- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
O sinirle söylenmiş birşeydi o kadına dua etmiyorum sadece Allaha havale ediyorum o beddua kaynanamın teyzesi eydi annesine değil ve tek beddua ettiğim insandır.Şu iki mesaj size ait. Dua eden misiniz? Beddua eden mi?
Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.
Nerde etmişim pardon tam olarak alıntı yapar mısınız öyle birşey yok ki o kadın küfürlerin en güzellerini layıktı.Etsemde ettim derim problem yok.basbaya Dedesi onunla yaşamış yemiş içmiş kalkmış.Dedesi eşime kız bulmuyordu çünkü yada dedesi orada burada ağlamıyordu oğlum evlenmiyor diye herşeyin güzeli vaadini veren o yapmayan oysa kusura bakmasın kimse verdiği sözde duramayan bir insan ve çok daha fazla olumsuz çıkaran bir insandan uzak dururum ben.
Tehlike (siz) gümbür gümbür geliyorum demiş. Ne yapsalardı? Benim de yakınımda sizin gibi bi gelin adayı olsaydı ben de oğlumuzun ve bizim başımızın yanmaması adına bu işin olmamasını önerirdim.O sinirle söylenmiş birşeydi o kadına dua etmiyorum sadece Allaha havale ediyorum o beddua kaynanamın teyzesi eydi annesine değil ve tek beddua ettiğim insandır.
Onu tek bulsam beni öldü say diyecektim valla öldü hatta ailemide öyle say lütfen diyecektimBu kadar dramatize edecek ne var anlamadım görüşmezsiniz olur biter.
Ben o sözü eşime söyledim eşimin ailesine değil o zaman olan birşey yoktu ki bizim nikahımız kıyılmıştı hiçkimsenin haddine değil kusura bakmayın benim eşimle bir problemim yokken böyle birşey çıkaran biri dünyanın en gereksiz canlısı olur benim gözümde.Tehlike (siz) gümbür gümbür geliyorum demiş. Ne yapsalardı? Benim de yakınımda sizin gibi bi gelin adayı olsaydı ben de oğlumuzun ve bizim başımızın yanmaması adına bu işin olmamasını önerirdim.
Ben o sözü eşime söyledim eşimin ailesine değil o zaman olan birşey yoktu ki bizim nikahımız kıyılmıştı hiçkimsenin haddine değil kusura bakmayın benim eşimle bir problemim yokken böyle birşey çıkaran biri dünyanın en gereksiz canlısı olur benim gözümde.
Cık cık cık! Bibi abla olmadı şimdi sevgili terelelli iyi bir aile terbiyesi almış. Esas terbiyesiz bizlerizTerbiyesizlikte nirvana bu olsa demek
Bu yorumunuz hiç olmadı güle güleCık cık cık! Bibi abla olmadı şimdi sevgili terelelli iyi bir aile terbiyesi almış. Esas terbiyesiz bizleriz
Dünyanın en gerekli insanı 'tereliye'Ben o sözü eşime söyledim eşimin ailesine değil o zaman olan birşey yoktu ki bizim nikahımız kıyılmıştı hiçkimsenin haddine değil kusura bakmayın benim eşimle bir problemim yokken böyle birşey çıkaran biri dünyanın en gereksiz canlısı olur benim gözümde.
Görmezden geldiğim kişiler kusura bakmayın sizinle polemiğe girip engellenemem sizinle Mune ilgilenecek şimdiden güle güle
Ardımızdan su dökün...Dünyanın en gerekli insanı 'tereliye'
Dünyanın en gerekli insanı 'tereliye'
Karalar bağlayıp geliyorumSeni göz ardı etti bile
Çok şey kaybettin
Ulvi bir insan seni göz ardı etti
Git kendini at şimdi bi yerden
Hemde gereksiz bir kin var sanki sana adam öldürttüGördüğünüz şey sadece kin mi?
İnanın kin değilHemde gereksiz bir kin var sanki sana adam öldürttü
Ne peki kendini Naz’a çekmek mi amaç ne insanları idare etmek zorundayızİnanın kin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?