Aylık gelir ve ücretsiz izin

Bizim aylık gelirimiz asgari ücret çalışmıyorum da
Bebek küçük ev kira
650 tl kira
500 tl kışın özellikle faturalar
Mutfak 500 lira çocuğun giderleri ayrı tabi
Ucu ucuna
Ama kendimizden kısarak ayda hiç olmadı 50 100 bankaya atıyoruz

Bence gayet guzel kazancınız car.Beneğinizin size ihtıyacı var.En degerlı zaman aıleyle gecırılen zamandır dıyıp susuyorum.

Ben de kısmi burs alıyorum
Tübitak bursunu tam bursa çevirmek için ne yapacağız acaba? Ücretsiz izne çıkacağım
Burada en altta “dilekçe örnekleri” yazıyor. Uygun dilekçeyi seçip dolduruyorsun bir de kurumundan şu tarihte ücretsiz izne çıkmıştır diye belge alıp ekliyorsun. Hemen dönüş yaptılar hiç beklemedim.
İstersen doğrudan mail at bideb e. Aklında soru işareti kalmasın.

Çook teşekkür ederim :) daha izin almadığımdan ilgilenmemiştim hiç bu konuyla.

Yanlıs anladın kesınlıkle senın yazdığına katılıyorum anlamında yazmıstım. Cıdden eksik yanlıs yazmıstım. Özür dilerim cıdden sızın yazdiginizi desteklemek ıcın yazdım aslında.

Hayırlısı ıle alın kucagınıza ınsallah. Merak ettıgım için sordum. Dıger mesajda size degıldı. Kırdıysam kusura bakmayın. Cocuk bereketiyle gelır. Allah bir kolaylığını nasıp eder inşallah

Hmm ikizinizn olacagini bilmiyodum elinizde 2200 tl ile gidi gidina yeter . Krndinizden kisacaksiniz.
Rabbim saglikla kucaviniza almayi nasip etsin. Cok guzel bjr duygu

Benim bildigim tek sey su, millet konusur. Calissan da konusur calismasan da konusur. Onlarin laflarindan etkilenmeniz bile garip. Sahsen akrabalarim da dahil kimsenin hakkimdaki dusunceleri umurumda bile degil. Ayrica tek maasla geliriniz 7200 mus,daha ne olsun? Ben universitede okurken bir emekli maasiyla gecindi evimiz. Hey gidi hey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…