- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Soğuduğum insanlara birdaha ısınamam kim yapabilir ki bunu kim ona defalarca hata yapmış insandan uzak durmaz sırf eşimin ailesi diye neden onlara katlanayım eşim benim ne kadar üzüldüğümü bildiği için saygı duyuyor buna sonuçta onları kırıp incitmiyorum eşimin gitmesini engellemiyorum teşvik ediyorum hatta başka ne yapabilirim ki?Ne peki kendini Naz’a çekmek mi amaç ne insanları idare etmek zorundayız
Demedim diyecektim beni sormasını görmesini istemiyorum bu demek bu hayatta yok olduğumu saysın çok mu zorBeni öldü sayın ne demek biri bana bu moda cümleyi açıklasın..Bu derecede ağır sözler söylemek ne kadar doğru, bu derecede bir kine sahip insanlar nasıl kendilerini iyi ve haklı hissedebiliyorlar anlayamıyorum..Darilan darilsin konusan konussun bunu anlayabilirim ama beni öldü say nedir allahaşkına ya.
Bence tamda böyle devam etmesi gerek morseverin.Sen şimdi hani çoooooook dini bütün yaşıyon ya hayatını.. Ben eski konulardan biliyorum.. Baya haremlik selamlık yaşıyosunuz ya..? Şimdi sen böyle ben iyi bir Müslümanım falan filan atıp tutuyon ya.. İşte bu kinin, nefretin seni öbür dünyada rahat bırakmaz.. Emin ol.... Dinimizdeeee 3 günden fazla küslük günahtır.. Yanarsın.! Ayrıca da kadın bir büyük olarak senin ayağına gelmiş.. Sen utanmadın mı acaba? Kapkara bir kalbin var bence senin... İyi bir insan olsan kesinlikle bu kadar yapamazdın.. İnsanlar neler yaşıyor biliyor musun sen? Sana burdaki herkes neler anlattı ama yok.. Sen mor dağların piremmmsesiiii burnun düşse yere almazsın dimi? Orda elini öpsen belki içindeki bu saçma çey bitince huzura erecektin? Hata yapıyosun çok hem de..
Ben onlara dua ediyorum ve daha fazla kırılıp üzülmemek için onlardan uzak duruyorum benim cürmüm bu kadar karım yoksa zararımda dokunmuyor kızmıyorum dökmüyorum elimden gelen bu.Sen şimdi hani çoooooook dini bütün yaşıyon ya hayatını.. Ben eski konulardan biliyorum.. Baya haremlik selamlık yaşıyosunuz ya..? Şimdi sen böyle ben iyi bir Müslümanım falan filan atıp tutuyon ya.. İşte bu kinin, nefretin seni öbür dünyada rahat bırakmaz.. Emin ol.... Dinimizdeeee 3 günden fazla küslük günahtır.. Yanarsın.! Ayrıca da kadın bir büyük olarak senin ayağına gelmiş.. Sen utanmadın mı acaba? Kapkara bir kalbin var bence senin... İyi bir insan olsan kesinlikle bu kadar yapamazdın.. İnsanlar neler yaşıyor biliyor musun sen? Sana burdaki herkes neler anlattı ama yok.. Sen mor dağların piremmmsesiiii burnun düşse yere almazsın dimi? Orda elini öpsen belki içindeki bu saçma çey bitince huzura erecektin? Hata yapıyosun çok hem de..
Çok şükür onlara hiçbir kötülük etmedim ak kara belliBence tamda böyle devam etmesi gerek morseverin.
Diğer türlü yüzüne gülüp arkasından beddua edecek ak koyun kara koyun ortaya çıkmayacak.
