Aylardır mücadeledeyim bu adamla!

Benim esimde surekli konuşur anlatacagi konu mevzu bitmez. isyerindeki musterilere yedigine içtiğine kadar anlatir. Bende bazen kızıyorum kafam almıyor bazı seyleride icinde tut diye. .

Aldatma zaten bilinenin aksine yavaş yavaş oluyor, şuan siz o anlamda hazır olmuşsunuz sanki. Bundan sonrası tehlikeli. Mesela aylardır cinsellik yok galiba aranızda mesela o ne yapıyor bu geçen sürede bunlar hep soru işareti. Benim gururum kırılırdı ama hikayemizin sonunu öğrenmek adına da çok merak ederdim yani ne oldu şubat ayında ne değişti? Aydınlanma mı yaşadı ne oldu?

Aldatılan erkekler sonra ihmal ettikleri için kahroluyorlar aslında biçoğu da affetmeye çalışıyor bizzat gözlerimle gördüm. O noktaya gelmezsiniz umarım.

Ben konuşacağım ciddi bir konu varsa bir iki kez oldu evliliğimizde dışarda randevulaşıyorum eşimle. Sıradan rutin bi tartışma değil önce bunu anlasın istiyorum, tavsiye ederim

:))))) dün gece eşimin iş yerinden çok yakın bir arkadaşım aradı beni. İçimden ona ya x kişi eşime bir tuhaf bakıyor ama yaşı da daha 18 sende bi şey sezdin mi dedim. Bana söylediği aynen şöyle “ krissi o kız iyi yolda değil gelen müşterilere bile yazıyor, geçen A arkadaş bana geldi (eşimden bahşediyor) ona kötü bakıyor kız sulanıyor gibi sende bir dikkat etsene dedi. Sende şimdi söyleyince seninle paylaşmak istedim. İstersen bir patronla konuşurken kulağına su kaçır kıza dikkat etsin dedi. :)

Bir an kendi esim sandim sonrasinda konu deyisdi benimkide oyleki bacim isdeyken ben ararim mesela nasilsin derim iyim der napiyosun napim calisiyom der bitti bu kadar ben derim optum bnde seni zoledim deni seviyorum duye hadi by der kapatir eve gelincede ben konusmasam inan olece hc konusmaz bazen bende inat ediyorum eve girdigi anda cenem susar ozamnda sen niye susdun der bana ee cenemi acinca yine basladi der az konus der sacmalama sacmalamaya basladin der yine yani ben alisdim oda 6 aylik evliyiz bisey sordugumda 1kere cevap verirse ikincisine vermez bazilarinin huyu boyle sevgi konusuna gelince sevgisinden suphem yok ama oke disina yansitan bi insan deil bildgin yani odun adam cqn bendenden cikmadigi surece huyda cikmiyomus yani sende bnm gibi yap belki ise yarar

asla yapmaz öyle bir şey. Benimle vakit geçirmek için gitmiyor ki. Yarın pazar ve evde. Ne kadar az yalnız kalırsak iyidir hesabı yapıyor. Konuşmamak için. Ama bilmiyor ki zaten artık konuşmayacağım! Aylardır onun bu ince hesaplarıyla uğraşıyorum kafam attığı adımları çözmeye çalışırken bir sonraki hamlesini bile ezberledi artık

Ayyy konuyu ben mi açtım acaba dedim. Benim eşim de öyle. Benimki oyun oynuyor sürekli. Muhabbet açıyorum 10 dk sonra aklına gelip cevap veriyor. Böyle bir sürü örnek verebilirim.
Bende sıkılıyorum evde durmuyorum artık ama bu da işine geliyor daha rahat oyun oynuyormuş. Yatağı bir gece ayırdım, o gece bir iki saat fark etmedi sonra geldi yanıma. düzeldi özürler vs ama o kadar işte.. Sonrası yine aynı. Saldım bende artık bende oyun oynuyorum bakalım el mi yaman bey mi

Ya valla gece gece ben içerledim size ya..
Halbuki istekleriniz o kadar küçük şeyler ki
İki içten söz, bir hoş sohbet...Kıyamam size
Acaba hiç boşanma konusunu açtınız mı? Gerçekten eşinizin durum vahametini anlaması için ne yapmak lazım diye düşünüyorum. Belli ki seçenekleri tüketip boşanmak istiyorsunuz çünkü.

yokluğunu farketmiş ne güzel. Benimkinin umrunda değil. Yine birazdan kendi odama gidip uyuyacağım. Yatağımı birleştirmem için bir sebep kalmadı artık. Beni istemiyor belli ki.

