- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
O fırıldak Ömer'e Allah tokadını öyle bir indirdi ki... Rabbim büyüklüğünü, mazlumun yanında olduğunu bir kere daha ibreti alem için gösterdi çok şükür. Makamından oldu, itibarından oldu, koca bir ilçe yaptığı ahlaksızlığı öğrendi ki kendisini dinine bağlı gösterirdi dışarıya karşı, öyle olmasa da. Otel gibi kullandığı evinden , maddi manevi sömürdüğü betty'sinden , göstermelik babalık yaptığı çocuklarından oluverdi bir anda. Tıkır tıkır işleyen şeytani planları bir anda elinde patladı. Hesaplar tutmadı. Çok büyüksün Allah'ım.Oyy bu nasıl ortalık karıştırmadır.. takkeler külahlar karışmış.. vay fırıldak ömere bak sen.. deli cesareti varmış adamda
pembe dizilerde oluyor öyle şeyler ...
bir dahaki konuda şey bekliyorum beni eve davet etti gazozlarimizi yudumlarken uyuya kaldı acaba neden
Eski kv ahı tutmuş 2bilezik için güzelim nikahtan dönersen netten bulduğun öperdeeeSelam beni bilenler bilir. Martta soz attim olayli sekilde. Nisanda bir chat sitesinde biriyle tanistim. Cok donanimli iyi biri tabii netten tanidigim kadariyla.
Biz uc ay telefondan gorustuk sadece sevgili gibi. Uc ayin sonunda uzak sehirlerde oldugumuz icin sehrime yeni geldi.
İlk gorusme vs her sey iyiydi ancak ilk gorusmede optu beni. Ben istemedigimi belli ettim ancak kirmak da istemedim. Yasi basi var olgun biri ergen muhabbeti degil yani.
Neyse eve birakirken dudaktan optu ertesi gun bulustuk bu sefer yine opustuk.
Size soracagim sizce bu normal mi ne tepki verirdiniz? Bizim muhabbetimiz sevgili gibi ama ilk gorusmede biraz tuhafima gitti acikcasi. Yoksa abartiyor muyum?
Ha bir de eski sevgilisinden cok bahsetti kiz evlenmis ama onun hala bahsetmesi de sacma bence. Neyse unutamadigini dusundum tepki vermedim siz ne yapardiniz?
Tskler...
İlk görüşmede öpen abazadır ..kimse kızmasın .ee benim eşimde öpmüştü ..E eşinde abazaymış.net
Ada'm dediğin azıcık ağır olur.kız bu karşındaki namus .öleyim elleyeyim mantığındaki erkekten kac..
İlk görüşmede öpen abazadır ..kimse kızmasın .ee benim eşimde öpmüştü ..E eşinde abazaymış.net
Ada'm dediğin azıcık ağır olur.kız bu karşındaki namus .öleyim elleyeyim mantığındaki erkekten kac..
Ahlağa edebe namusa dinine önem verenlerin adı kezbanmı olmuş ...valla diyebilirsiniz bana koymaz..sizi gidi ekşici hatunlar ..
öptürmese kendini geri çekse adam eskileri anlatmak geçmişe dönmek yerine biraz buna kafa yorardı. bni sewmiyor mu etkilenmedi mi gbisinden. konu öpüp öpmemesi deil sıradan olmamalıydı bayan .. hemen sewgiln olurm moduna girmemeliydiVaktinde biriyle internetten tanıştım. 2 ay kadar konuşup görüştük. İlk buluşmada ben öptüm bunu dudağından.
Sonraki görüşmelerde de öptüm.
Kendisi bana yıllarca aşık kaldı. Beni görünce kendinden geçiyordu. Sadece yanında durmam yetiyordu. Çok sevdi çok fedakarlıklar yaptı. Hatta bir erkek olarak 'sen beni sadece fizikten ibaret görüyorsun' diye sitem bile etti.
Yani böyle zor olun kıymete binin gibi laflar boş iş. Yaşamadan konuşmayın. Genelleme de yapmayın. Ben onu ilk görüşmede öptüm diye kolay biri olmadım. Zorluk kolaylık böyle şeylerle ölçülmez. Her ilişkinin kendi içinde bir derinliği vardır. Havadan konuşmak lüzumsuz. Konu sahibi de kolay kız demek değil yani öpüştü diye.
'Abaza' kuzey kafkasya da yasayan bir halktir. Kast etmeye calistigin kelime ise 'abazan' olmaliydi önce bunlari bir ögren! Biz de kocalarimiz da senin tabirinle abazaniz hee sen de buralarda bosa vakit kaybetme git Vatikan'a rahibelik basvurusu yap. Harcaniyorsun buralarda!İlk görüşmede öpen abazadır ..kimse kızmasın .ee benim eşimde öpmüştü ..E eşinde abazaymış.net
Öpüşme konusu, gayet kişiye özel bir durumdur. Buradan fikir almak olmaz.
Neyse asıl mesele şu ki; eski sevgilisini size anlatması fiyaskonun şahı. Bence asıl bu konuya odaklanın.
sende kezbansın ozaman...İlk görüşmede öpen abazadır ..kimse kızmasın .ee benim eşimde öpmüştü ..E eşinde abazaymış.net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?