- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
sizden saklayacak değilim derdimi bir size açtım. Dürüst ve açık olmak zorundayım beni doğru yönlendirmeniz ve akıl vermeniz için. Evet aklım kayacak kadar gözüm döndü bu ara. En ufak ilgide mutlu olacak kadar açım inkar edemem. Yapar mıyım yapmam frenlerim elbette kendime saygım sonsuz çünkü. İlgi hissettiğim yerden kaçıyorum kafam karışmasın diye. Çünkü sosyal medyada herkes farketti sanki arkadaşlarımdan çevremden. Birlikte fotoğraf yok. Ben aylardır sadece adımı kullanıyorum soyadım yok vs. İçimden gelmiyor ki... dağlara taşlara haykırmak istiyorum artık. Elle tutulur bir sorun olsa anlayacağım ama bunları hakime anlatsan Güler.
:))))) dün gece eşimin iş yerinden çok yakın bir arkadaşım aradı beni. İçimden ona ya x kişi eşime bir tuhaf bakıyor ama yaşı da daha 18 sende bi şey sezdin mi dedim. Bana söylediği aynen şöyle “ krissi o kız iyi yolda değil gelen müşterilere bile yazıyor, geçen A arkadaş bana geldi (eşimden bahşediyor) ona kötü bakıyor kız sulanıyor gibi sende bir dikkat etsene dedi. Sende şimdi söyleyince seninle paylaşmak istedim. İstersen bir patronla konuşurken kulağına su kaçır kıza dikkat etsin dedi. :)Az önce aklıma bu geldi biliyormusunuz ? Burada bir konu okumuştum.Adam işten çıktıktan sonra eve geliyor,telefonu hep temiz,akşamları ve haftasonları hiç dışarı çıkmıyor ama aldatıyormuş.Kadın iş yerinde olduğu için sonra görüşmelerine gerek kalmıyormuş kadında öğrendiğinde şok olmuştu.Sizin ki böyle bir durumdur demek istemiyorum belki sizin depresyon ya da monotonluktandır bilemiyorum ama yine de gözünüzü açık tutun derim
Bir an kendi esim sandim sonrasinda konu deyisdiay selam kızlar valla çok uzun zaman oldu giremedim girdim çıktım filan derken yazacak da anlatacak da takatim kalmamıştı taaa ki bugüne kadar.
şöyle anlatayım kısa tutacağım. Eşimle Şubat ayından beri çözemediğimiz bir şeyler var aramızda. Ama ne olduğunu sorsanız net bir şekilde “bu” diyemem. Her gün bir olay çıkıyor her gün bir şeyler yaşanıyor.
Ama sanırım en büyük sorun benimle iletişimi yok. Düşünsenize eve gelip yemek yiyip televizyon izleyip çocukla oynayıp sonrasında yatan bir adam. Sorarsan çat pat cevap verir sormazsan konuşmaz. Verdiği cevaplar da geçiştirme hep. Ama sizden hep laf alıp. Yok efendim annen aradı mı ne dedi napıyorlar, baban para alacaktı aldı mı,dayın ne yapıyor bugün konuşmadın mı aaaa niye filan diye sürekli benim ailemden sorular sorar kendi ailesiyle bütün gün telefonda konuşur ama demez ki ya babam da bugün grip olmuş, ya da abim de bugün işe geç kalmış “örnekler saçma ama anlatmak istediğimi anlamışsınızdır” ya da ailesini geç mesela yolda eve gelirken bir kaza olmuştur gelirsin dersin ki yaaa krissi biliyor musun önümde bir kaza vardı 2 araba üst üste umarım bir şey yoktur. Sohbet yani! Konu saçma olabilir ama sohbet ortak bir şeyler konuşmak. Yokkkk anacım yokkkkk varsa yoksa gıybet laf toplama ama kendi asla laf vermez. Ailesi kraliyet soyu çünküklasları sarsılmasın.
Daha bunun gibi bir çok sorun. Yatağı ayırdım gelip de sen niye buradasın niye burda yatıyorsun diye sormak yok. Odasına gidiyor kapıyı kapatıyor artık ne yapıyorsa! Umrunda değilim yanında mı uyudum ayrı mı uyudum...
diğer bir konuda telefon! Sürekli WhatsApp açık durur ama 10 saat çalışır 2 saniyesini ayırıp da napıyosun yazmaz. Yazmayı geç aramaz. Ararsa da salak salak konuşur hee napıyonnn heeee iyi yaaaaa nolsun çalışıyoooozzz gibi geyik. O telefon artık aramıza çok girmeye başladı ana biri mi var bilemiyorum sezmiyorum gibi ya da çok salağım.
