Aylar sonra gelen mesaj

Cevap bile yazma. Parmaklarına dahi yazık. Vurdum duymaz olarak hayatına devam etsin, bi gün gelir biri bi vurur. İfadesiyle dolaşır etrafta.
Hiç canını sıkma, düşünme bile.

Cevap bile yazma. Parmaklarına dahi yazık. Vurdum duymaz olarak hayatına devam etsin, bi gün gelir biri bi vurur. İfadesiyle dolaşır etrafta.
Hiç canını sıkma, düşünme bile.
Aynen öyle haklısınız. Bunun gibi bir insan bir daha karşıma çıkmaz umarım. Açıkçası söyleyeceği şey de ne olursa olsun merak etmiyorum zaten öyle bir şey bir konu da yok bence.

Yoo tabiki öyle küçük düşme falan söz konusu degiş.sadece arkadas ego yapmış.ama sonrasında dönmemeniz cok iyi olmuş.
Ne zaman istersem buna dönerim ben zihniyetinde değil mi? Ne kadar çirkin. Ben aslında ondan kurtulmuşum önceden böyle bir insan olduğunu görememiştim. Kendisini hep kötü hatırlayacağım. Benden uzak olsun yeterli

Boşverin.inanınki sizi o zor zamanlarınızda bırakan insandan hayır gelmez.acmamanızda ona gerekli cevabı verdi.

Muhtemelen sevgilisinden filan ayrıldı ve boşta kalmamak için sende şansını deniyor. Bu adamın karakterini bilen sensin neticede. Geçmişte seni üzdüyse,yarı yolda bıraktıysa bence sen mesajlarına cevap verme eğer ısrar ediyorsa ağzının payını ver ki bir daha kalkışmasın böyle şeylere. Neticede bir defter kapanmış ve siz de yeni bir sayfa açmışsınız hayatınızı bozmaya hakkı yok.

Gerek yok numaramı silemedin mi hala diye dalga geç çocukla. canları sıkıldıkça geri dönüp yoklamaya çalışır bazı beyinsizler böyle. benim eski erkek arkadaşım da yazmıştı öyle gece gece bir de libido falan tavan yapmış herhalde. tesadüf şimdiki sevgilim de bendeydi o mesaj yüzünden durduk yere keyfimiz kaçtı. sonrasında açtım ağzımı yumdum gözümü daha da aramaz yazmaz herhalde. siz de yolu gösterin canı sıkıldıkça dönüp dolaşıp sizin keyfinizi kaçırmasın.

Umursamaz biri olduğu arıcam deyip aramasından zaten belli. Önemli birşey olsa her türlü aranır. İllaki bir fırsat bulunur.
Egosunu tatmin etmek istemiştir belki.
Ben olsam beni terkedip gitmiş birisiyle kesinlikle iletişim kurmazdım.

Sizi yokluyor işte boşta kaldıkça. Hiç cevap vermeyin, yine yoklarsa da engelleyin, aklınızı karıştırıp, sinirinizi bozmasın durup durup.

Boşverin.inanınki sizi o zor zamanlarınızda bırakan insandan hayır gelmez.acmamanızda ona gerekli cevabı verdi.
Kesinlikle gelmez. Ona dair hatırladğım şeyler hep kötü zaten. Ben zaten böyle tavırlardan hiç hoşlanmam. Bunkarakter yapısı hiç hoşuma gitmez. Bana yakın özellikleri olan saygılı sevgili biriyle yapabilirim. O da yakında karşıma çıkacak bence öyle hissediyorum

Olabilir belki o dönemde de ayrılık sebebi oydu ama beni suçlamıştı. Gereksiz bir insan

engellemek neden cocukca olsunki bence tam yerinde bir davranis olur

Kesinlikle doğru olan o bence de. Çünkü insanlar çok garip. Sadece iletişim kurmamak kesip atmak hakettikleri.

Sizi yokluyor işte boşta kaldıkça. Hiç cevap vermeyin, yine yoklarsa da engelleyin, aklınızı karıştırıp, sinirinizi bozmasın durup durup.
Ben daha önce hiç böyle birini tanımamıştım bana çok saçma gelen yaşlar o yaşta bir insanın böyle gereksiz dengesiz saçma hareketleri falan demek ki böyle insanlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…