Kesinlikle değil ilk zamanlar güzel şeyler de hatırlıyordum şimdi asla böyle aklıma geldiğinde kanım donuyor nası böyle bir insanla vakit geçirdim diye. Hepmher şeyi iyiyye yordum kendime kızgjnımengellemene degmeyecek bir insan degilki
insan birazcik ilgi iki tatli soz bir guler yuz gorunce basinin uzerine cikariyor hemen karsisindakini ozellikle biz bayanlarKesinlikle değil ilk zamanlar güzel şeyler de hatırlıyordum şimdi asla böyle aklıma geldiğinde kanım donuyor nası böyle bir insanla vakit geçirdim diye. Hepmher şeyi iyiyye yordum kendime kızgjnım
Açıkçası ben çok abartmıştım bunun böyle dengesiz hareketlerini saçma sapan davranışalrını hep anlayışla karşıladım. Yani çok ince ruhlu bir insan falan diye düşündüm neden diyorum şu an hiç bilmiyorum. Öyle yaptığı herhangi zarif bir davranış falan da yok. Ben kendimi öyle inandırdım .Galiba bundan olduinsan birazcik ilgi iki tatli soz bir guler yuz gorunce basinin uzerine cikariyor hemen karsisindakini ozellikle biz bayanlar
gormek istedigin gibi bakmissin ayni ben :)Açıkçası ben çok abartmıştım bunun böyle dengesiz hareketlerini saçma sapan davranışalrını hep anlayışla karşıladım. Yani çok ince ruhlu bir insan falan diye düşündüm neden diyorum şu an hiç bilmiyorum. Öyle yaptığı herhangi zarif bir davranış falan da yok. Ben kendimi öyle inandırdım .Galiba bundan oldu
Çok kötü bir duygu. Artık kimseye böyle itimat etmicem. Ne olursa olsun. Zaten ben bir insanın kalbine koyduğu insanı terkedeceğine inanmıyorum. Geri dönüşler çok saçma. Daha önce de böyle 6 ay sonra arayan biri olmuştu ne tuhaf aylar geçiyor kapatıyorsun sayfayı sonra geri gelgormek istedigin gibi bakmissin ayni ben :)
her katil bir gun mutlaka olay mahaline geri dönerÇok kötü bir duygu. Artık kimseye böyle itimat etmicem. Ne olursa olsun. Zaten ben bir insanın kalbine koyduğu insanı terkedeceğine inanmıyorum. Geri dönüşler çok saçma. Daha önce de böyle 6 ay sonra arayan biri olmuştu ne tuhaf aylar geçiyor kapatıyorsun sayfayı sonra geri gel
Mutlu mu oluyorlar insanları üzmektenher katil olay mahaline bir gun mutlaka geri döner
sanirimMutlu mu oluyorlar insanları üzmekten
Ne tuhaf ama eşiniz sizi hakeden biri sanırım. Yani bahane bence ayrılmak için size söylediği. Bir de ayrılıp niye geri dönemeye çalışıyor ne saçma onca zaman geçmiş. Bence her türlü beni kabul eder unutamaz düşüncesi var bazılarında. Evet ben de unutmadım ama nasıl hatırladığım daha önemli. Gerçekten de kötü hatırlıyorum iyi bir şey hatırladığım yok. Umarım benim de bundan sonrası iyi gider. İyi hisler var içimde.sanirim
bir erkek arkadasim vardi akrabamizdi aileler arqsi cok uzak gecmisten gelen unutulmayan bir olay vardi en basindan ailene benden bahset sizinkiler bizi pek sevmezler dedim onlara neymis karisamazlar bilmem ne birsuru laf sen bilirsin dedim 4 ay sonra ne oldu biliyomusun dayisinin kizi babasi falan degil dayisinin kizi iatemedi diye beni bir telefonla terk etti
nisanima 1 hafta kala ailesini gonderdi teyzeme pismanmis hasbam velhasil kelam ben evlendim cocuk sahibi oldum 6 gun once dugunu oldu dugunu olmadan beni yine ekledi kabul etmedim tabi ama amac ne yani bak kaciyorum bu son sansmi demek istedi ne evliyim barkliyim birde erkeklerde boyle bir ozguven var nereden geldigini bilmedigim
onemli olan ne istedigini bilmek ben istedigimi aradigimi buldum arada tabiki problemler oluyor ama en azindan o problemleri asabilecek durumdayiz allah sizinde hakkinizda hayirlisini versinNe tuhaf ama eşiniz sizi hakeden biri sanırım. Yani bahane bence ayrılmak için size söylediği. Bir de ayrılıp niye geri dönemeye çalışıyor ne saçma onca zaman geçmiş. Bence her türlü beni kabul eder unutamaz düşüncesi var bazılarında. Evet ben de unutmadım ama nasıl hatırladığım daha önemli. Gerçekten de kötü hatırlıyorum iyi bir şey hatırladığım yok. Umarım benim de bundan sonrası iyi gider. İyi hisler var içimde.
