Aylar sonra gelen mesaj

Bosuna uzup beklenti icine koymayin kendinizi.9 ay gecmis ne konusabilir bu zamandan sonra.mesaj beklemeyin.hic gelmemis gibi davranin uzmeyin kendinizi lutfen.kimse icin degmiyor.
Değmiyor tabiki en çok kendime kızdım nasıl kıymet vermişim zamanında. Ama insan hata yapabiliyor işte. Bundan sonra da hata yapmamak için gözümü dört açıcam

Kızlar tekrar mesaj attı ben de okumadan sildim ve engelledim. Bu aşırı sinirli olduğum olarak mı yorumlanır yoksa artık tek kelimen umrunda değil şeklinde mi? İçim huzur doldu daha bana ulaşamayacak kafamı kurcalayamacak rahatsız edemeyecek. İletişim kurmak istemediğim net şekilde anlaşılmış mıdır siz ne düşünürdünüz

Kesinlikle umursamadigini düşünüp tekrar ulasmaya calisabilir hirslanip gercekten bosta kaldigi icin yaziyor can sıkıntısından sanrim yoksa ara ara yazmazdi arayacagim dediginde arardi cokda zor degil bi insani aramak icib musait olmak .Cok guzel yapmışsınız engellemekle terk edip gitmenin bencilligini icinde düşünsün simdi darisi basima olur insallah

İyi etmişsin
Eski eskide kalmalı

O da aklıma geldi hırstan mı yazdı cevapsız kaldıkça diye

O da aklıma geldi hırstan mı yazdı cevapsız kaldıkça diye

Evet hirslanir elbette cevap vermedikce ama biliyorda hatali oldugunu o yuzden arada yokluyor ama hicbirseye dair niyetide yok bence ileriye dönük aramamasindan dolayi. Daha iyi hissedersiniz cevap vermedikce bosverin

Evet hirslanir elbette cevap vermedikce ama biliyorda hatali oldugunu o yuzden arada yokluyor ama hicbirseye dair niyetide yok bence ileriye dönük aramamasindan dolayi. Daha iyi hissedersiniz cevap vermedikce bosverin
Kesinlikle öyle. Şimdi konu kapandı. Sizce düştüğü durum kötü mü biri bana engel koysa bozulurdum ve küçük düşmüş hissederdim. Herkeste böyle mi olur

Tabi ki hatta cevap vermemekle birlkte en en guzel cevap olmus engellemek kisaca isine bak rahatsiz etme beni gibi algilamstr biraz gururu varsa 9 aydan sonra bir daha rahatsuz etmez ama yuzsuz be bencilse hala ugrasabilir

Tabi ki hatta cevap vermemekle birlkte en en guzel cevap olmus engellemek kisaca isine bak rahatsiz etme beni gibi algilamstr biraz gururu varsa 9 aydan sonra bir daha rahatsuz etmez ama yuzsuz be bencilse hala ugrasabilir
Kötü şeyler söyliyeceğime susuverdim güzel oldu

Benimde basima geldi aniden terkedildim 1 bucuk ay geçti ama asla kotu de konusmadm arkama da dönüp bakmadm bende pisman olcagi gunu b3kliyorum ki cevap bile alamicak oda benden en guzel bence bu cunku oyle insanlarin kafasi kendi dusunduklerin oteye gecmiyor ne dersen de

Ben de hiç kötü konuşmadım Siz pişman olunca mı döndüklerini düşünüyorsunuz

W
Sebep neydi terkedilme

Geçmişte çok üzüldüğüm anlaşılmaz dimi Engel bir tepki çünkü. Yoksa gözümde hiçsin artık şeklinde anlaşılır mı

sen naparsan yap karsidaki anlamak istedigini anliyo

oyle degersiz bi insan icin ne dusundu diye dusunmek gereksiz

bosveeeeerrrr en iyisini yapmissin
engellemesen umut var naz yapiyo diye de dusunebilirdi

Terk etmiş cevap bile verme.. Öyle yoklamış.. Çok lazım bişeyse o an söylerdi

Bu insanlarin ruh sağlıkları yerinde değil. Empati yetenekleri gelişmemiş. Kişilik örüntüleri bozuk. Tepkileri sağlıksız yersiz. Kesinlikle engelle aklını karıştırmasına izin verme. Önüne bak arkanı donersen ayağına basar tekrardan. Bu tipler defalarca kandırır üzer ve asla pişmanlık ve üzüntü duymazlar. Onlara hiç bişey ders olmaz bencil ve narsistler kendilerini karşıdaki insanın yerine asla koymazlar. İlkel benlikleriyle hareket eder canları o an ne yapmak istiyorsa onu yaparlar. Aklını kurcalamis ki buraya konu acmissin. Kendine yazık etme dik dur ve asla cevap verme görüşme..

yazma hiç erkek arkadaşım kıskanç falanyaz kusur abakmayın bana yazmayın yaz:)))

Yani hiçbir şey olmamış gibi esprili şeyler yazdı en son az insaf yani gerçekten hasta mılar bilmiyorun ama kötüler ya. Bir insan nasıl bu kadar kötü kalpli olabilir bilmiyorım

sen naparsan yap karsidaki anlamak istedigini anliyo

oyle degersiz bi insan icin ne dusundu diye dusunmek gereksiz

bosveeeeerrrr en iyisini yapmissin
engellemesen umut var naz yapiyo diye de dusunebilirdi
Engel olunca git artık sıktın ı anlamıştır umarım normal bir insan değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…