Aylar sonra biricik kayınvalidem gördüm...

Size defalarca hata yapan birine ne yaparsınız uzak durmaz mısınız dua ediyorum kötülük istemiyorum diyorum onlarla görüştükçe üzülüyorum dünde bunun ispatı oldu içim huzurlu olmuyor gerçekten çok geriliyorum onların benim için herhangi bir akrabamdan farkı ayrıcalığı yok ki onlarla görüşmek zorunda değilim ki dinim bunu söylemiyor ki eşimde bunu istemiyor eşim görüşmek zorunda gitsinde görsünde her zaman git derim o gidince onu arayıp çağırmam huzursuz etmem gerçekten elimden gelen bu

Cok net bisey soylicem tatlim sizi tanımıyorum keza kayinvidenizi de.Ben yasadiklarinizla alakalı tek bir yorum yapmadım yapmamda zira herkes kendi yasadigini bilir.Ben szin hayat gorusunuze yorum yapıyorum.Bakın ben de net bir insanimdir,mesafelerim iyidir insanlarla kolay kolay sorun yaşamam ha yasadiysamda bir daha asla yuz goz olmamaya çalışırım.Tamam burda sizle hemfikiriz,ama o insanlar inanin dilimde değil gonlumde siradanlasir.Ama siz hissettiklerinizi yanlis yorumluyorsunuz,lütfen ya bir kere sadece bir kere düşünün,Sıradan görünse de bu konuyu düşünüyorsunuz,zaman harciyorsunuz,enerjiniz gidiyor,buraya rahatlamak için konu açıyorsunuz,tatlim yasin genc hemde çok.Şu zamanlarin çok kıymetli daha değerli şeyler için zihnini doldur.Ama kendini doldurma herkese ,hepimize anlattiniz tamam yok sayiyorsunuz onları varsayiyorum inandık.Peki vicdaniniz,aynaya baktığınızda içinizden geçenler onları nasıl ikna ediceksiniz.İnsan bir aynaya baktigina birde yukari baktigi'nda gördüğüne yalan söyleyemez.(yukarı mecaz anlamda yoksa yaradan heryerde)Ben sizin yerinizde olsam calismiyorsam ve çocuk da dusunmuyorsam,inanın esirgeme kurumunda yada yaşlı evinde gönüllü calışır,yardımcı olurdum.Hem ruhum huzurlu olurdu hem zihnim güzel bişey için meşgul olurdu.Burda şu gecirdiginiz vakit orda bir çocuğa kitap okumaktan bir yasliya yardımcı olmaktan daha değerli değil inanın.

Sevmediğiniz insanlarla görüşmemenizi anlıyorum ama sizden büyük bir insana karşılaştığınız zaman bu şekilde davranmanız hiç hoş olmamış. Kısa bir muhabbet edebilirdiniz. Eşiniz ile aranız iyiyse ve sizin tarafınızdaysa ( konularınızı bilmiyorum) onun hatrına bunu yapmak zor olmamalıydı.

Son düzenleme:
Insan oyle nefretle doluyor ki bazi yapılanlar karsisinda.. Bu yönden anlayabilirim seni, içinin isinmamasini vs.. Ama milletin içinde de rezillige gerek yok yani.. O yuzune bakmamalarini filan herkes farkediyor, neden malzeme olsun ki elalemin agzina.. Vıcık vıcık samimi ol diyen yok ama tripler de cok kotu durur, bunu bil..
O evlilige devam edeceksen annesiyle de bi sekilde denk gelip duracaksin omur boyu.. Mesafeli ol tamam ama abartma lütfen..
Yazdigin kadariyla fazla geldi bana tavrın..

Anlıyorum çok zor ama boşver! onları bu denli önemsemek sadece sana zarar veriyor inan bana,oldukları gibi kabullen ve görme, duyma, önemseme, inan bende çok fazla şey yaşadım dip dibe oturuyoruz üstelik ama kendim için onları görmezden gelmeyi öğrendim, çok net mesafemi koydum ne kırılıyorum, nede kırıyorum ama illaki görüşüyorum çünkü çözüm asla görüşmemek silmek değil.

Neden bu evliliği gerçekleştirdiniz ? Madem evinizi bastılar bu iş olmasın diye neden evlendiniz ??
Çok gururlu gibisiniz ama gururlu olan insan baştan bu evliliği yapmazdı istenmediğini bile bile

İnanın vicdanen çok rahatım gece gündüz eşimin ailesini düşünüp ağladığım yok zaten onları görmediğim sürece bu psikolojiyede girdiğim yok beni üzdüler ve onları gördükçe üzüldüğüm zamanları hatırlayıp daha çok üzülüyorum yaşadığım şey sadece bu dün olan olay yarın devam etmeyecek günlerce haftalarca böyle olmayacağım geçen zamanda bir uğraşım yoktu ama şuan var zaten tabiki bu duruma üzülüyorum çünkü beni anlamayan insanların içine girdim ki eşimide anlamıyor bu insanlar sadece bize huzursuzluk veriyor eşim bile gitmek istemiyor hep ben zorluyorum çünkü gitmek zorunda onun anne babası

Peki bunu niye dert ettin..? Kalbin rahatsa sıkıntı yok.. Ama eğer rahat olsaydın buraya konu açmazdın diye düşünüyorum.. Her neyse sen böyle devam etmeye kararlıysan biz ne diyelim..? Benim önerim o kadının da bir anne olduğunu unutmaman..

Hakkınızda hayirlisi

Neden bu evliliği gerçekleştirdiniz ? Madem evinizi bastılar bu iş olmasın diye neden evlendiniz ??
Çok gururlu gibisiniz ama gururlu olan insan baştan bu evliliği yapmazdı istenmediğini bile bile
Çünkü eşimle mutluydum bir sorunum yoktu.
Evimizi bastıklarında çoktan evliydim zaten düğünümüze 3-5 gün kalmıştı.
Beni eşimin ailesi istemedi bende onları istemiyorum bu çok net belli zaten.

Birileri elbette haksiz bulacak birileri de acini derinden hissedecek bilirim. Rabbim sabir versin... her seyin bir bedeli er ya da gec oder

Ben sadece selamlasıp bunu başarabilen biri var mı diye sordum.içim çok şükür çok rahat beni üzen yaşadığım haksızlık zaten.Benimde bir annem var evlatlarına verdiği değeri görüyorum onunda annesini görüyoruz gördük malesef her anne bir olmuyor kime annelik yaptığı belli çok açık anneliği kadar değeri var.

Unutamaz mısın? Kendin ve eşin için, yaşanmış bitmiş, ballı kaymak olma yine, ama bu kadar da nefret etme, en çok sana zarar, affetmek seni öyle rahatlatacak ki..

Benim babama evi basıp kızı istemiyoruz diyecekler , benim babamda beni o eve düğün yapıp gönderecek ..
kusura bakmayın ama bence çok garip
İstenmediğiniz halde evlenmişsiniz gurursuzluk gibi geliyor bana

Unutamaz mısın? Kendin ve eşin için, yaşanmış bitmiş, ballı kaymak olma yine, ama bu kadar da nefret etme, en çok sana zarar, affetmek seni öyle rahatlatacak ki..
Unutamıyorum çünkü onlar unutmam için hiçbirşey yapmıyor bizim için olan şeyleri yokuşa sürmekten başka onların evladı görümcem ayrıcalığa o sahip bunu eşim kendi ağzıyla söylemiş bir insan o kadar anneye o kadar hürmeti var oğlunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…