Kesinlikle karakter çok önemlionemli olan ne istedigini bilmek ben istedigimi aradigimi buldum arada tabiki problemler oluyor ama en azindan o problemleri asabilecek durumdayiz allah sizinde hakkinizda hayirlisini versin
Sen de onu umursama.mesajlara cevap verme. Ararsa açma defalarca arasın bırak. Sonra aç çok yogunum hayırdır önemli bir şey mi vardi de. Yüz verme belli boşta kalmış. Eğer sende istiyorsan onu önce süründü biraz yola gelsin. Öyle kabul et edeceksen. Yoksa bas tekmeyi gitsin.Kızlar merhaba. Benim eski sevgilim geçenlerde mesaj attı bana. Seninle bir şey konuşmak istiyorum diye. Ben de olur konu ne bilmiyorum ama dedim. Arayacağını söyledi. Sonrasında aramadı bir gün gene mesaj attı ben de cevap vermedim. Arayamadım işlerim vardı özür dilerim yazmış ona da cevap vermedim. Sebep ne olabilir konu ne olabilir bilmiyorum ama bu beni sıkıntılı bir dönemimdeyken çat diye terketti ve bir kere bile nasılsın demedi yaklaşık 9 ay geçti ayrılalı biz. Yani bu kadar ne işi olabilir bilmiyorum inandırıcı da gelmiyor. Bu kadar zaman sonra niye mesaj atıyor sizce ne yapmalıyım. Numarasını engellemeyi düşündüm onda çocukça olacak gibi geliyor. Beni zamanında üzdü açıkçası. Kendi kendine yeniden mesaj atıp saçma sapan şeyler söylemesi de tuhaf değil mi? Ayrıca çok umursamaz biridir. Vurdumduymaz insanları hiç düşünmez. Sizce bana söyleyeceği bir şey var mıydı gerçekten. Yoksa canı sıkılıp mesaj falan mı attı
Yok canım ben böyle bir insanla yapamam. Bana kıymet versin diye uğraşamam kendiliğinden kıymet verirse verir bir insan. Hiç öyle uğraşlara giremem zaten mutsuz olmuştum tekrar aynı şeylere girmeye gerek yokSen de onu umursama.mesajlara cevap verme. Ararsa açma defalarca arasın bırak. Sonra aç çok yogunum hayırdır önemli bir şey mi vardi de. Yüz verme belli boşta kalmış. Eğer sende istiyorsan onu önce süründü biraz yola gelsin. Öyle kabul et edeceksen. Yoksa bas tekmeyi gitsin.
Haklısın canım ben can sıkıntısı geçirilecek bir nesne değilim üstünde durmamak en iyisi. Demek ki böyle dengesiz seviyesiz insanlar da olabiliyor.Canı sıkılmış yazmış, boşver hiç cevap verme.
Tesbitin hasıBoşta kalmış ve yazmış. Sonra sen ve haricinde yazdıklarından biri daha cevap vermiş aramamış hepsi bu adı üstünde eski, eskide kalsın boşver.
Ne kadar kötü bir durum insan değilim de eşyayım sanki. Gerçekten de böyle olduğuna inanıyorum durumun. Ben kimseye böyle yapamam Allah da şaşırtmasın ne garip insanlar varTesbitin hası
Yani yaptığının yanlış aşağılıkça olduğınu biliyor aslında ama umrunda değil bence. Sadece kendi nasıl isterse öyle davranıyor. Diğer insanlar umrunda bile değil ve bir insan nasıl böyle olabilir bilmiyorumBaska alternatifleri degerlendiriyor, bosta kalinca size donuyor bence.
Hicbir sekilde cevap vermeyin ki sizi hazir kıta bekliyor zannetmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?