Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.

Üstte dediğim gibi anlık birşeydi o kadını sadece Allaha havale ediyorum sülalesine birşey dediğim yok

O sinirle söylenmiş birşeydi o kadına dua etmiyorum sadece Allaha havale ediyorum o beddua kaynanamın teyzesi eydi annesine değil ve tek beddua ettiğim insandır.
Tehlike (siz) gümbür gümbür geliyorum demiş. Ne yapsalardı? Benim de yakınımda sizin gibi bi gelin adayı olsaydı ben de oğlumuzun ve bizim başımızın yanmaması adına bu işin olmamasını önerirdim.

Ben o sözü eşime söyledim eşimin ailesine değil o zaman olan birşey yoktu ki bizim nikahımız kıyılmıştı hiçkimsenin haddine değil kusura bakmayın benim eşimle bir problemim yokken böyle birşey çıkaran biri dünyanın en gereksiz canlısı olur benim gözümde.

En gereksiz canlı onlar mi
Allah ım sana yalvarıyorum ben tam da bu ozguvenden istiyorum nolur duy sesimi

Görmezden geldiğim kişiler kusura bakmayın sizinle polemiğe girip engellenemem sizinle Mune ilgilenecek şimdiden güle güle

Dünyanın en gerekli insanı 'tereliye'

Görmezden geldiğim kişiler kusura bakmayın sizinle polemiğe girip engellenemem sizinle Mune ilgilenecek şimdiden güle güle

Görmezden geliyorsun ama her yazdığımizdan haberin var maşallah
Aynen kv nle konuşmak isteyip te bir türlü beceremediğin gibi
Mune gelsin napalim
Hadsiz e had de mi bildirmeyeeehkkkk
Sonra meydani boş bulup at kosturuyo sen gibiler ..
O zavallı kv için ben dua edicem kız
Inşallah onlara muhtaç olursun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…