Şimdi iyi hissettimErkeklerin çoğu yapar bence bunu. O yüzden üzülmeyen değmez. Cevap vermeyerek siz gereken cevabı aslında vermişsiniz ve rezil olmuş
Cevap bile yazma. Parmaklarına dahi yazık. Vurdum duymaz olarak hayatına devam etsin, bi gün gelir biri bi vurur. İfadesiyle dolaşır etrafta.Kızlar merhaba. Benim eski sevgilim geçenlerde mesaj attı bana. Seninle bir şey konuşmak istiyorum diye. Ben de olur konu ne bilmiyorum ama dedim. Arayacağını söyledi. Sonrasında aramadı bir gün gene mesaj attı ben de cevap vermedim. Arayamadım işlerim vardı özür dilerim yazmış ona da cevap vermedim. Sebep ne olabilir konu ne olabilir bilmiyorum ama bu beni sıkıntılı bir dönemimdeyken çat diye terketti ve bir kere bile nasılsın demedi yaklaşık 9 ay geçti ayrılalı biz. Yani bu kadar ne işi olabilir bilmiyorum inandırıcı da gelmiyor. Bu kadar zaman sonra niye mesaj atıyor sizce ne yapmalıyım. Numarasını engellemeyi düşündüm onda çocukça olacak gibi geliyor. Beni zamanında üzdü açıkçası. Kendi kendine yeniden mesaj atıp saçma sapan şeyler söylemesi de tuhaf değil mi? Ayrıca çok umursamaz biridir. Vurdumduymaz insanları hiç düşünmez. Sizce bana söyleyeceği bir şey var mıydı gerçekten. Yoksa canı sıkılıp mesaj falan mı attı
Vurur yüze ifadesi, bulur seni bi tanesi dersin bi daha yazarsaŞimdi iyi hissettim
Aynen öyle haklısınız. Bunun gibi bir insan bir daha karşıma çıkmaz umarım. Açıkçası söyleyeceği şey de ne olursa olsun merak etmiyorum zaten öyle bir şey bir konu da yok bence.Cevap bile yazma. Parmaklarına dahi yazık. Vurdum duymaz olarak hayatına devam etsin, bi gün gelir biri bi vurur. İfadesiyle dolaşır etrafta.
Hiç canını sıkma, düşünme bile.
Yoo tabiki öyle küçük düşme falan söz konusu degiş.sadece arkadas ego yapmış.ama sonrasında dönmemeniz cok iyi olmuş.Cevap vermekle ilk önce küçük düşmüş müyüm çok?
Ne zaman istersem buna dönerim ben zihniyetinde değil mi? Ne kadar çirkin. Ben aslında ondan kurtulmuşum önceden böyle bir insan olduğunu görememiştim. Kendisini hep kötü hatırlayacağım. Benden uzak olsun yeterliYoo tabiki öyle küçük düşme falan söz konusu degiş.sadece arkadas ego yapmış.ama sonrasında dönmemeniz cok iyi olmuş.
Boşverin.inanınki sizi o zor zamanlarınızda bırakan insandan hayır gelmez.acmamanızda ona gerekli cevabı verdi.Ne zaman istersem buna dönerim ben zihniyetinde değil mi? Ne kadar çirkin. Ben aslında ondan kurtulmuşum önceden böyle bir insan olduğunu görememiştim. Kendisini hep kötü hatırlayacağım. Benden uzak olsun yeterli
Kesinlikle gelmez. Ona dair hatırladğım şeyler hep kötü zaten. Ben zaten böyle tavırlardan hiç hoşlanmam. Bunkarakter yapısı hiç hoşuma gitmez. Bana yakın özellikleri olan saygılı sevgili biriyle yapabilirim. O da yakında karşıma çıkacak bence öyle hissediyorumBoşverin.inanınki sizi o zor zamanlarınızda bırakan insandan hayır gelmez.acmamanızda ona gerekli cevabı verdi.
Olabilir belki o dönemde de ayrılık sebebi oydu ama beni suçlamıştı. Gereksiz bir insanMuhtemelen sevgilisinden filan ayrıldı ve boşta kalmamak için sende şansını deniyor. Bu adamın karakterini bilen sensin neticede. Geçmişte seni üzdüyse,yarı yolda bıraktıysa bence sen mesajlarına cevap verme eğer ısrar ediyorsa ağzının payını ver ki bir daha kalkışmasın böyle şeylere. Neticede bir defter kapanmış ve siz de yeni bir sayfa açmışsınız hayatınızı bozmaya hakkı yok.
Kesinlikle doğru olan o bence de. Çünkü insanlar çok garip. Sadece iletişim kurmamak kesip atmak hakettikleri.Umursamaz biri olduğu arıcam deyip aramasından zaten belli. Önemli birşey olsa her türlü aranır. İllaki bir fırsat bulunur.
Egosunu tatmin etmek istemiştir belki.
Ben olsam beni terkedip gitmiş birisiyle kesinlikle iletişim kurmazdım.
Ben daha önce hiç böyle birini tanımamıştım bana çok saçma gelen yaşlar o yaşta bir insanın böyle gereksiz dengesiz saçma hareketleri falan demek ki böyle insanlar da varSizi yokluyor işte boşta kaldıkça. Hiç cevap vermeyin, yine yoklarsa da engelleyin, aklınızı karıştırıp, sinirinizi bozmasın durup durup.
Sanki hazmedememiş çok kafaya takmış olurum diye düşünülür sandım. Aslında tamamen kötü duygu beliritisi diye düşünüyorum şimdiengellemek neden cocukca olsunki bence tam yerinde bir davranis olur
yoo bence engellemek umursamamaktir senlemi ugrasacam demektirSanki hazmedememiş çok kafaya takmış olurum diye düşünülür sandım. Aslında tamamen kötü duygu beliritisi diye düşünüyorum şimdi
Zamanında iyi düşündüğün iyi duygular içinde olduğun insanı engelleme boyutuna gelmek. Galiba insanı tanımak böyle bir şeyyoo bence engellemek umursamamaktir senlemi ugrasacam demektir
engellemene degmeyecek bir insan degilkiZamanında iyi düşündüğün iyi duygular içinde olduğun insanı engelleme boyutuna gelmek. Galiba insanı tanımak böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?