şu an bunu bana dese haklı çıkacak :) onu iplemiyor gibi davrandığımdan elimde telefon sizinle konuşuyorum :) ben şimdi kendime hayat kurdum mutluyum modundayım. Bu işe yaramazsa ona da geçeceğim :) allahım ne hallere kaldım ya!Bence al karşına konuş, ben 50 yaşında değilim isteklerim var, ilgi istiyorum lütfen düzel, başkası varsa da açık açık konuş bana bende önüme bakayım de.
Ben bir gün patladım cırladım başkası varsa söyle defolur giderim sana kalmadım diye işte o sıra dile geldi köpek gibi oldu tabiri caizse. yeminler kanıt sunmak için telefonunu vermeler.. Tamam inandım başkası yok ama elinde telefonla oyun oynaması da aşırı sinir bozucu evde hiçbir aktivite yok.
Uyanıyor elinde telefon, kahvaltı elinde telefon. Ne yapacağımı şaşırdım bu da bir bağımlılık demekki..
Bu onun problemi. Ev de evlilik birlikteligi esnasinda alindi ise ikinizin evi, kimin odedigi onemli degil. Cunku o oderken sen de cocuk, ev ile ugrasip eve katkida bulunuyorsun. Yasalara gore boyle.aaaa olur mu ev onun yaaaa :))))) gitmez ki :) ev benim der. Ankara’da kimsesi yok göndersem de gidecek yeri yok. Annemlere gider anca
Sorunun kaynağını bulduk sanırım.Siz ayrı yattığınızda kapıyı kapatıp umursamamaları falan muhtemelen bu yüzden.Eşiniz büyük ihtimalle 18 lik bir kızın ona ilgi göstermesinin heyecanına düşerek sizi boşladı.Bu kızın iş yerinden gönderilmesi veya ailesine bu tavırlarının haber verilmesi gerekiyor.evet bana da ilk o geldi aklıma. Bu saatte orada çalışan kaç tane insan var niye sen? Niye benim eşim? Benim eşim patron mu? Ne alaka? Bir de böyle işi bilmiyorum ayağına sürekli eşime soruyor bir şeyleri. Ne zaman iş yerine gitsem abi bir bakar mısın diyor bilgisayara çağırıyor içine girecek adamın :) herkese öyle ama diyor arkadaşım.
evliyken alındı evet. Babası aldı. Oğlunun üstüne yaptı. Ortak tapu yapmam dedi :) demek ki senin bahsettiğin bu durumda haberdar değil. Hoş bende değildim. O konuyu hiç aklıma getirmemiştim çünkü. Alsın onun olsun derdim hep.Bu onun problemi. Ev de evlilik birlikteligi esnasinda alindi ise ikinizin evi, kimin odedigi onemli degil. Cunku o oderken sen de cocuk, ev ile ugrasip eve katkida bulunuyorsun. Yasalara gore boyle.
Kadini sokaga atmak erkekliginde varsa bilemem ama madem sirun cikaran o, o gidecek. Bu evliligi yurutmek icin cabasi yoksa kendi bilir. Gitmesini de bilsin o zaman. Kapi acik. Nerede kalacagini da dusunmesi lazimdi madem bu evlilige gonlu yok. Sana sadece gule gule demek duser.
şu an ben kendime yol çizdim mutluyum dedim ona. İyi tamam o zaman dedi :) bundan sonra bir süre de bunu deneyeceğim. Sen yoksun benim için gibi davranacağım. Bu da bir işe yaramazsa şayet o Zaman benim ilgiye sevgiye ihtiyacım var kusura bakma git kendini bir kreşe yazdır artık çekemiyorum seni diyip davayı ben açacağım. Çok da kararlıyım. Şubat ayı nere temmuz nere ya!Net ol. Dusuncelerinde net oldugunu goster. Acik kapi birakma. Duygusal taviz verme. Gorsun. Kendine gelsin. Cocuk oyuncagi degil bu. Hayati paylasmayip evi otel gibi kullanacaksa, kendi hayatini yasayacaksa buyursun nerede yasiyorsa yasasin.
Tapu esinin uzerine ise yani babanin uzerine degilse senin de hakkin olabilir. Bunu bir avukata sor.evliyken alındı evet. Babası aldı. Oğlunun üstüne yaptı. Ortak tapu yapmam dedi :) demek ki senin bahsettiğin bu durumda haberdar değil. Hoş bende değildim. O konuyu hiç aklıma getirmemiştim çünkü. Alsın onun olsun derdim hep.
