Aylar sonra gelen mesaj

yazma hiç erkek arkadaşım kıskanç falanyaz kusur abakmayın bana yazmayın yaz:)))
Tek kelime cevap vermem artık insan bir yere kadar kırılıyor sonra kendine üzülüyorsun bana da günah yani çıkarttım hayatımdan şükür

aynen oyle

normal olsa zaten bunlari yasatmazdi

herkes yoluna baksin, sanki çocuk oyuncagi senin kalbin
Aynen öyle yapıyor şu an ısrarla yazdıysa bunun kendisine yapılamayacağını düşündüğünden kimse beni yanıtsız bırakamaz ben bırakırım gibi bir kafada

Sakın yazma sakın arama hala ona değer veriyormusun diye yoklamış, sende konuşalım deyince bi tarafı kalkmış. Konuşalım derse de şuan müsait değilim ben sana dönerim de ama dönme. Ama böyle bir talep gelmeyecek ondan zaten. Bunu da buraya yazıyorum

Tekrar yazdı zaten sonra hiçbirine cevap vermedim okudum bıraktım en son atışında da okumadan sildi engel koydum sonra artık yazamaz. Tek kelime yazmaya gsrek yoktu kendi yazdı ben sustum en sonda engel koydum rahatladım

benim de başıma aynısı geldi. kendısı terkettı benı. ben hem iş yüzünden hem başka sebeplerden dolayı gerçekten çok bunaldığım bi dönem geçiriyodum, en sonunda numaramı değiştirdim, tamamen çıkarttım. cunku ne ıstedıgını bılmıyor aynı sekılde mesaj atıp kacıyor. aramak yok gel goruselım demek yok. ben de net olmadıgı ıcın artık cekemedım acıkcası. face'den yazıyordu ara ara sonra da arkadaslık ıstegı gondermıs kabul etmedım, engellemedım de. boşver bence amacları hem terkedıp hem hıc bı sey olmamıs gıbı ne yaptıgı bellı olmayan davranıslarla kafa karıstırmak baska bı sey bıldıklerı yok. ne hallerı varsa gorsunler...

Amaç yok zaten ben de engel koydum telefondan. Artık yazamaz ama bence pişman olup yazmıyorlar öylesine yani. Çok saçma

Kesiblikle öyle hiçbir konu yoktu zaten uydurdu onu bence

Ben de öyle bir durumdaki kişinin numarasını sildim bir daha hiç konuşmadım. Sadece af dilemişti tekrar bir şans istedi o zaman ben bişey hissetmiyorum dedim o kadar. Sen de düşünme sen unutmamışşın sanırım tekrar başlarsanız mutlu olacağını sanmıyorum.. Üzer yine.

Hayır hayır ne başlaması ben yeterince üzüldüm. Şaşırdığım insanların bu kadar amaçsız dengesiz saçma sapan davranmaları.

maksat muhabbet olsun canı sıkılmasın işte. keşke bu kadar ıyı nıyetlı olmasaydım, cok zararını goruyorum maalesef.

Son durumu yazdım benim numaramın kalması bile beni huzursuz ediyor. Huzursuz hissetmem normal mi?

Ekst'den nekst olmaz. Dönersen aynı sorunları katlanarak yaşarsın farklı aday bak kendine kesinlikle yüreğin yumuşamasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…