerle plan yapmistik, bir kaç gün evde yokum ben. Gelmek istedigini bana söyleseydin keşke, planım olduğunu söylerdim sen de ona göre plan yapardin. Bir dahaki sefere biz haberleşelim ona göre plan yapalım. Bu seferlik böyle olsun, başka bir gün misafir edelim seni inşallah." deyin. Ben de gelirim derse şaka algilamis gibi gülüp seni başka zaman agirlariz, deyin. Konuşmasına fırsat vermeden artık kimdeyse filancaya çok selamimi ilet, kendine iyi bak diyerek kibarca kapatın telefonu. Eşiniz ve annenizin dusuncesizligine anlayış göstermek zorunda değilsiniz, iptal etmeyin planlarinizi.
Siz unutun .rol yaptığımı anlar :)
Yok bir tuhaf onlar. Eşim gelme demez. O da gelmeyeyim demez.E o zaman başka zaman gelsin. Eşiniz konuşur gelmez. Günler çuvala girmedi ya.
Düşüncesi bile güldürüyor :) nasıl diycem eşime dün söyledin ama unutmuşum ben miSiz unutun .
Yok bir tuhaf onlar. Eşim gelme demez. O da gelmeyeyim demez.
Hahaeh o zaman gelsin tek başına kalsın. Senlik bir durum yok. Ertelenebilecek bir plan da değil sonuçta. Mecbur tek kalıp duvarlarla konuşur gelinim şöyle gelinim böyle iki lafın belini kırar
Ben de anlamıyorum. Ne varsaAslında olması gereken arayıp kibar bir dille durumu anlatmanız ve başka bir güne sözleşmeniz. Bunda alınacak bir şey yok. Ama arayamam diyorsunuz.
O zaman eve geldiğinde "böyle böyle bir planım vardı benim. X unutmuş sana söylememiş. Keşke haberim olsaydı. Neyse benim artık çıkmam lazım, sen keyfine bak. Hadi görüşürüz" deyip çıkın. Alınmasın diye davet etmenize gerek yok. Beni ev sahibi saymayan, evime gelirken haber vermeyene evimden çıkarken hesap verecek değilim.
Eşiniz de çok meraklıysa izin alıp otursun annesiyle. Zaten o işteyse annesi niye geliyor anlamadım. Sizin nur yüzünüzü görmeye mi geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?