Romantikliği geç sevgisine dair en ufak bir şey hissetmemeye ve adam gözüme çok batmaya başladı. Niye ya? Hayatımın en güzel dönemleri. El ele gezip aşk yaşayacağım zamanlarda bu saçma sapan çözümlenemeyen konular neden?
Ay nolur beni kendime getirin bana iki taktik verin. Alıp karışma konuşuyorum sorunlarımı anlatıyorum duvar dile geldi o gelmedi. Nasıl sabrediyor benim çeneme bilmiyorum. Konuşmak dertlerimi sorunlarımı anlatmam kar etmedi. Bana başka bir şeyler öğretin yaaaa nolur
asla yapmaz öyle bir şey. Benimle vakit geçirmek için gitmiyor ki. Yarın pazar ve evde. Ne kadar az yalnız kalırsak iyidir hesabı yapıyor. Konuşmamak için. Ama bilmiyor ki zaten artık konuşmayacağım! Aylardır onun bu ince hesaplarıyla uğraşıyorum kafam attığı adımları çözmeye çalışırken bir sonraki hamlesini bile ezberledi artıkYapmayın ama
Bir adım atmış sizde icabet edin
Anlıyorum gayret bekliyorsunuz kahvaltıyı fırsata çevirin
Mesela kahvaltıya giderken telefonları evde bırakmayı teklif edin bakalım, nasılsa beraberiz arayanda ulaşamasın bir iki saat muhabet edelim deyin, bir deneyin bakalım
Ayyy konuyu ben mi açtım acaba dedim. Benim eşim de öyle. Benimki oyun oynuyor sürekli. Muhabbet açıyorum 10 dk sonra aklına gelip cevap veriyor. Böyle bir sürü örnek verebilirim.ay selam kızlar valla çok uzun zaman oldu giremedim girdim çıktım filan derken yazacak da anlatacak da takatim kalmamıştı taaa ki bugüne kadar.
şöyle anlatayım kısa tutacağım. Eşimle Şubat ayından beri çözemediğimiz bir şeyler var aramızda. Ama ne olduğunu sorsanız net bir şekilde “bu” diyemem. Her gün bir olay çıkıyor her gün bir şeyler yaşanıyor.
Ama sanırım en büyük sorun benimle iletişimi yok. Düşünsenize eve gelip yemek yiyip televizyon izleyip çocukla oynayıp sonrasında yatan bir adam. Sorarsan çat pat cevap verir sormazsan konuşmaz. Verdiği cevaplar da geçiştirme hep. Ama sizden hep laf alıp. Yok efendim annen aradı mı ne dedi napıyorlar, baban para alacaktı aldı mı,dayın ne yapıyor bugün konuşmadın mı aaaa niye filan diye sürekli benim ailemden sorular sorar kendi ailesiyle bütün gün telefonda konuşur ama demez ki ya babam da bugün grip olmuş, ya da abim de bugün işe geç kalmış “örnekler saçma ama anlatmak istediğimi anlamışsınızdır” ya da ailesini geç mesela yolda eve gelirken bir kaza olmuştur gelirsin dersin ki yaaa krissi biliyor musun önümde bir kaza vardı 2 araba üst üste umarım bir şey yoktur. Sohbet yani! Konu saçma olabilir ama sohbet ortak bir şeyler konuşmak. Yokkkk anacım yokkkkk varsa yoksa gıybet laf toplama ama kendi asla laf vermez. Ailesi kraliyet soyu çünküklasları sarsılmasın.
Daha bunun gibi bir çok sorun. Yatağı ayırdım gelip de sen niye buradasın niye burda yatıyorsun diye sormak yok. Odasına gidiyor kapıyı kapatıyor artık ne yapıyorsa! Umrunda değilim yanında mı uyudum ayrı mı uyudum...
diğer bir konuda telefon! Sürekli WhatsApp açık durur ama 10 saat çalışır 2 saniyesini ayırıp da napıyosun yazmaz. Yazmayı geç aramaz. Ararsa da salak salak konuşur hee napıyonnn heeee iyi yaaaaa nolsun çalışıyoooozzz gibi geyik. O telefon artık aramıza çok girmeye başladı ana biri mi var bilemiyorum sezmiyorum gibi ya da çok salağım.
Romantikliği geç sevgisine dair en ufak bir şey hissetmemeye ve adam gözüme çok batmaya başladı. Niye ya? Hayatımın en güzel dönemleri. El ele gezip aşk yaşayacağım zamanlarda bu saçma sapan çözümlenemeyen konular neden?
