- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.407
- 238
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Şimdiden bu tarz olaylarla uğraşmak canımı sıkıyor keşke her şey peri masalı gibi olsa
Size hizmet ediyor yani o yüzden şikayetçi değilsizniz kii ama ben yine de kim olursa olsun annem de olsa kendi evimde çok kalınmasını istemem .özel hayat kalmaz öyle ya
Kayınvalidemi çok severim.
Hiç kavga etmedik ne dersem yapar.
Arada canı sıkılınca 3 5 gün kalır bende.
Uyanırım çay hazır poğaça yapmış, tuvalete girerim yatağımı toplamış, markete giderim gelirim evi süpürüp silmiş.
Ben yemek yaparken o çamaşır asar.
Hiç şikayet etmemo varken prenses gibiyim evde.
Geçen bi boşanma durumu oldu, dedim diğer çocukların da da evlensin öyle boşan sırayla herkeste kalırsın tek bana güvenip kocayı boşama.
Diyeceklerim bu kadar.
Yokk hiç alakası yok .kış faturasını çıkarıyorlardır hshsh .rahatlıktan tamamenNiçin aylarca kalıyorlar geldiklerinde ki,çok mu yaşlilar,hastalar mı?Ya da evleri mi kışı geçirmeye müsait değil?
Bu sorunun yanıtını bende merak ediyorumPeki şu an bekar oğullarına gelip kalıyorlar mı? Kalmıyorlarsa aleni olarak belli olur nedeni. Gelinden iş bekliyorlar demek. Mevzu evlat özlemi ise (-ki hiç sanmam) bekara da gelmeleri gerek
Hahahahhahaha kesinlikle. Zaten adam da konu sahibi sorunca ara sıra gelir kalırlar deyip gecistirmis. Hemfikir olsa zaten baştan belli ederdi diye düşünüyorum. Şahsen kendi annem bile canımin içi ama sağlık problemi gibi bişi yoksa 5 günden fazla istemezdim. Konu sahibinin sevgilisi de öyle düşünse daha net cümleler kurardi gibi geldi.Şu an yikama, yaglama kismini goruyorsunuz :) evlendikten sonra eltinizin ilk isi ben cok baktim birazda onlar baksin diye isyan etmek olacak. diger gelinede yazik. Belliki sozu gecmiyor. Allah askinda kac kadin kaynanasiyla yasamaktan memnundur
Bizde aynı şehirdeyiz. Gel git muabbeti olmuyor. Bayramdan bayrama gidiyoruz. Eşim tek gidiyor. Aynı şehir daha iyi benceYok hayır değişemem akraba travmam var zaten .kendime zehir etmek istemiyorum hayatı .bu konu da anlaşılabilecek bir konu da değil .Aynı şehirde yaşasak hep onlara gitmek ister sevgilim diye korkum vardı bu aylarca kalma olayı daha kötü .
Hahahahhahaha kesinlikle. Zaten adam da konu sahibi sorunca ara sıra gelir kalırlar deyip gecistirmis. Hemfikir olsa zaten baştan belli ederdi diye düşünüyorum. Şahsen kendi annem bile canımin içi ama sağlık problemi gibi bişi yoksa 5 günden fazla istemezdim. Konu sahibinin sevgilisi de öyle düşünse daha net cümleler kurardi gibi geldi.
Ya evet gerçekten anneleri gelince bı değişik oluyorlar. Benimki annesini görünce bı simarmalar görsen dersin bu kesin 5 yaşYersenbide anneleri gelince mutlu oluyolar. Normalde çayını kendisi demleyip alan adamin önüne annesi getirince hosuna gidiyor.
Herkes kendi yerini yurdunu bilmeli.
Sevgilisi simdilik gecistiriyor. Diger gelin niye hep ben bakiyorum diye yollar kayinvalideyi
Ben zaten eleştirdiğim için konusunu açtım neden o kadar kalıyorlar yengen bi şey demiyor mu diyince işte zaten annem yerinde duramayan birisi. Her şeye koşturuyor anlayamasalar niye o kadar kalır dedi bana .tamamen onu yorumunu ilettim .Diğer geline empati yapmayıp o halinden memnun diye düşünmek sadece kendi paçanızı kurtarmak gibi
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın tam size göre
Bekarken bu şekilde sevgi gösterileri olmayan ailelerin oğullları evlenince kıymete biniyor cidden Türkiye’nin özetiYa evet gerçekten anneleri gelince bı değişik oluyorlar. Benimki annesini görünce bı simarmalar görsen dersin bu kesin 5 yaş
Evet galiba oğlumu kaptırdım korkusuBekarken bu şekilde sevgi gösterileri olmayan ailelerin oğullları evlenince kıymete biniyor cidden Türkiye’nin özeti
Ya evet gerçekten anneleri gelince bı değişik oluyorlar. Benimki annesini görünce bı simarmalar görsen dersin bu kesin 5 yaş
Benimki biz nişanlı iken elini tutuyordu oğlunun. Çok şükür ilerleme kaydettikAy hepsi ayni demekki
Bide anneleri gelince oglum ac misin, oglum sunu yer misin, oglum corap getireyim diye nazliyolar iyice. Sanki oglu lohusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?