Aylardır mücadeledeyim bu adamla!

şu an bunu bana dese haklı çıkacak :) onu iplemiyor gibi davrandığımdan elimde telefon sizinle konuşuyorum :) ben şimdi kendime hayat kurdum mutluyum modundayım. Bu işe yaramazsa ona da geçeceğim :) allahım ne hallere kaldım ya!

aaaa olur mu ev onun yaaaa :))))) gitmez ki :) ev benim der. Ankara’da kimsesi yok göndersem de gidecek yeri yok. Annemlere gider anca
Bu onun problemi. Ev de evlilik birlikteligi esnasinda alindi ise ikinizin evi, kimin odedigi onemli degil. Cunku o oderken sen de cocuk, ev ile ugrasip eve katkida bulunuyorsun. Yasalara gore boyle.
Kadini sokaga atmak erkekliginde varsa bilemem ama madem sirun cikaran o, o gidecek. Bu evliligi yurutmek icin cabasi yoksa kendi bilir. Gitmesini de bilsin o zaman. Kapi acik. Nerede kalacagini da dusunmesi lazimdi madem bu evlilige gonlu yok. Sana sadece gule gule demek duser.

Sorunun kaynağını bulduk sanırım.Siz ayrı yattığınızda kapıyı kapatıp umursamamaları falan muhtemelen bu yüzden.Eşiniz büyük ihtimalle 18 lik bir kızın ona ilgi göstermesinin heyecanına düşerek sizi boşladı.Bu kızın iş yerinden gönderilmesi veya ailesine bu tavırlarının haber verilmesi gerekiyor.

Allah sabır versin işin zor. Olayı takipteyim gelismeleri bize haber ver mutlaka. Arkadaşının o kız herkese oyle demesine bakma. Herkese öyle olabilir ama erkeklerin de genelde icten içe hoşuna gider böyle kur yapan kızlar. Bekar genç bir kız bana kur yapıyor diye egosu oksanir çünkü. Aralarinda bir şeyler yoktur umarım. Sen gözünü dört aç.

evliyken alındı evet. Babası aldı. Oğlunun üstüne yaptı. Ortak tapu yapmam dedi :) demek ki senin bahsettiğin bu durumda haberdar değil. Hoş bende değildim. O konuyu hiç aklıma getirmemiştim çünkü. Alsın onun olsun derdim hep.

Evlilik satrançtır derler. Bizde bu hallederdeyiz. Şah mı mat mı olacak göreceğiz.

Net ol. Dusuncelerinde net oldugunu goster. Acik kapi birakma. Duygusal taviz verme. Gorsun. Kendine gelsin. Cocuk oyuncagi degil bu. Hayati paylasmayip evi otel gibi kullanacaksa, kendi hayatini yasayacaksa buyursun nerede yasiyorsa yasasin.
şu an ben kendime yol çizdim mutluyum dedim ona. İyi tamam o zaman dedi :) bundan sonra bir süre de bunu deneyeceğim. Sen yoksun benim için gibi davranacağım. Bu da bir işe yaramazsa şayet o Zaman benim ilgiye sevgiye ihtiyacım var kusura bakma git kendini bir kreşe yazdır artık çekemiyorum seni diyip davayı ben açacağım. Çok da kararlıyım. Şubat ayı nere temmuz nere ya!

Tapu esinin uzerine ise yani babanin uzerine degilse senin de hakkin olabilir. Bunu bir avukata sor.

Subat ayinda mi flortlesmeye basladi? Muhtemelen. Ilgiyi kesti ise kafasinda biri olabilir. Kosullari hazirlayinca gider zaten. Daha dogrusu soyle yapiyorlar, yasadiklarimdan ornek veriyim: once senin gitmen icin ilgisiz davraniyorlar. Bakti gitmiyorsun psikolojik siddete, ardindan kufur, hakaret ve elestirilere basliyorlar. Kimi de fiziksel siddete. Sonra bakti ki yine gitmiyorsun o gidiyor bu sefer.

Eger anlasmali bosanmayacaksaniz evi terk ederek sucu uzerine alma. Cunku evi terk etmek bosanmada evliligi temelinden sarsmak anlamina geliyor, yani kusur. Agir kusur. Bosanirken kimin davasinin kabul kiminkinin red edilecegi kusur oranina bakilarak yapiliyor, bir de iki taraf da birbirinden tazminat talep ederse yine kusur oranina bakiliyor. Cok kusurlu olan az kusurlu olana eger talebi varsa tazminat odeyebiliyor. Eger terk edersen o gitti evden evlilik o yuzden bitti diyecek.

yıldırma politikası gibi geliyor bana da. Benden dolayı bitsin diye uğraşıyor sanki ben artık böyle düşünüyorum ne yazık ki. Ama bitsin de dedim isteseydi kabul etmesi gerekirdi. Onun etmeme sebebini dr biliyorum. Arkasında dayanacağı kimsesi yok. Ailesi sahip çıkacak bir aile değil bana bunu da söyledi kaç defa. Sen ailene çok güveniyorsun diye. Neden güvenmeyeyim ben yanlış yapmıyorum ki ailem beni reddetsin. Bir evin bir çocuğuyum her zaman açık oldum aileme ve asla hatalarımı Bile inkar etmedim.

Bu konunun Altından böyle bir şey çıkacağını tahmin etmiştim çünkü erkekler maymun gibi bir dalı tutmadan diğerini bırakmıyorlar.O kız büyük ihtimalle her erkeğe yürüdü karşılık alabildiği kişi ise konu sahibinin eşi oldu.Bir de konu sahibi her ne kadar bilmiyor dese de Adamın telefonunun takip edildiğini bildiğini düşünüyorum.Telefondan konuşmayarak hem size delil vermiyorlar hem de bak hiç bir şey yok diyerek şüphelenmiyorsunuz.Ya çok uyanık tiplere denk gelmişsiniz

çocuk var her şartta verecek sanırım. Ya da vermesin ihtiyacım yok benim çok şükür.

gecenin bu saatinde abiiiiii yazacak kadar ne olmuş olabilir acaba onu da merak ettim ama mesaj okundu olmasın diye açmadım. Altında başka bir mesaj daha vardı. Toplamda 3 mesaj oldu ilkini okuyabildim önüme o düştü diğerlerini göremedim.

Hiç iyi niyetli görünmüyor. Ben olsam okurum. Battı balık yan gider.

Ya kıyamam üzülmeyin.Sadece hiçbir şey yokmuş gibi davranın şimdi siz çok üstüne gittiğiniz için salamıyor kendini sanki sizin için sorun çözülmüş gibi davranın ki size kanıt versinler.Bir de 2.telefonu olduğunu düşünüyorum.Eşinizin üstüne başka bir hat var mı diye E devletten falan bakabilirmisiniz ? Bu kanıtlar önemli çünkü çocuğunuz var.Ters bir durumda ne kadar alabilirseniz kar olur size.

Hiç iyi niyetli görünmüyor. Ben olsam okurum. Battı balık yan gider.
Hayır okursa iyice uyanırlar hiç delil bulamaz.Büyük ihtimalle o mesajlar suçlama yapılacak kadar büyük şeyler çıkmayacak çünkü telefonun takip edildiğini biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…