Canım sen bu işyerindeki kıza söyle gözünü dört açsın. Aralarında bir sey var mi yok mu bi kolaçan etsin bakalım. Eşinin halleri hal değil. Ben suphelendim açıkçası. Umarim yaniliyoruzdur.

evet boşanmak dile geldi. İstemediğini söyledi. İlk söylediğimde istedi o da sert çıktı bitsin gitsin neydi benimbu çilem filan dedi. Ben eşyalarımı topladım giderken durdurdu istemiyorum dedi bir şekilde az da olsa yumuşadık. Ama 2 gün! Sonrasi aynı oldu. 2 gün önce de anahtarı al giderken dedim (bu ben evden gideceğim demek) aldı anahtarı gitti :) gidersen git demeye getirdi yani.

Arkadaşınız belli ki bir şey görmüş.Sizi çok endişelendirmemeye çalışarak anlatmaya çalışmış.Patronla aranız iyi sanırım.Patron,kızı tavırları dolayısıyla biraz azarlarsa iyi olur gibi.Ne biçim kızmış o ya,o yaşta yaptığı şeylere bak.

Bence sen pazartesi eşinin işyerine bi ziyarete git derim. Buralarda işim vardı uğradım dersin. Şu kızı bir gör bakalım. Bozulacak mi sen geldin diye tribe girecek mi?

Ayrı kalın bir süre bir de öyle deneyin ne olacak.
Yani adamın ve evliliğin elle tutulur bir yanı yok ama içiniz rahat edecekse deneyin.

evet aram çok iyi sağolsun ilgilenir sorar yardımcı olur yeri gelir eşimin kulağınj çeker (iş konusunda yapar ama benim de işime yarıyordu bazen) Yarın arayacağım konuşacağım bu kız konusunda. Patrona duyurmak en mantıklısı çünkü yakın arkadaşım eğer patron çözemezse ben o kızı çözerim babasıyla konuşurum çünkü onu ben işe aldırdım dedi. Daha 18 ya. Senin bu kadar erkek konusunda ilgili olman niye? Gelen müşterileri sosyal medyadan ekliyormuş. O kadar ki yani. Biraz önce de eşime mesaj attı. “Abiiiiiiii” yazmış gerisi yok. (Eşim köpeği gezdirmeye çıkmıştı o esnada gördüm) acaba evdeyken abi mi yaz diyor

Bence sen pazartesi eşinin işyerine bi ziyarete git derim. Buralarda işim vardı uğradım dersin. Şu kızı bir gör bakalım. Bozulacak mi sen geldin diye tribe girecek mi?
düşünmedim değil. Süslenip püsleyip gideyim diyorum. Ama ne geçecek ki elime. Beni zaten tanıyor biliyor abla da diyor.

Ya ben bu kıza iyice gıcık oldum ama. Evli barklı adama gece vakti ne diye abi diye mesaj atıyor. Abi kardeş olaylarını geçsinler. Dediğin gibi arada anlaşma bile olabilir sen anlama diye abi diyor olabilir... bilemedim...

Sen niye gidiyorsun onu anlamadim. Onu gonder.
Evi terk etnek bosanmada kusur biliyor musun?

evet bana da ilk o geldi aklıma. Bu saatte orada çalışan kaç tane insan var niye sen? Niye benim eşim? Benim eşim patron mu? Ne alaka? Bir de böyle işi bilmiyorum ayağına sürekli eşime soruyor bir şeyleri. Ne zaman iş yerine gitsem abi bir bakar mısın diyor bilgisayara çağırıyor içine girecek adamın :) herkese öyle ama diyor arkadaşım.

Sen niye gidiyorsun onu anlamadim. Onu gonder.
Evi terk etnek bosanmada kusur biliyor musun?
aaaa olur mu ev onun yaaaa :))))) gitmez ki :) ev benim der. Ankara’da kimsesi yok göndersem de gidecek yeri yok. Annemlere gider anca

Bence al karşına konuş, ben 50 yaşında değilim isteklerim var, ilgi istiyorum lütfen düzel, başkası varsa da açık açık konuş bana bende önüme bakayım de.
Ben bir gün patladım cırladım başkası varsa söyle defolur giderim sana kalmadım diye işte o sıra dile geldi köpek gibi oldu tabiri caizse. yeminler kanıt sunmak için telefonunu vermeler.. Tamam inandım başkası yok ama elinde telefonla oyun oynaması da aşırı sinir bozucu evde hiçbir aktivite yok.
Uyanıyor elinde telefon, kahvaltı elinde telefon. Ne yapacağımı şaşırdım bu da bir bağımlılık demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…