karakter olarak bazi insanlar vardır ya çok sabittir asamazsiniz düşüncelerini eksiltemezsiniz ,yada ne deseniz hicbisey katamazsiniz tam olarak o sizsiniz.Sizin dusuncelerde de ilişkilerde de ortaniz yok bence nezaket gorgu yuz goz olmak ikili oynamak değildir.Yada birine mesafe koymak kin gütmek değildir Anlatabiliyormuyum yada anlayabiliyormusunuz.Topluca yaşamın getirdigi ahlak nezaket durumu vardır.Buradaki üyelerin çoğu size onu demek istemiş ama ısrarla farklı anlıyorsunuz.Birde haddim olmayarak ben şansımı deneyip izah edeyim.Sorun yaşayan üyeler belki sizden belki çok daha fazla,ama mesafe kibir ince çizgidir,yada nezaket yada cicimli olmakta ayni şekilde bambaşka birşey.Kayinvalideniz bence sizin düşünceniz kadar sizi önemsemiyor rahat Olun tatlım,iki tarafın da tavrına bakınca siz hala çok onemsiyorsunuz onları luftennn bunu kabul edin.Onemsemek illa ilgi sevgi demek değildir.Kin nefret karşındakini çok fazla düşünme kafada kurma gibi yani suan tam sizin hissettikleriniz.Görmezden geldiklerim hala ısrarla yorum yapıyor aynı suratına bakmadığım kaynanam gibi maşallah ne diyeyim.Ben öyle yapıp edip yüzgöz olup insanlarla canım cicim olan bir aile terbiyesi almadım kusura bakmayın size normal gelebilir böyle yaşıyor olabilirsiniz biz böyle değiliz çok şükür.Bana ne yaptılarda böyleyime gelince düğüne günler kala resmen evimizi basıp ayrılmamızı beklediler bunun için çabalarına hemde nikahım varken bundan büyük birşey yok bence sizin için buda normal olabilir ama bizim için öyle değil nikahın değeri çok büyüktür evliliğimizin yıkmaya çalışan bu yönde temennisi olan herkesi Allaha havale ediyorum...
Kin tutmak kötü mğdür? Günah mıdır?Ben onlara dua ediyorum ve daha fazla kırılıp üzülmemek için onlardan uzak duruyorum benim cürmüm bu kadar karım yoksa zararımda dokunmuyor kızmıyorum dökmüyorum elimden gelen bu.
Çünkü inanılmaz derecede kırıldım ve üzüldüm ama birkere bile kırıcı olmadım onlara herşey içimde kaldı soğudumKıızz sen böyle herşeyi içinde tutup, üstüne cila çekersen kurur gidersin söyleyeyim. Niye dönüonap ağlıyorsunmadem senin için bu kadar önemsizler öyle olduğunu göster , ver selamını geç. Tam tersi davranıyosun..
Siz de haklısınız aslında.. Doğru.. Ben böyle kin tutmayı başaran insandan her şeyi beklerim..Bence tamda böyle devam etmesi gerek morseverin.
Diğer türlü yüzüne gülüp arkasından beddua edecek ak koyun kara koyun ortaya çıkmayacak.
Ya bu yorum cook iyi oldum gülmekten.Hakaret var evet ama bu kadar espriye vurulurdu.Konu sahibinden özür dilerim ama gerçekten çok güldüm kızmak mi gerekti acabaSen benim anneannemin eline düşecektin de morsever kaynana neymis görecektin
Mum ederdi seni
Allah dağına göre kar veriyo işte
Isin kötüsü hep senin actigin mal mal konulardan ban yiyorum ama olsun içimde kalmayacak ..
Ona ile terbiyesi demezler camia da
Bi terbiye verememişler buna
Büyüğüne küçüğüne saygıyı bilmez
Yobaz derler :)
Kaptın mi canım..
Ha bi de sen bizi görmezden geliyon ya
Nasıl üzülüyoruz kızlarla hayal edemezsin
Bi de şu senin koca var ya
Hani postu senin annenin evine sermiş
Onla tam yakışmışsınız sen her ne kadar
Adami pasif ve parasız bulsan da
Post sermek konusunda birebirsiniz!!!
Ne yüz var ne astar !
Mune gel beni al anacim
Cezam neyse razıyım
Allah bile onca büyük günahları affediyor tövbeyle kapısına gidenleri, sen yanına gelmiş konuşmaya çalışan kadını kırbaçlıcaksın elinden gelse.Çok şükür onlara hiçbir kötülük etmedim ak kara belli
Ya bu uyenin bu konuya bakış açısı beni oldurucek.Hiç sevmem aslinda bu tarz yorumları,ya size çok yakışıyor yada uslubunuzGörücü usulü evlenmişler ( kadın o güne lanet etmiyosa insan değilim)
Sanırım anlasamayacaklarini düşündükleri için akrabalari nikahtan önce ayrılın gibi bisi demis .
Kına da çerez dağıtmamış kv ..
Ev vermişler bunlara mantolama yaptirmamislar.