Ay nolur beni kendime getirin bana iki taktik verin. Alıp karışma konuşuyorum sorunlarımı anlatıyorum duvar dile geldi o gelmedi. Nasıl sabrediyor benim çeneme bilmiyorum. Konuşmak dertlerimi sorunlarımı anlatmam kar etmedi. Bana başka bir şeyler öğretin yaaaa nolur
yokluğunu farketmiş ne güzel. Benimkinin umrunda değil. Yine birazdan kendi odama gidip uyuyacağım. Yatağımı birleştirmem için bir sebep kalmadı artık. Beni istemiyor belli ki.Ayyy konuyu ben mi açtım acaba dedim. Benim eşim de öyle. Benimki oyun oynuyor sürekli. Muhabbet açıyorum 10 dk sonra aklına gelip cevap veriyor. Böyle bir sürü örnek verebilirim.
Bende sıkılıyorum evde durmuyorum artık ama bu da işine geliyor daha rahat oyun oynuyormuş. Yatağı bir gece ayırdım, o gece bir iki saat fark etmedi sonra geldi yanıma. düzeldi özürler vs ama o kadar işte.. Sonrası yine aynı. Saldım bende artık bende oyun oynuyorum bakalım el mi yaman bey mi
Canım sen bu işyerindeki kıza söyle gözünü dört açsın. Aralarında bir sey var mi yok mu bi kolaçan etsin bakalım. Eşinin halleri hal değil. Ben suphelendim açıkçası. Umarim yaniliyoruzdur.:))))) dün gece eşimin iş yerinden çok yakın bir arkadaşım aradı beni. İçimden ona ya x kişi eşime bir tuhaf bakıyor ama yaşı da daha 18 sende bi şey sezdin mi dedim. Bana söylediği aynen şöyle “ krissi o kız iyi yolda değil gelen müşterilere bile yazıyor, geçen A arkadaş bana geldi (eşimden bahşediyor) ona kötü bakıyor kız sulanıyor gibi sende bir dikkat etsene dedi. Sende şimdi söyleyince seninle paylaşmak istedim. İstersen bir patronla konuşurken kulağına su kaçır kıza dikkat etsin dedi. :)
evet boşanmak dile geldi. İstemediğini söyledi. İlk söylediğimde istedi o da sert çıktı bitsin gitsin neydi benimbu çilem filan dedi. Ben eşyalarımı topladım giderken durdurdu istemiyorum dedi bir şekilde az da olsa yumuşadık. Ama 2 gün! Sonrasi aynı oldu. 2 gün önce de anahtarı al giderken dedim (bu ben evden gideceğim demek) aldı anahtarı gitti :) gidersen git demeye getirdi yani.Ya valla gece gece ben içerledim size ya..
Halbuki istekleriniz o kadar küçük şeyler ki
İki içten söz, bir hoş sohbet...Kıyamam size
Acaba hiç boşanma konusunu açtınız mı? Gerçekten eşinizin durum vahametini anlaması için ne yapmak lazım diye düşünüyorum. Belli ki seçenekleri tüketip boşanmak istiyorsunuz çünkü.
Arkadaşınız belli ki bir şey görmüş.Sizi çok endişelendirmemeye çalışarak anlatmaya çalışmış.Patronla aranız iyi sanırım.Patron,kızı tavırları dolayısıyla biraz azarlarsa iyi olur gibi.Ne biçim kızmış o ya,o yaşta yaptığı şeylere bak.:))))) dün gece eşimin iş yerinden çok yakın bir arkadaşım aradı beni. İçimden ona ya x kişi eşime bir tuhaf bakıyor ama yaşı da daha 18 sende bi şey sezdin mi dedim. Bana söylediği aynen şöyle “ krissi o kız iyi yolda değil gelen müşterilere bile yazıyor, geçen A arkadaş bana geldi (eşimden bahşediyor) ona kötü bakıyor kız sulanıyor gibi sende bir dikkat etsene dedi. Sende şimdi söyleyince seninle paylaşmak istedim. İstersen bir patronla konuşurken kulağına su kaçır kıza dikkat etsin dedi. :)
Ayrı kalın bir süre bir de öyle deneyin ne olacak.evet boşanmak dile geldi. İstemediğini söyledi. İlk söylediğimde istedi o da sert çıktı bitsin gitsin neydi benimbu çilem filan dedi. Ben eşyalarımı topladım giderken durdurdu istemiyorum dedi bir şekilde az da olsa yumuşadık. Ama 2 gün! Sonrasi aynı oldu. 2 gün önce de anahtarı al giderken dedim (bu ben evden gideceğim demek) aldı anahtarı gitti :) gidersen git demeye getirdi yani.
