- 15 Haziran 2016
- 418
- 491
- 18
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Buna yorum yazmak isterim cünkü bende esimle konu sahibinin yazdiklarina benzer bir sekilde tanistim. Birkac ay telefonda görüstük ayri sehirlerde hatta ülkelerdeydik ben türkiye'ye döndügumde ilk isim onun yasadigi sehre gidip onu görmek oldu. Evet ilk bulusmada el ele tutustuk, öpüstük sanki yillardir birlikteymisiz gibi hissettik. 3 yil sonrada evlendik. Diyecegim o ki ilk bulusmada öptü diye sapik olacak hali yok. Ileri de ne olur konu sahibi ne yasar bilemem. Adamin tavirlari önemli elbetteki. Fakat cokta ön yargili olmamal lazim diye düsünüyorum..Hızlı başlayan çabuk biter bunu unutma..
3 ay telefonla görüştüğün bir adama nasıl çabucak güvendin?
Bu şehre geldi,ilk buluşma da öptü seni,bu ne samimiyet.
Olmaz efendim,bu işte terslik var.
Önce küçük şeyler olur ,elini tutar ,sarılır ,yanağından öper..Hadi bir nebzee..
Ama senin ki daha ilk aşamada,bu ilişkiden ne beklediğini anlatmış ve seninde karşılık vermenle yürüyecek şimdi..
Çıtayı yükseltin bir sonraki görüşmede bakalım ne isteyecek senden..
Merakla bekliyorumm..
Ilk gorusmede opusmeyi dogru bulmuyorum biraz agirliginizi koysaydiniz keske ve o kisiyi netten taniyorsunuz ve ilk gorusmede ne kadar guvendiniz boyle anlamadim dogrusu bence yanlis yapiyorsunuz yol yakinken dönün..Selam beni bilenler bilir. Martta soz attim olayli sekilde. Nisanda bir chat sitesinde biriyle tanistim. Cok donanimli iyi biri tabii netten tanidigim kadariyla.
Biz uc ay telefondan gorustuk sadece sevgili gibi. Uc ayin sonunda uzak sehirlerde oldugumuz icin sehrime yeni geldi.
İlk gorusme vs her sey iyiydi ancak ilk gorusmede optu beni. Ben istemedigimi belli ettim ancak kirmak da istemedim. Yasi basi var olgun biri ergen muhabbeti degil yani.
Neyse eve birakirken dudaktan optu ertesi gun bulustuk bu sefer yine opustuk.
Size soracagim sizce bu normal mi ne tepki verirdiniz? Bizim muhabbetimiz sevgili gibi ama ilk gorusmede biraz tuhafima gitti acikcasi. Yoksa abartiyor muyum?
Ha bir de eski sevgilisinden cok bahsetti kiz evlenmis ama onun hala bahsetmesi de sacma bence. Neyse unutamadigini dusundum tepki vermedim siz ne yapardiniz?
Tskler...
Buna yorum yazmak isterim cünkü bende esimle konu sahibinin yazdiklarina benzer bir sekilde tanistim. Birkac ay telefonda görüstük ayri sehirlerde hatta ülkelerdeydik ben türkiye'ye döndügumde ilk isim onun yasadigi sehre gidip onu görmek oldu. Evet ilk bulusmada el ele tutustuk, öpüstük sanki yillardir birlikteymisiz gibi hissettik. 3 yil sonrada evlendik. Diyecegim o ki ilk bulusmada öptü diye sapik olacak
Insaallah pisman olmazsiniz soz attiginizi soyluyorsunuz bu kadar insanlara nasil cabuk guveniyorsunuz..?
Ben mi?Ins pisman olmazsin..
Oyy bu nasıl ortalık karıştırmadır.. takkeler külahlar karışmış.. vay fırıldak ömere bak sen.. deli cesareti varmış adamdaİlk buluşmada öpüşmek pek normal değil bana göre. Eski sevgilisi evlenmiş içinde kalmış tipi erkekler tehlikeli tip erkeklerdendir. Zira erkeklerin yetersiz beyin kapasiteleri ve evli de olsa aldatmaya müsait bayanları düşününce ürküyorum. Ki benim başıma da geldi benim ex koca, kavuşamadığı lise aşkıyla 5 yıldır görüşüyormuş , sonra bir başkasını bulup 3 kişiyi birden idare etmiş ve ben sonradan bulduğunu yakalayınca diğeri de ortaya çıktı. Sonuç 1 ay içinde boşanma.
Evet sen cunku hic tanimadigin bi insana nasil bu kadar cabuk guvenebilrsin beni yanlis anlama ilk gorusme demek ilk opusme demek degildir herhalde sen agirligini koyacaksin basta ilk gunden her dedigini yaparsan eger sonu iyi olmaz diye dusunuyorumBen mi?
Canim cok pardon ya sen degil konu sahibine dedim k.bakma canim yaBen mi?
:))) sorun degil canimCanim cok pardon ya sen degil konu sahibine dedim k.bakma canim ya
Ay canim k.bakma gercekten ya bi an basliga bakmadan sen demissim valla ya tekrar k.bakma konu sahibine demistim:))) sorun degil canim
Vaktinde biriyle internetten tanıştım. 2 ay kadar konuşup görüştük. İlk buluşmada ben öptüm bunu dudağından.2. bulışmada adam birlikte olmak istese olcakmısın??
keşke biraz zor olsanız inanın o zmn daha çok kıymet vercektir..
zor kazanılan şeyler daha değerlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?