Aylarca kalan kayınvalide

Şimdiden bu tarz olaylarla uğraşmak canımı sıkıyor keşke her şey peri masalı gibi olsa

Keşke. verebileceğim tek tavsiye, kesinlikle kapıyı kapatınca eşinle yalnız kalmıyorsun, ailesiyle evleniyorsun o yüzden iyice ölçüp tart.

Niçin aylarca kalıyorlar geldiklerinde ki,çok mu yaşlilar,hastalar mı?Ya da evleri mi kışı geçirmeye müsait değil?

Ne güzel kayınvalideymiş ya, söyleme her yerde nazar değer maşallah

Aile bu tarz yasantiya alisik onlara normal geliyodur siz sevgilinizle bu konuyu konusun bu sekilde bi duzeni kabul edemeyeceginizi soyleyin bastan konusalim sonra sikinti yasamayalim kendi aileminde gelip bukadar uzun kalmasini istemem diyin anlayamiyorsa ustunuze geliyorsa ayrilirsiniz cunku bu evlilik boyunca cekilebilecek bir dert degil hemde tanimis olursunuz iste

Hamileyken çocuğa bakıcı tutmak istiyordum. Eşimle hemfikirdik. Yada bana öyle diyordu. Kadın bana yardımcı da olacaktı. Sonra ne hikmetse çocuk doğdu. Oğluma kv baksın oldu. Eşimle ciddi tartıştık. Sebep? Kv çocuğa bakmak istiyor ve başkasına güvenemiyormus. Hakkını helal etmezmis. Bunları tabi brn coook sonra öğrendim. Ama plan netmis. Eşim anı kurtarmış. He he demiş bana meğerse. İşimi bırakacak durumda olsam ben o oyunu bozardim da imkan öyle olmadı. Geçim derdi işte. Kısaca burdan ders çıkarın diye yazdım. Eş adayı ile şimdi netlesseniz bile ben güvenilir mıydım bilmiyorum. Erkek kafası net çünkü. Aman vakti geldiginde düşünürüz çözülür bı şekilde.falan. bı de mecbur kalacaksınız eşinizin de evi olacak orası. Konu büyüyecek. Benim.annem gelmiyorsa seninki de gelmesinler. Sen tek git annene o zaman ben asla gelmemler falan havada ucusacak

Ben lohusayken kayinvalidem geldi kaldi bende. Sagolsun yemegimi yapti, cocuguma bakti. Ancak evdeyken kocana ters bile bakamiyosun. Noldu, niye oyle baktin, niye oyle dedin, yapmayin. Ağız tadıyla tartisamiyosun. Tartissan da oglum hakli, oglum dogruyu soyluyor, oglum oglum oglum... 2ye 1 kaliyosun.

Şu an yikama, yaglama kismini goruyorsunuz :) evlendikten sonra eltinizin ilk isi ben cok baktim birazda onlar baksin diye isyan etmek olacak. diger gelinede yazik. Belliki sozu gecmiyor. Allah askinda kac kadin kaynanasiyla yasamaktan memnundur
Hahahahhahaha kesinlikle. Zaten adam da konu sahibi sorunca ara sıra gelir kalırlar deyip gecistirmis. Hemfikir olsa zaten baştan belli ederdi diye düşünüyorum. Şahsen kendi annem bile canımin içi ama sağlık problemi gibi bişi yoksa 5 günden fazla istemezdim. Konu sahibinin sevgilisi de öyle düşünse daha net cümleler kurardi gibi geldi.

Bizde aynı şehirdeyiz. Gel git muabbeti olmuyor. Bayramdan bayrama gidiyoruz. Eşim tek gidiyor. Aynı şehir daha iyi bence

Yersen bide anneleri gelince mutlu oluyolar. Normalde çayını kendisi demleyip alan adamin önüne annesi getirince hosuna gidiyor.
Herkes kendi yerini yurdunu bilmeli.
Sevgilisi simdilik gecistiriyor. Diger gelin niye hep ben bakiyorum diye yollar kayinvalideyi

Ya evet gerçekten anneleri gelince bı değişik oluyorlar. Benimki annesini görünce bı simarmalar görsen dersin bu kesin 5 yaş

Diğer geline empati yapmayıp o halinden memnun diye düşünmek sadece kendi paçanızı kurtarmak gibi
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın tam size göre
Ben zaten eleştirdiğim için konusunu açtım neden o kadar kalıyorlar yengen bi şey demiyor mu diyince işte zaten annem yerinde duramayan birisi. Her şeye koşturuyor anlayamasalar niye o kadar kalır dedi bana .tamamen onu yorumunu ilettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…