evet aram çok iyi sağolsun ilgilenir sorar yardımcı olur yeri gelir eşimin kulağınj çeker (iş konusunda yapar ama benim de işime yarıyordu bazen) Yarın arayacağım konuşacağım bu kız konusunda. Patrona duyurmak en mantıklısı çünkü yakın arkadaşım eğer patron çözemezse ben o kızı çözerim babasıyla konuşurum çünkü onu ben işe aldırdım dedi. Daha 18 ya. Senin bu kadar erkek konusunda ilgili olman niye? Gelen müşterileri sosyal medyadan ekliyormuş. O kadar ki yani. Biraz önce de eşime mesaj attı. “Abiiiiiiii” yazmış gerisi yok. (Eşim köpeği gezdirmeye çıkmıştı o esnada gördüm) acaba evdeyken abi mi yaz diyorArkadaşınız belli ki bir şey görmüş.Sizi çok endişelendirmemeye çalışarak anlatmaya çalışmış.Patronla aranız iyi sanırım.Patron,kızı tavırları dolayısıyla biraz azarlarsa iyi olur gibi.Ne biçim kızmış o ya,o yaşta yaptığı şeylere bak.
düşünmedim değil. Süslenip püsleyip gideyim diyorum. Ama ne geçecek ki elime. Beni zaten tanıyor biliyor abla da diyor.Bence sen pazartesi eşinin işyerine bi ziyarete git derim. Buralarda işim vardı uğradım dersin. Şu kızı bir gör bakalım. Bozulacak mi sen geldin diye tribe girecek mi?
Ya ben bu kıza iyice gıcık oldum ama. Evli barklı adama gece vakti ne diye abi diye mesaj atıyor. Abi kardeş olaylarını geçsinler. Dediğin gibi arada anlaşma bile olabilir sen anlama diye abi diyor olabilir... bilemedim...evet aram çok iyi sağolsun ilgilenir sorar yardımcı olur yeri gelir eşimin kulağınj çeker (iş konusunda yapar ama benim de işime yarıyordu bazen) Yarın arayacağım konuşacağım bu kız konusunda. Patrona duyurmak en mantıklısı çünkü yakın arkadaşım eğer patron çözemezse ben o kızı çözerim babasıyla konuşurum çünkü onu ben işe aldırdım dedi. Daha 18 ya. Senin bu kadar erkek konusunda ilgili olman niye? Gelen müşterileri sosyal medyadan ekliyormuş. O kadar ki yani. Biraz önce de eşime mesaj attı. “Abiiiiiiii” yazmış gerisi yok. (Eşim köpeği gezdirmeye çıkmıştı o esnada gördüm) acaba evdeyken abi mi yaz diyor
Sen niye gidiyorsun onu anlamadim. Onu gonder.evet boşanmak dile geldi. İstemediğini söyledi. İlk söylediğimde istedi o da sert çıktı bitsin gitsin neydi benimbu çilem filan dedi. Ben eşyalarımı topladım giderken durdurdu istemiyorum dedi bir şekilde az da olsa yumuşadık. Ama 2 gün! Sonrasi aynı oldu. 2 gün önce de anahtarı al giderken dedim (bu ben evden gideceğim demek) aldı anahtarı gitti :) gidersen git demeye getirdi yani.
evet bana da ilk o geldi aklıma. Bu saatte orada çalışan kaç tane insan var niye sen? Niye benim eşim? Benim eşim patron mu? Ne alaka? Bir de böyle işi bilmiyorum ayağına sürekli eşime soruyor bir şeyleri. Ne zaman iş yerine gitsem abi bir bakar mısın diyor bilgisayara çağırıyor içine girecek adamın :) herkese öyle ama diyor arkadaşım.Ya ben bu kıza iyice gıcık oldum ama. Evli barklı adama gece vakti ne diye abi diye mesaj atıyor. Abi kardeş olaylarını geçsinler. Dediğin gibi arada anlaşma bile olabilir sen anlama diye abi diyor olabilir... bilemedim...
aaaa olur mu ev onun yaaaa :))))) gitmez ki :) ev benim der. Ankara’da kimsesi yok göndersem de gidecek yeri yok. Annemlere gider ancaSen niye gidiyorsun onu anlamadim. Onu gonder.
Evi terk etnek bosanmada kusur biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?