evet yaşadığın il değil semte bile göre çok değişiyor mesela ben kira istemiyorum hayatmda hiç kirada otrmadm kendi evm olsn istiyorm otrdğm yerde yeni evler 400 bin tlden başlıyor..oda sıkıntı işte
öyle zengin değiliz Allah a çok şükür durumumuz iyide öyle lüks içnde yaşamıyorz canm.insann ne olcağı belli olmaz ama yoksul biriyle yapamam ben ne yalan söyliyim burda şimdi
öyle zengin değiliz Allah a çok şükür durumumuz iyide öyle lüks içnde yaşamıyorz canm.insann ne olcağı belli olmaz ama yoksul biriyle yapamam ben ne yalan söyliyim burda şimdi
evet yaşadığın il değil semte bile göre çok değişiyor mesela ben kira istemiyorum hayatmda hiç kirada otrmadm kendi evm olsn istiyorm otrdğm yerde yeni evler 400 bin tlden başlıyor..oda sıkıntı işte
slm kızlar ben bu durumu geleceğim için dert haline getirdim.yani düşük maaşlı biriyle evlensem geçinemeycekmişim mutlu olamayacakmışm gibi geliyor.elbette aşk sevgi önemli ama bence maddiyatta çok önemli her istediğimi almak isterim evlenince de.sizler içinde öyle mi? şöyle sorayım rahat geçinmek için ayda ne kadar maaş yeterlidir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?