Konularının özeti bu
Benim bu sorunu yaşadığım üç nsan var ve onlar sadece eşimin ailesi oluyor malesef eşimin hatrı için sustum onlarda hata üstüne hata yapıp beni kendilerinden soğuttular.Benim koyduğum mesafenin adının kin olduğunu buradaki üyeler söylüyor ben değil çok şükür herkesi net şekilde anlıyorum.Toplum içine ki nezaket ve kurallarını eşimin ailesi önemsemiyor bende onlara karşı böyleyim diyeceksemde aslında terslemeyerek yine nezaketimi gösterdim.Görmezden geldiğim birçok üye buradaki alaycı yorumlarından dolayı defalarca uyarılmış ve engel alan kişiler zaten nickler ortada bu konuda daha fazla birşey dememe gerek yok.Valla keşke önemse bilmiyorum ki hangi önemsemeyen insan kalkıp gelir görür yada yetmez yanıma oturur ben görmezden geldim doğrusu bu değil midir görüşmediğim için bilerek yaptığı birşey bu tek niyet sinir bozmak ki başardı helal olsun.Ben kimseninkötülüğünü hissedip beddua etmiyorum bu sebepten kin öfke ve nefret barındırdığı düşünmüyorum daha fazla üzülmemek için uzak duruyorum hepsi bu bugün yanıma gelip konuşmasa ağlamazdımkarakter olarak bazi insanlar vardır ya çok sabittir asamazsiniz düşüncelerini eksiltemezsiniz ,yada ne deseniz hicbisey katamazsiniz tam olarak o sizsiniz.Sizin dusuncelerde de ilişkilerde de ortaniz yok bence nezaket gorgu yuz goz olmak ikili oynamak değildir.Yada birine mesafe koymak kin gütmek değildir Anlatabiliyormuyum yada anlayabiliyormusunuz.Topluca yaşamın getirdigi ahlak nezaket durumu vardır.Buradaki üyelerin çoğu size onu demek istemiş ama ısrarla farklı anlıyorsunuz.Birde haddim olmayarak ben şansımı deneyip izah edeyim.Sorun yaşayan üyeler belki sizden belki çok daha fazla,ama mesafe kibir ince çizgidir,yada nezaket yada cicimli olmakta ayni şekilde bambaşka birşey.Kayinvalideniz bence sizin düşünceniz kadar sizi önemsemiyor rahat Olun tatlım,iki tarafın da tavrına bakınca siz hala çok onemsiyorsunuz onları luftennn bunu kabul edin.Onemsemek illa ilgi sevgi demek değildir.Kin nefret karşındakini çok fazla düşünme kafada kurma gibi yani suan tam sizin hissettikleriniz.
Kin besleyen insan kötülük istemez mi beddua etmez mi ben bunları yapmıyorum sadece görüşmeyip onlara dua ediyorum gerçekten elimde değil soğudumAllah bile onca büyük günahları affediyor tövbeyle kapısına gidenleri, sen yanına gelmiş konuşmaya çalışan kadını kırbaçlıcaksın elinden gelse.
Aklınız ve ruhunuz için bu kadar kin biriktirmeyin içinizde.
TabikiKin tutmak kötü mğdür? Günah mıdır?
Özür dilemesini gerek yok dilediğiniz gibi eğlenin burası eğlence platformu nede olsa benim gibi dertleri olanlarda malzeme buyrun gülünYa bu yorum cook iyi oldum gülmekten.Hakaret var evet ama bu kadar espriye vurulurdu.Konu sahibinden özür dilerim ama gerçekten çok güldüm kızmak mi gerekti acaba
Peki madem günah da sen neden günaha giriyorsun? Ne kadar da ben susuyorum,kin değil, nefret değil diye inkar da etsen bal gibi de kin tutmak seninkisi.. Kadın yanına gelmiş elini öpsen, selamını alsan o zaman tamamdı.. Eşinin hatrına susmuşsun.. Eşinin hatrına o eli öpedebilirdin.. Bu senin seçimin.. Çok dik kafalı bir insansın.. Biz burda beyaza tüm kk olarak beyaz desek de hayır o siyah sana göre.. Yanlış yoldasın.. Bu kin ve nefret senin ruhunu çökertir.. İyiliğin ne olduğunu yavaş yavaş unutur gidersin.. Hiç boşuna nefret değil kin değil deme.. Başka bir adı yok bu yaptıklrının..Tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?