- Konu Sahibi Kumralada48
-
Hayır ama çocuk sayısı yeterli gibi düşünüyorum.Merhabalar; malum ekonomik kriz herkesi vurdu, ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde. Ben bir senedir ücretsiz doğum iznindeyim ve çevrem tarafından sürekli eleştiriliyorum bu krizde ücretsiz izinde olduğum için; eşimin geliri 6000 tl. , kira gideri 850 tl fakat 1200 tl kendi evimizin kira geliri de var evet biraz zorlanıyoruz 3 çocukla ama halimize çok şükür şimdi size soruyorum lütfen gelirlerinizi yazar mısınız çok merak ediyorum; gerçekten hatamı yapıyorum ücretsiz izinde olmakla. ......
Merhabalar; malum ekonomik kriz herkesi vurdu, ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde. Ben bir senedir ücretsiz doğum iznindeyim ve çevrem tarafından sürekli eleştiriliyorum bu krizde ücretsiz izinde olduğum için; eşimin geliri 6000 tl. , kira gideri 850 tl fakat 1200 tl kendi evimizin kira geliri de var evet biraz zorlanıyoruz 3 çocukla ama halimize çok şükür şimdi size soruyorum lütfen gelirlerinizi yazar mısınız çok merak ediyorum; gerçekten hatamı yapıyorum ücretsiz izinde olmakla. ......
Bebeğim yeni doğdu bende devlet memuruyum eşim özelde 3250 alıyor ve ücretsiz izne ayrılacagım evimiz kira baskada gelirimiz yok. Sizin cevre beni duysa linç eder o zamanMerhabalar; malum ekonomik kriz herkesi vurdu, ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde. Ben bir senedir ücretsiz doğum iznindeyim ve çevrem tarafından sürekli eleştiriliyorum bu krizde ücretsiz izinde olduğum için; eşimin geliri 6000 tl. , kira gideri 850 tl fakat 1200 tl kendi evimizin kira geliri de var evet biraz zorlanıyoruz 3 çocukla ama halimize çok şükür şimdi size soruyorum lütfen gelirlerinizi yazar mısınız çok merak ediyorum; gerçekten hatamı yapıyorum ücretsiz izinde olmakla. ......
Iki oğlum vardı sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim belki kızım olur diye doğurmaya karar verdim ve çok tatlı bir kızım oldu :) bırakıp işe bile gidemiyorum ablası :)Hayır ama çocuk sayısı yeterli gibi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?