Aylar sonra.... Yeni biriyle tanistim...

Oyy bu nasıl ortalık karıştırmadır.. takkeler külahlar karışmış.. vay fırıldak ömere bak sen.. deli cesareti varmış adamda
O fırıldak Ömer'e Allah tokadını öyle bir indirdi ki... Rabbim büyüklüğünü, mazlumun yanında olduğunu bir kere daha ibreti alem için gösterdi çok şükür. Makamından oldu, itibarından oldu, koca bir ilçe yaptığı ahlaksızlığı öğrendi ki kendisini dinine bağlı gösterirdi dışarıya karşı, öyle olmasa da. Otel gibi kullandığı evinden , maddi manevi sömürdüğü betty'sinden , göstermelik babalık yaptığı çocuklarından oluverdi bir anda. Tıkır tıkır işleyen şeytani planları bir anda elinde patladı. Hesaplar tutmadı. Çok büyüksün Allah'ım.

pembe dizilerde oluyor öyle şeyler ...

bir dahaki konuda şey bekliyorum beni eve davet etti gazozlarimizi yudumlarken uyuya kaldı acaba neden

+1
İnternetten işine gücüne evli olup olmamasina nasıl guveniyorsunuz.Telefon konuşmalarınizdaki samimiyete göre "güzel " bir haftasonu geçirmek için yanınıza gelen evli biri bile olabilir

3 ay telefonda konuşsanız bile ilk defa görüşmüşsünüz, fazla hızlı gidiyosunuz bence

bizde eşimle ilk kez dışarı çıktığımızda öpüştük 3 senedir evliyim çok mutluyum. ama şu eski sevgili muhabbetlerini sevmiyorum ben. bence öpüşmeye çok takılmayın önemli olan daha fazla ileri gitmemesi niyetini kişiliğini anlamaya ailesini tanımaya odaklanın bence onlar daha önemli...

bu arada herkes eski ilişkinizin yeni bitmesine takılmış bende diğer sevgilimden ayrıldıktan 3 ay sonra tanıştım eşimle eşimin daha azdı sanırım. bunlar kıstas değil yukarda yazdığım gibi niyeti kişiliği ve özellikle AİLESİ...

Son düzenleme:
Eski kv ahı tutmuş 2bilezik için güzelim nikahtan dönersen netten bulduğun öperdeee

nişanlımla yüzyüze görüşmeden önce 6 ay sadece telefon aracılığı ile görüştük. daha sonra kaldığım şehre geldi ve yüzyüze görüştük. ilk buluşmada elimi de tuttu öptü de hiç de kendimi basit biri gibi hissetmedim, onun gözünde de değersiz duruma düşmedim. hatta üçüncü görüşmemizde aynı evde kaldık, beraber yattık uyuduk, bu da onun gözünde değerimi kaybettirtmedi. bikaç ay içerisinde de evleneceğiz nasipse, düğün hazırlığı yapıyoruz şuan. he eğer beni denemek için öpmüş oslsaydı ve sen ilk görüşme de kendini öptürdün gibi seviyesiz bir muhabbet yapsaydı o dakika silerdim onu, neyse ki zihniyeti kötü değilmiş.
konu sahibi öpmesine takılma da eski sevgili muhabbetini iyi düşün. insan canı yanıyorsa o kadar çok konuşur bu konuda hakkında ve 3 sene geçmesine rağmen hala canı yanıyorsa bu işte bir sıkıntı olabilir. adam akıllı bi konuşun bence bu konuyu.

İlk görüşmede öpen abazadır ..kimse kızmasın .ee benim eşimde öpmüştü ..E eşinde abazaymış.net

Ada'm dediğin azıcık ağır olur.kız bu karşındaki namus .öleyim elleyeyim mantığındaki erkekten kac..

E ilk öpen kadınsa ne oluyor abaza mı? Çok saçma bir genelleme. Valla ben de eşimle ilk buluşmada öpüştüm öpen taraf da bendim yani. Seviyorduk arada çekim vardı öptük bu kadar bunun abazalıkla ne alakası var? Ki eşimi tavlayan taraf da bendim yani bırak abazayı kimseye yüz vermeyen bir tipti.
Kimse kusura bakmasın ama bana da öpüşmek için dahi stratejik süre belirleyenler şu kadar zaman sonra elimi tuttu anca şu kadar zaman sonra öptü diyenler Kezban geliyor.

Ne alaka yaa :)
Bende şimdi
*sende amma kezbansın desem hoş olur mu.

Ahlağa edebe namusa dinine önem verenlerin adı kezbanmı olmuş ...valla diyebilirsiniz bana koymaz..sizi gidi ekşici hatunlar ..

Bayağı hızlı olmuş.. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.. umarım uzulmezsiniz..Umarım bu defa mutluluğu yakalarsiniz..

3 ay sevgili olarak telefonda konuştuysanız ilk görüşmede öpmesi doğal, bunda yanlış bişey yok. ama asıl beni eski sevgilisinden bahsetmesi rahatsız etti. aradan o kadar yıl geçmiş neden hala anlatma geregi duyuyor ki? ve üstelik de sizin ilk yüzyüze görüşmenizde? geçmiş geçmemiş demek ki. çok dikkat et. ben de vakti zamanında eski nişanlısını unutamayan bir adam sevmiştim. inanılmaz yıprandım. kadın evlenmiş çocuk çocuğa karışmıştı ama onun varlığı sanki gölge gibi hep aramızdaydı.

Ahlağa edebe namusa dinine önem verenlerin adı kezbanmı olmuş ...valla diyebilirsiniz bana koymaz..sizi gidi ekşici hatunlar ..

yahu yapma melisa
ahlak, edep, namus, din bunlara dayanarak doğru
bulmuyorum demekle
Abaza diye etiketlemek aynı şeyler mi.
Aynı kavramlar dahilinde
senin yaklaşımın da kabul edilemez sonuçta.
Ön yargı, uslupsuzluk daha kaba tabirle fişleme de
ahkali,edebi,namus, din
çerçevesinde yapılmaması gereken şeyler.

Doğru bulmayan herkese saygı duyuyorum
ama abaza diye yaftalamak çok başka bir şey.

Ben sana zaten kezban demedim :)
Senin abaza olarak itham ettiğin kişide
çıkıp sana kezban dese hoş olur mu diye belirttim.

Yinede tatmin olmadıysan tamam en namuslu sensin
der bayrağınla iyi yarışlar dilerim :*

öptürmese kendini geri çekse adam eskileri anlatmak geçmişe dönmek yerine biraz buna kafa yorardı. bni sewmiyor mu etkilenmedi mi gbisinden. konu öpüp öpmemesi deil sıradan olmamalıydı bayan .. hemen sewgiln olurm moduna girmemeliydi

'Abaza' kuzey kafkasya da yasayan bir halktir. Kast etmeye calistigin kelime ise 'abazan' olmaliydi önce bunlari bir ögren! Biz de kocalarimiz da senin tabirinle abazaniz hee sen de buralarda bosa vakit kaybetme git Vatikan'a rahibelik basvurusu yap. Harcaniyorsun buralarda!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…