Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Yemin ederim okurken sen aklıma geldin yine incir çekirdeğini doldurmayan sebeblerle gelmiş bizimki

Allah dualarımı kabul etti canım
Benimde sen hemen etiketledim
Şom agızlı diycektim
Yapı meselesi ya,
Bu mevzu bende olsa mesela gelse kaynana bi gülme gelir hiç öyle duramam,
Ama sinirden gülerim ama duruma gülerim,
Kesin gülerim yani

Benimde sen hemen etiketledim
Şom agızlı diycektim
Yapı meselesi ya,
Bu mevzu bende olsa mesela gelse kaynana bi gülme gelir hiç öyle duramam,
Ama sinirden gülerim ama duruma gülerim,
Kesin gülerim yani
Moresever gulemez. O aile terbiyesi almis. Ne olursa olsun, dünyada batsa o burnundan kıl aldırmaz

Moresever gulemez. O aile terbiyesi almis. Ne olursa olsun, dünyada batsa o burnundan kıl aldırmaz
En son bıraktıgımda yemege falan cagırcaktı,
Bayagı bişeyler kaçırmışım,
Kaynanada iyiymiş yinede ele güne karşı uzak durmamış,
Bazı şeyleri alttan almak lazım banabenigeriver morsevercigim,
Arkanızdan konuştuysa küsmek yerine sebebini sordun mu ?
Zaten kınayı çerezi boşver geçmiş gitmiş ?
İyi geçinmek istiyorsan idare etmeyi bileceksin,
Herkez herkeze bayılmıyor ama işte idare ediyor.

Siz bence konu açmayın buraya, çok sabit fikirlisiniz. Kim ne derse desin sadece sizin bildiğiniz doğru. E burdaki insanlar sizinle aynı fikirde değiller ve siz hala kendinizi savunuyosunuz yorumlarda... ki bence çok terbiyesizsiniz, sizden kaç yaş büyük ve ne yaparsa yapsın eşinizin annesi olan bir kadını insan içinde rencide etmişsiniz. Ama yokk siz kimseyi kırmazdınız di mi, siz öyle sanın. Buraya konu açıp ta kendinizi yormayın, zira siz bildiğinizi okumaya devam edeceksiniz. Narsist ve magalomansınız kendinizi bu kadar üstün ve herkesten doğru görmeyi bırakmazsanız bu kafa ile devam edersiniz. Ki yakınınızdakikere yazık olur

Sadece selamlaşmak bile istemiyorum. Yüzünü bile görmesem yeter. Eşim annesinden bahsedince bile tüylerim diken diken oluyor. Yüzünü görünce kafasından alevler fışkıran her an saldırmaya hazır bir boğa kafası görüyorum korkuyorum kadından herkesle kavgalı. Çok affettim alttan aldım ama hiç sonu gelmedi hiç konuşmamak en iyisi tavrınızı taktir ettik. Keşke bende ilk günden böyle olsaydım
Artık bizde konuşmuyoruz zaten böyle mutluyum.

Hee maden takmıyorsun da niye ikide bir buraya kaynananla ilgili konu açıyorsun..
Yok suratına bakmadım
Yok hiç oralı olmadım
Yok burnumdan kıl aldırmadım
Suratımı ekşittim oturdum
Bana hak vermeyecekseniz konuma yorum yapmayın
Hatta sizi de takmıyorum
Bu ne ya..

bir kayınvalide olarak,kayınvalidene sinirlendim.

neden?

yüzüme bakmaya bile tenezzül etmeyen gelinin yanına gidip,konuşmaya çalışacağım,oldu...
Abla bu üye bir de abisiyle evlenen kadının annesiyle yaşayacağını söylüyordu. Kendi kaynanasını da eve almıyor
Yazık ben kaynanasına üzülüyorum

Peki bu durum ne zamana kadar sürecek? Ölene kadar görüşmeyecekmisiniz? Evliliğiniz bu şekilde nasıl sağlıklı olacak? Birgün eşinizde size resti çekebilir. Çocuğunuz olduğunda mecbur bir araya geleceksiniz. Ne yaşadıysanız artık geçmişi bir kenara bırakıp minimum düzeyde görüşebilirsiniz.

Bende çok şey yaşadım ama es geçtim gitti. Ömür boyu böyle mı yapıcaksınız? Kendiniz için affetmeyi öğrenin. Kin çok kötü birşey bence.
Hasta eder.
Affetmek zorunda değilsiniz daha temkinli davransanız yeterli olur bence. Ne yaşadığınızı bilmeyerek yorum yapıyorum..

sebeplerini az okudum ayip yahu .. mantolama ,cerez dagitma falan bunlari issizlikten surekli dusunup kinlendin... kv kötü olur anlarimda benim dediklerim olmadi diye kadina cephe almissin... cidden ilerde kaynana olursam karişmam ..gerci o da suç

Sürekli kınada yaşadığınız çerez olayı, kahve yapma meselesi, düğüne gelen misafirlerinize hoşgeldin demediler muhabbeti vs... yanı bu kadar nefret etmenizi gerektirecek olaylar değil bunlar. Emin olun bunların daha fazlasını yaşadım ama ben yine saygımı korudum, evime geldiler güler yüzle hizmetimi ettim. Psikolojik destek aldım, psikoloğun ilk seansta söylediği ‘affetmen gerekiyor yoksa sana bir faydam olmaz’. Herşeyden önce kendim için affettim. Sonuç olarak eşim herşeyin farkında sonuna kadar destekçim. Eşimin ailesi için biricik gelinleriyim. Kv dem parasını altınını gözü kapalı bana teslim eder ben saklarım. Kv dem, kp im sürekli her ortamda yaptıklarından pişman olduklarını dile getirir. Düğünde yüzüme bakmayan kp im geçen hafta aramış ‘neden aramıyorsun seni özlüyorum kızım, sen benim için kızımdan ilerisin’ diyor. Bunlar bir günde olmadı tabiki. Sizde affedin olan olmuş artık.

Benim babaannemin anneme yaptiklarini yazsam roman olur fakat annem bile hala saygida kusur etmez. Ha mesafesini korur ama artik 70lerinde yasli ve hasta bir kadin. Kalbinizi bu kadar kinle doldurmayin. Kadin ayaginiza kadar gelmis. Herkesin icinde sergilediginiz tavir ne olursa olsun cok saygisizca. Kavgali iseniz de bunu elalemin bilmesine gerek yok.

abow bir konulari okuyum dedim ...sevgi karisinin ayagina terlik getirerek olmuyormuşsirf adamin ailesini sevindirmemek icin bosanmiyormusbu forumda ilk kez soyluyorum psikoloğa git hic normal degilsin... yengemler anneannemi pek sevmez ki anneannem de farkinda ama onlar saygisizlik etmez anneannemde pek orali olmaz ...gozmezden gelse dayimlar 5 dk katlanmaz yengemlere cok buyuk olay cikar... anneannm dayima gidecekti yengem gelin gelecek diye soyleyince demekki gelmeyeyim diye soyledi dedi gitmedi yaziktir yahu koskoca insanlara yapmayin ...aci degilmi kendi oglunun evine gidemiyor aralari bozulmasin diye de soylemiyor

Valla eşekten düsenin halini eşekten düşen anlar.boşver görüşme şahsen ben huzuru görüşmemekte buldum bir daha da konuşmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…