Aylık gelir ve ücretsiz izin

Ben dört yıldır ucretsi izindeyim arkaarakaya iki tane oldu 2015 den beri calismiyom eşim maaşında 5000 bin civarı çok şükür idare ediyoz iyikide evdeyim Kasım'da baslicam nasipse etraf umrumda değil
Hahhaa bende aynı durumdayım üst üste 2 defa 2 yıllık ücretsiz izin aldım. Tabi bundan 6 yıl önce de 2 yıl ücretsiz izin almıştım.
KONU sahibi bu benim 3. 2yillik ücretsiz iznim eşimin maaşı 6000 ve evimiz kira başka gelirimiz de şükür rahat geçiniyoruz en azından bakıciydi kresti vs.sikintimiz yok.Size bunu nasıl diyorlar anlamıyorum 3 çocukla çalışmak kolay degilki bu kadar küçükken.Ayni zaman da şahsen çalışsam bana doğru dürüst para kalmayacak ki çocukların bakıcı okul masraflarından.Buyuk ihtimal sizin de öyle olacaktır.

Millete bakmayın
Geçiniyorsanız sorun yok
Ben de kısmetse senelik izine ayrılılıcam
Eşimin maaşı 5 küsür
Bir bebekli olacağız
Küçük bir ilçedeyiz
Kira 600
Ev kredimiz yaklaşık 2.000
Amirim zorlanırsınız dio
Ay bayılıcam o da beni sinir ediyo aslında
Ne zorlanması ya
Bebek her ay 2.000 mi harcıcak

Benim maaşım 6000 kadar eşimin de 3500
Ben ücretsiz izne çıkacağım
Kriz para falan tamam da bebeğimin ilk eğitimi bunlardan daha mühim

Gayet iyi geliriniz var sallayın elalemi çocuklarınıza odaklanın ,siz geçinemezseniz başkası ölsün

amaan kimseyi memnun edemezsin ki.sen mi doyuruyosun beni sanane de geç.memnun olmaz bunlar ama kendilerine de hiç bakmazlar.

Bizde de tam tersi durum olmuştu. Çevremde herkes ücretsiz izne ayril çocuğunu büyüt dedikce ben çalışmak istiyorum demiştim. Neden maddiyat değildi. Eşimin de geliri iyiydi şükür. Ama ben mesleğime birlikte anneliği yaşamak istemiştim. Herkese göre değişir ama ben doğru karar verdiğimi düşünüyorum.

Kiranızın azlığına şaşırdım. Küçük şehirde misiniz?
İstanbul’da 2+0 balkonsuz eve 3 katı kira veriyorum da

Insanlarin ne düşündüğü cok mu onemli. kime ne isterseniz 20.000 maas alir yine ucretsiz alirsiniz.. herkes kendi hayatina baksin..

Bence kesin calısmalısın yoksa o kadarcık para ile gecım cok zor

Bende ogretmen eşiyim. 2000 de biz ev kredisi ödüyoruz. Esım devlette ben ozelde calısıyomm ben magaza ılık alanındayım. Nasıl 2 ogretmen yetıstıremıyosunuz merak ettim. Eşimin elçk dersi kadar ben maas alıyorum resmen. Asgari ücret. Allahtan yemek kartım var da maas elimde kalıyor oldugu gıbı. Ve ben de nasipse dogum izni bitince 6 ay alacam. Yanı sızı merak ettim. Ozelde mı ogretmen lık yapıyorsunuz. Eşim oldukca ıyı alıyor cunku. Yazın 2 ay ek ders almayacak altı ustu. Sonrası yine alacak yani . Bende ihtiyaçım yok. Cocuguma bakcam diyorum kimse de umrumda degıl kimsenin bisey demeye hakkında yok. Evimde arabamda var cok sukur. Sımdıden bezleri de stok yapıyoruz.

Eşim de ben de öğretmeniz. İki çocuğumda da ikişer yıl ücretsiz izin kullandım. Üstelik ikincisinde ev kredisi de ödüyorduk.
Millet doyumsuz.gezmeye tozmaya luks yasamaya alıstıgı ıcın yettıremıyo. Benım esım de ogretmen ben de özelde calısıyorum bende 6 ay oluyo bızde ücretsız ızın alcam. Cok sukur fazlasıyla yetiyor bize de ustelık ev kredisi de oduyoruz. Birikim yapıp arabamızı da nakit aldık. Yanı bereketli ise yetiyor para. Millet tek asgari ücretle calısıyo. Esıde calısıp 2 asgari ücret girince havalara ucuyo. Valla bu millet sukretmeyı bılmugo

Maaşım 6000. Bebeğim 19 aylık. 15 aydır ücretsiz izindeyim. 2 ay sonra işe başlamayı planlıyorum. Ücretsiz izinde olduğumdan tam bursiyer olarak 2800 tl tübitak bursu alıyorum.

Eşim çalışmıyor 2800 civarı kira geliri var düzensiz yatıyor bu ara. Benim tayinim dolayısıyla şehir değiştireceğiz ücretsiz izin sonrası o da işe girişemedi yaşadığımız şehirde.

Eve giren para 5500 civarı. Kirada değiliz, kredi vs ödememiz yok. Yaklaşık 15bin birikimimizi yedik. Bebeğimize eşimle birlikte bakıyoruz. Çalıştığım dönemden daha fazla şehir-otel tatili yaptık. Güzel bir dönem oldu ama artık sıkılmaya başladım.

Ben de kısmi burs alıyorum
Tübitak bursunu tam bursa çevirmek için ne yapacağız acaba? Ücretsiz izne çıkacağım

Yedi sene ücretsiz izin ile ev durup iki oğlumuza baktım okula bașlayınca tekrar ișe başladım ama biz yurtdisinda yaşıyoruz ve eșimin geliri buraya göre standart ın çok çok üstünde. Banada ișe başla diyenler oluyordu ve net bir şekilde bozuyordum. Sa na ne diye.

Ikimizde devletteyiz.Ben bransciyim ilkokulda.O yuzden ek dersim yok.Ben su anda yetisemiyoruz demedim zaten.Cok sukur hamileligimin basindan beri 5aydir ozel doktor+serklaj+y.disi gen testi+bebek alisverisleri vs bunlarin hepsini nakit yapacak kadar rahattik (ortalama 10 bin lira) Eylul sonu - ekim basi nasipse dogum olucak.Ikizlerim olucak.Martta yaklasik 5-6 aylik olucaklar.Ucretsiz izne ayrilirsam bir tek esimin 4000 + ek ders 750 lira olucak.2500 ev kredimiz var.Geriye kalacak 2250.Mart henuz hala dogalgaz yaniyor olacak.Faturalari henuz hesaplamadim bile.Bez ve mama hersey ×2 olacak...Valla 2250 ye bunlarin hepsini yettirebilecek olanin onunde saygiyla egilirim ben :)

Beni alintilayip sordugunuz soruda sorudan sonra su yazdiginizi okusaydim aciklama yapma zahmetine girismezdim size ! Bu kadar kolay nasil insanlari yaftalayabiliyorsunuz doyumsuz diye ! Bu nasil niyet okumaktir ! Sukretmeyi de biliyorum,doyumsuz da degilim !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…