Subat ayinda mi flortlesmeye basladi? Muhtemelen. Ilgiyi kesti ise kafasinda biri olabilir. Kosullari hazirlayinca gider zaten. Daha dogrusu soyle yapiyorlar, yasadiklarimdan ornek veriyim: once senin gitmen icin ilgisiz davraniyorlar. Bakti gitmiyorsun psikolojik siddete, ardindan kufur, hakaret ve elestirilere basliyorlar. Kimi de fiziksel siddete. Sonra bakti ki yine gitmiyorsun o gidiyor bu sefer.şu an ben kendime yol çizdim mutluyum dedim ona. İyi tamam o zaman dedi :) bundan sonra bir süre de bunu deneyeceğim. Sen yoksun benim için gibi davranacağım. Bu da bir işe yaramazsa şayet o Zaman benim ilgiye sevgiye ihtiyacım var kusura bakma git kendini bir kreşe yazdır artık çekemiyorum seni diyip davayı ben açacağım. Çok da kararlıyım. Şubat ayı nere temmuz nere ya!
yıldırma politikası gibi geliyor bana da. Benden dolayı bitsin diye uğraşıyor sanki ben artık böyle düşünüyorum ne yazık ki. Ama bitsin de dedim isteseydi kabul etmesi gerekirdi. Onun etmeme sebebini dr biliyorum. Arkasında dayanacağı kimsesi yok. Ailesi sahip çıkacak bir aile değil bana bunu da söyledi kaç defa. Sen ailene çok güveniyorsun diye. Neden güvenmeyeyim ben yanlış yapmıyorum ki ailem beni reddetsin. Bir evin bir çocuğuyum her zaman açık oldum aileme ve asla hatalarımı Bile inkar etmedim.Subat ayinda mi flortlesmeye basladi? Muhtemelen. Ilgiyi kesti ise kafasinda biri olabilir. Kosullari hazirlayinca gider zaten. Daha dogrusu soyle yapiyorlar, yasadiklarimdan ornek veriyim: once senin gitmen icin ilgisiz davraniyorlar. Bakti gitmiyorsun psikolojik siddete, ardindan kufur, hakaret ve elestirilere basliyorlar. Kimi de fiziksel siddete. Sonra bakti ki yine gitmiyorsun o gidiyor bu sefer.
çocuk var her şartta verecek sanırım. Ya da vermesin ihtiyacım yok benim çok şükür.Eger anlasmali bosanmayacaksaniz evi terk ederek sucu uzerine alma. Cunku evi terk etmek bosanmada evliligi temelinden sarsmak anlamina geliyor, yani kusur. Agir kusur. Bosanirken kimin davasinin kabul kiminkinin red edilecegi kusur oranina bakilarak yapiliyor, bir de iki taraf da birbirinden tazminat talep ederse yine kusur oranina bakiliyor. Cok kusurlu olan az kusurlu olana eger talebi varsa tazminat odeyebiliyor. Eger terk edersen o gitti evden evlilik o yuzden bitti diyecek.
Bu konunun Altından böyle bir şey çıkacağını tahmin etmiştim çünkü erkekler maymun gibi bir dalı tutmadan diğerini bırakmıyorlar.O kız büyük ihtimalle her erkeğe yürüdü karşılık alabildiği kişi ise konu sahibinin eşi oldu.Bir de konu sahibi her ne kadar bilmiyor dese de Adamın telefonunun takip edildiğini bildiğini düşünüyorum.Telefondan konuşmayarak hem size delil vermiyorlar hem de bak hiç bir şey yok diyerek şüphelenmiyorsunuz.Ya çok uyanık tiplere denk gelmişsiniz
Versin. Hatta evin yarısını da alın. Bekar bir adam olup başka kadınlarla gününü gün edeceğine nafaka versin. Bu adam düzelmez bence. Umarım daha fazla yıpranmazsınız.çocuk var her şartta verecek sanırım. Ya da vermesin ihtiyacım yok benim çok şükür.
gecenin bu saatinde abiiiiiiyazacak kadar ne olmuş olabilir acaba onu da merak ettim ama mesaj okundu olmasın diye açmadım. Altında başka bir mesaj daha vardı. Toplamda 3 mesaj oldu ilkini okuyabildim önüme o düştü diğerlerini göremedim.
Ya kıyamam üzülmeyin.Sadece hiçbir şey yokmuş gibi davranın şimdi siz çok üstüne gittiğiniz için salamıyor kendini sanki sizin için sorun çözülmüş gibi davranın ki size kanıt versinler.Bir de 2.telefonu olduğunu düşünüyorum.Eşinizin üstüne başka bir hat var mı diye E devletten falan bakabilirmisiniz ? Bu kanıtlar önemli çünkü çocuğunuz var.Ters bir durumda ne kadar alabilirseniz kar olur size.gecenin bu saatinde abiiiiiiyazacak kadar ne olmuş olabilir acaba onu da merak ettim ama mesaj okundu olmasın diye açmadım. Altında başka bir mesaj daha vardı. Toplamda 3 mesaj oldu ilkini okuyabildim önüme o düştü diğerlerini göremedim.
Hayır okursa iyice uyanırlar hiç delil bulamaz.Büyük ihtimalle o mesajlar suçlama yapılacak kadar büyük şeyler çıkmayacak çünkü telefonun takip edildiğini biliyorlarHiç iyi niyetli görünmüyor. Ben olsam okurum. Battı balık yan gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?