Aylar sonra.... Yeni biriyle tanistim...

10 sayfanin hepsini okumadim ama birtek ben miyim adamin yalan soylediginden hatta evli olabileceginden kuskulanan?

Chat sitesi, donanimli olgun erkek, ilk gorusmede opmek felan.

Birlestirince bana sanki bu adam pek masum gelmedi.

Dikkatli olun. Soyledikleri dogru bilgiler olmayabilir.

Namus sadece "kız" için kullanılan bir tabir olduğu için bu kadar namussuz adam var

Olgun bir adam normal şartlarda hiç görmediği birşyle üç ay boyunca sevgili muhabbetine girmez. Giriyorsa karşısındaki kızı sazan olarak algıladığı, eninde sonunda yatağa atacağını bildiği içindir.

İlk görüşmede öpüşülür de sevişilir de bunun bir kuralı, kaidesi yok ki.

2. bulışmada adam birlikte olmak istese olcakmısın??
keşke biraz zor olsanız inanın o zmn daha çok kıymet vercektir..
zor kazanılan şeyler daha değerlidir

Biz kadınız ama, kazanılan ya da kazanılacak bişey değil. Cinselliğimizi erkeklere hediye olarak sunmuyoruz. Kimsenin bizi kazanması gerekmiyor çünkü ödül değiliz.

Eşimle internetten tanıştık, arkadaş olduk. Sevgililik konusunda ilk adımı ben attım, ilişkiyi ben başlattım. İlişkimizin başladığı gün öpüşmeyi bırakın seviştik bile. Ne kolay kadın oldum, ne kıymet bilmemezlik gördüm eşimden. Hep el üstünde tuttu, hep değer verdi. Beş sene boyunca evliliğe ikna etmeye çabaladı. Bunca yıldır ne sesini yükselttiğini ne ağzından kötü bir söz çıktığını gömedim bana karşı.

Yani o dediğiniz şey genelgeçer bir kural değil. Kendini kazanılacak bir şey, bir eşya, bir ödül olarak gören kadınlara genelede kıymet bilmeyen, evlendikten sonra elde ettim artık tamam deyip kendini salan adamlar denk geliyor olabilir mi acaba?

Herkese tsk ederim gorusleri icin..
Ben de tedirginim aslina bakicak olursaniz. Kolay kiz kezban kiz muhabbetini gectim baska biri ile evli bile olabilir bu konuda hicbir bilgim yok.
Eski sevgili muhabbeti bana samimi geldi yoksa, hic anlatmayadabilirdi dertlesti vs onemli olan bundan sonrasi.
Netten biri ile tanismak gercekten cok utobik bir olay farkindayim hele uzak mesafedeyse... Fazla baglanmayip tanimaya calisacagim..

nasıl bu kadar kısa sürede atlattınız?
benim 1 yılı geçti hala içim buz herkese karşı..

nasıl bu kadar kısa sürede atlattınız?
benim 1 yılı geçti hala içim buz herkese karşı..
Buz olsa neye yarayacak ki? Kime ne yararim olucak? Ben bir olayin ustune toprak attim mi geri donup bakmam. Yeni iliski insani da yeniler.
Ayrica 4 yildan beri ayni adamla olmaktan bikmistim iyi ki atmisiz sozu. Evlenseydik bosanirdik ailesi yuzunden. Hic uzulmuyorum aklima bile gelmiyor.
Siz de deneyin.

içim buz derken herkese karşı dedim
geçmişten beklentim yok zaten yeni biri olsun diye bende istiyorum ama kimseyi içim almıyo
bunu nasıl başardınız onu merak ettim
yaş kaç bu arada

Hiç yüzyüze görüşmeden sanalda ve telefonda sevgili olup ilk buluşmada sizi öptü doğru anladım değil mi ilk buluşma benim için önemlidir kızardım tepki veriridim zamanla olacak şeyler çünkü bunlar...
Zor bi süreçten geçmişin kendini çok kaptırma çünkü bazı tipler böyle zamanları kolluyor umarım hakkınızda hayırlısı olur.tedbirli olmakta fayda var arkadaşım mutlu olmanı dilerim....

Google da baya araştırma yapmışsın Can'ım da ..keşke bu kadar gidip birazda Kuran'ı araştırsan belki haramı helali anlarsın ..fazla kasma

En namuslu benim...keşke öyle olsak tabi..demek istediğim gayet netti aslında abaza abazan kro herneyse nedir bu ilk görüşmede öpüşme...Nasıl bir kafa..Nasıl bir ahlaki anlayış bu da benim terbiyeme ters ..yorumum budur

İşte bende onu diyorum
Sana tersse terstir, kim itiraz edebilir buna.
Bence hiç kimse.
Kezban diyen terbiyesizdir :)

Sende abaza demiyeceksin.
Bu kadar basit. Öpücük :*

Milletce baskalarini degilde kendimizi yargilamayi bir ögrenebilsek keske. Isteyen öpüssün isteyen sevissin. Zorla olmadiktan sonra hic kimseye laf söylemek düsmez.

Bu kişiye göre değişir tabi ama ilk görüşmede insan kendini kötü hissedip bi tuhaf oluyor yanlış anlasilmaktan korkuyor yoksa masum bi öpücük iki taraflı normal bence ama sevgilinin eski sevgilisinden bahsetmesi yanlış biraz zoruna gider insanın daha unutmamis diye bidaha bahsetmemesini rahatsız oldugunu belirt bence takma kafana

Google da baya araştırma yapmışsın Can'ım da ..keşke bu kadar gidip birazda Kuran'ı araştırsan belki haramı helali anlarsın ..fazla kasma
Yanlis kisinin mesajini alintilamissin lafin bana. Cok sükür abaza ile abazan arasindaki farki google dan sorgulamayacak kadar genel kültürüm var darisi olmayanlarin basina. benim Kur'an'i karistirip karistirmadigimin sorgusu senin haddine düsmez haddini bil. Haram da benim helal de sanane cezasi da ödülü de benim. Sen kim oluyorsun? Ben ilk bulusmada öpüstüm sen besincide diye namus timsali mi oldun?

Opturmeseydin bu ne hemen? Hem öyle eskilerden bahsetme bana de sertçe tavrını koy yavsak biri gibi.
Estagfurullah. O tanimlama biraz agir oldu hayatimdaki birine yakistiramam o kelimeyi, oyle dusunsem zaten uzak mesafeden hele boyle bir iliskiye kalkismam.
Zamanla egriyi dogruyu gorecegiz.

bu adamdan kaçabildiğin kadar uzağa kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…