Aylardır işe gitmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazik insanlar iş bulamazken buldugunda ise sıkı sıkı sarılırken kovulmasin diye sizin yaptığınıza bakin. Evet dediginiz gibi simariksiniz
Sirf onlar sizi kovsun tazminat alin diye uğraşıyorsunuz. O alacağınız para gerçekten icinize sinecekmi ? Siniyorsa zaten size diyicek laf yok

WOMAN WOMAN hakli oldugunu birkez daha anladım

Psikolog yardımı neden almıyorsunuz?
Şu sorunun cevabına ulaşmak için kendimi kesmem gerekecek galiba 🤦‍♀️
Neyse siz kendinizi kesmeden ben söyleyim, simdiye kadar cevap vermediğine göre 🤣şımarıklik olduğunun farkinda çünkü hanfendi.ve cevap vermeyerek aslinda sizi onaylıyor.

Hangimizin ruhsal sıkıntılari yok isteyen mecbur olan insan herturlu gider😁 ha simdi banada kiskanc ev kadini derler belkide 😐 not düşeyim

15 yaşından beri durmadan calistim evlendim cocugum oldu ozaman calismadim.haa eger sartlarim el verseydi seve seve calisirdim..
İşleyen demir pas tutmaz. Hanfendi evde kala kala ee işin icine rapor girince parada aliyor miskinleşmiş hepsi bu

Zamanında soruşturma geçiren psikopat amir bıçakla üstüme yürüyüp 6 ay peşime it kopuk taktirarak 5 yaşındaki cocugumun okuluna kadar tehdit göndermişti de bir allah'ın doktoru bacım sen zaten yıllardır günde 10 saat ciddi mobinge ugruyosun al şu raporu iki gün dinlen de bari bıçaklanma dememisti. He ben niye işi bırakmadım çünkü aksiyon seviyorum.. :rolleyes: şaka şaka sadece dümdüz fakir oldugumdan açlık ve bicaklanmak arasında tercih yaptım , bıçak kazandı :-)bence size rahat batmış , daha rahat nasıl olurum diye başlık açmissiniz, umarım beklediğiniz cevap gelir.

Son düzenleme:
Bunu bana herkes söylüyor. Cevremdeki herkes bana isi birak diyor. Ailem gel bize yerles, dinlen diye teklif bile etti. Babam iyi kazaniyor, kizim sen merak etme, ben sana yardimci olurum dedi. Ama sorun bu degil iste. Anlatamiyorum ki kendimi.
Ben anlıyorum sizi. Para tatlı ama çalışmak acı.
Almanya bu konuda hak ve özgürlük tanidigi için siz de sündüre sündüre faydalaniyorsunuz.
Ailenizin yanina dönseniz gezme tozma kisitlanacak belki yaptıklarınız şımarıklık etiketine tabi olacak. Musluk da kapanacak.
Siz açık açık çalışmak istemiyorum ama para akmaya devam etsin ben de gezeyim tozayim istiyorum buna da uygun kılıf bulamadım deseniz herkes anlayacak sizi.

Psikoloğa ya da psikiyatriste gitme sorularını ısrarla es gecmeniz de tam bu sebepten zaten

Benim de bi tanıdıgım var öğretmen...bi dr bulmuş sürekli rapor alıyor...pandemiden önce eylül gelip okullar açıldığında yok yaa şubata kadar gitmem kışın zor oluyor dedi...3 ay 3 ay rapor alıp gitmemişti evde oturdugu yerden maaş aldı...pandemi girince hiç gitmez oldu zaten, sınra okullar açıldı hemen yine rapor almış...nerdeyse hiç okula gitmeden maaş alıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X