- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi Kumralada48
-
Hahhaa bende aynı durumdayım üst üste 2 defa 2 yıllık ücretsiz izin aldım. Tabi bundan 6 yıl önce de 2 yıl ücretsiz izin almıştım.Ben dört yıldır ucretsi izindeyim arkaarakaya iki tane oldu 2015 den beri calismiyom eşim maaşında 5000 bin civarı çok şükür idare ediyoz iyikide evdeyim Kasım'da baslicam nasipse etraf umrumda değil
Merhabalar; malum ekonomik kriz herkesi vurdu, ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde. Ben bir senedir ücretsiz doğum iznindeyim ve çevrem tarafından sürekli eleştiriliyorum bu krizde ücretsiz izinde olduğum için; eşimin geliri 6000 tl. , kira gideri 850 tl fakat 1200 tl kendi evimizin kira geliri de var evet biraz zorlanıyoruz 3 çocukla ama halimize çok şükür şimdi size soruyorum lütfen gelirlerinizi yazar mısınız çok merak ediyorum; gerçekten hatamı yapıyorum ücretsiz izinde olmakla. ......
Insanlarin ne düşündüğü cok mu onemli. kime ne isterseniz 20.000 maas alir yine ucretsiz alirsiniz.. herkes kendi hayatina baksin..Merhabalar; malum ekonomik kriz herkesi vurdu, ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde. Ben bir senedir ücretsiz doğum iznindeyim ve çevrem tarafından sürekli eleştiriliyorum bu krizde ücretsiz izinde olduğum için; eşimin geliri 6000 tl. , kira gideri 850 tl fakat 1200 tl kendi evimizin kira geliri de var evet biraz zorlanıyoruz 3 çocukla ama halimize çok şükür şimdi size soruyorum lütfen gelirlerinizi yazar mısınız çok merak ediyorum; gerçekten hatamı yapıyorum ücretsiz izinde olmakla. ......
Bence kesin calısmalısın yoksa o kadarcık para ile gecım cok zorMerhabalar; malum ekonomik kriz herkesi vurdu, ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde. Ben bir senedir ücretsiz doğum iznindeyim ve çevrem tarafından sürekli eleştiriliyorum bu krizde ücretsiz izinde olduğum için; eşimin geliri 6000 tl. , kira gideri 850 tl fakat 1200 tl kendi evimizin kira geliri de var evet biraz zorlanıyoruz 3 çocukla ama halimize çok şükür şimdi size soruyorum lütfen gelirlerinizi yazar mısınız çok merak ediyorum; gerçekten hatamı yapıyorum ücretsiz izinde olmakla. ......
Bende ogretmen eşiyim. 2000 de biz ev kredisi ödüyoruz. Esım devlette ben ozelde calısıyomm ben magaza ılık alanındayım. Nasıl 2 ogretmen yetıstıremıyosunuz merak ettim. Eşimin elçk dersi kadar ben maas alıyorum resmen. Asgari ücret. Allahtan yemek kartım var da maas elimde kalıyor oldugu gıbı. Ve ben de nasipse dogum izni bitince 6 ay alacam. Yanı sızı merak ettim. Ozelde mı ogretmen lık yapıyorsunuz. Eşim oldukca ıyı alıyor cunku. Yazın 2 ay ek ders almayacak altı ustu. Sonrası yine alacak yani . Bende ihtiyaçım yok. Cocuguma bakcam diyorum kimse de umrumda degıl kimsenin bisey demeye hakkında yok. Evimde arabamda var cok sukur. Sımdıden bezleri de stok yapıyoruz.Elimize net 6000 tl gecse bir saniye dusunmem ucretsiz izin icin.
Ikimiz de ogretmeniz.ev kredimiz 2500 lira ve ikiz bebek bekliyorum nasipse eylul sonu ekim basi dogum insallah.Dogum izni subatta biticek.Calismazsam ne beze ne mamaya ne de doktor kontrolu vs yeter paramiz.Yani ben calismak durumunda kalicam.
Millet doyumsuz.gezmeye tozmaya luks yasamaya alıstıgı ıcın yettıremıyo. Benım esım de ogretmen ben de özelde calısıyorum bende 6 ay oluyo bızde ücretsız ızın alcam. Cok sukur fazlasıyla yetiyor bize de ustelık ev kredisi de oduyoruz. Birikim yapıp arabamızı da nakit aldık. Yanı bereketli ise yetiyor para. Millet tek asgari ücretle calısıyo. Esıde calısıp 2 asgari ücret girince havalara ucuyo. Valla bu millet sukretmeyı bılmugoEşim de ben de öğretmeniz. İki çocuğumda da ikişer yıl ücretsiz izin kullandım. Üstelik ikincisinde ev kredisi de ödüyorduk.
Maaşım 6000. Bebeğim 19 aylık. 15 aydır ücretsiz izindeyim. 2 ay sonra işe başlamayı planlıyorum. Ücretsiz izinde olduğumdan tam bursiyer olarak 2800 tl tübitak bursu alıyorum.
Eşim çalışmıyor 2800 civarı kira geliri var düzensiz yatıyor bu ara. Benim tayinim dolayısıyla şehir değiştireceğiz ücretsiz izin sonrası o da işe girişemedi yaşadığımız şehirde.
Eve giren para 5500 civarı. Kirada değiliz, kredi vs ödememiz yok. Yaklaşık 15bin birikimimizi yedik. Bebeğimize eşimle birlikte bakıyoruz. Çalıştığım dönemden daha fazla şehir-otel tatili yaptık. Güzel bir dönem oldu ama artık sıkılmaya başladım.
Sadece fikir alıyorum kimseyle dalga geçtiğim falan yok nasıl bu kanıya vardınız merak ettimDalga mi geciyonuz
Bende ogretmen eşiyim. 2000 de biz ev kredisi ödüyoruz. Esım devlette ben ozelde calısıyomm ben magaza ılık alanındayım. Nasıl 2 ogretmen yetıstıremıyosunuz merak ettim. Eşimin elçk dersi kadar ben maas alıyorum resmen. Asgari ücret. Allahtan yemek kartım var da maas elimde kalıyor oldugu gıbı. Ve ben de nasipse dogum izni bitince 6 ay alacam. Yanı sızı merak ettim. Ozelde mı ogretmen lık yapıyorsunuz. Eşim oldukca ıyı alıyor cunku. Yazın 2 ay ek ders almayacak altı ustu. Sonrası yine alacak yani . Bende ihtiyaçım yok. Cocuguma bakcam diyorum kimse de umrumda degıl kimsenin bisey demeye hakkında yok. Evimde arabamda var cok sukur. Sımdıden bezleri de stok yapıyoruz.
Millet doyumsuz.gezmeye tozmaya luks yasamaya alıstıgı ıcın yettıremıyo. Benım esım de ogretmen ben de özelde calısıyorum bende 6 ay oluyo bızde ücretsız ızın alcam. Cok sukur fazlasıyla yetiyor bize de ustelık ev kredisi de oduyoruz. Birikim yapıp arabamızı da nakit aldık. Yanı bereketli ise yetiyor para. Millet tek asgari ücretle calısıyo. Esıde calısıp 2 asgari ücret girince havalara ucuyo. Valla bu millet sukretmeyı bılmugo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?