Aylık geliriniz ve giderleriniz?

Allaha sukur evlenırken herseyımızı pesın aldık evlendıkten sonra oyle porc durumumuz olmadı 3 senelık evlıyım ama bı bırıkım yapamadım kendıme kızıyorum kenara para koymuyorum dıye ama esım sag olsun o koyuyo o yuzden galıba koymuyorum bılmeme ama ara sıra tabı eksıye dustumuz oluyor ama allah o gunlerı kımseye aratmasın orta kıvam da kalalım bakalım ne olacaz

artıya geçmeyi özledim valla..ev borcu ve kredi kartı benim bu lüksümü elimden aldı..allaha şükür yinede kimseye muhtaç olmadan yaşıyoruz...

aynı durumdayız..sööyle bir kafadan hesap yapınca mutlaka eksik kalacak diyoruz ama Allah'a şükür bir şekilde denk geliyor hesaplar ucu ucuna..
Artırma uzun bir süre daha yapamayacağız..

ekstra seyler cikmadigi surece notruz ...(mesela bu ay camasir makinem bozuk onun icin ayri para ayirmam lazim belkide tamir olmucak yenisini alicaz)
yani ucu ucuna...
bazen 3-5 biriktiriyorum .
bazen 3-5 borclaniyorum.
yuvarlanip gidiyoruz

BİZDE HERŞEYİMİZİ PEŞİN ALDIK.
BİR TEK EViMİZİN KREDİ BORCU VARDI.
ONU DA 1.5 YILDA KAPATTIK.
ARTIYA GEÇMEMiZ GEREKİRKEN BİZ AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ.
NE ( - ) NE ( + ) UCU UCUNA YAŞAM :))
ALLAHA ŞÜKÜR İSTEDİĞİMİZ HERŞEYE SAHİBİZ....

BU ARADA ÇOK GENÇ EVLENMİŞSİN 16 YAŞINDA :1shok:

Bizde çok şükür eksiye geçmedik hiç.
Ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı biliyoruz eşimle.
Ama çok para biriktirmem lazım ev almak istiyorum çünkü.
Allah yardımcımız olsun kızlar.

Allah ' a şükür bizde hiç eksiye geçmedik eşimle ikimizde tutumluyuz yazları gezer tozar keyfimize göre harcarız ama kışları fazla açılmayız biriktirmeye çalışıyoruz , çünkü bebek olduğu zaman ben bir müddet çalışmak istemiyorum :))

Bizimde ev kirası yok allahtan kendi evimiz ama eşim ve ben çalışmamıza rağmen bir türlü iki yakamız bir araya gelmiyor.Çokmu müsrifiz nedir :uhm: anlamadım gitti.Eşim tek başına çalışırken ve daha az kazanırken birikim yapabiliyorduk.Şimdi iki kişi çalışıyoruz,kazancımızda iyi ama CADIARZU biz hep borçlu.

ben dersanede çalıştığım için yazın maaş almıyorum.yazları ekside kapatırız, 2.dönem artıya geçeriz.

ne artıdayız ne ekside herşey başabaş gidiyor ,zor ya bu zamanda arttırmak hayat çok pahalı nefes almak için bile para veriyoruz nerdeyse:sm_confused:

allaha şükür ben hiç eksiye düşmedim en büyük hayalim bir ev sahibi olmak onun içinde her ay biraz maaştan arttırıyoruz allah herkese yardımcı olsun bu zamanda geçinmek çok zor

canım sen benimi tarif ettin kendinimi yaff
ya ben bu konudan çok rahatsızım çok iyi para alıyoruz aslında ama bize yetmiyo çok bereketsiz ama hata bizde öyle tutumlu bir çift filan değiliz yani çok kez tamam artık ders aldık değiştik diyoruz ama nafile arkadaşlarımız aynı maaşla ev araba halletti biz mö gibi bakıyoruz işte aman bi gün düzelecez inşallah ne diyim allah bize akıl fikir versin tatlicadiarzu

ben evli değilim gerçi ama sevgili sevglm evlenince sen sadece kendı kozmetik giyim masrafını karsılarsın paranla bana yeter diyorr:roflol:

Şincık sevgülü böceeem.
2 yıllık evliyim.
Bunun ilk 6 ayında oldukça zorlanmıştık.
Ama on 1,5 yıldır Allaha şükür ikimizin de kazancı iyi olduğundan eksiye düşmedik hiç.
Her ay baya bi para artırabiliyoruz onunla da yatırım yapıyoruz..
Allah herkesin yardımcısı olsun, borçlarını ödeme kolaylığı versin inşallah..

eşimin kendi işi.elimize geçen parayı söylemiyim
biraz özel olur.ama eksiye düşmedik allaha şükür.
borcumuz harcımızda yok.allah
herkese geçim versin inşallah...

tabi ne demek, ha castelli ha ben şakkıdı
Yok mi, yok mi?
Ellere var da bize yok mi?
De bize de, bize de, bize de, bize de yok
Benim canımda can degil mi?
Bu gördügün de insan degil mi?

Ellere şapır şüpür, bize yarabbi şükür

benim de hastaya gore degisiyor bazen 5 bin oluyor bazen 8 bin tabii en az bir 2-3 bini malzemeye gidiyor benneyaptımki esim de 2 bin civari ev kendimizin arabamiz var allaha sukur bebek icin para biriktiriyoruzz :lepi:

Ben anlamıyorum adam hep artıda oluyor.
Ben hep ekside fazlamı bonkör üm nedir..?
Cebimde akreb var sokamıyorum parayı bir türlü
Kredi kartı,,Bebişin masrafları derken
ben baya baya fuzuli leşiyorum..
Ama Allahtan Adam hep artıda..

:1no2:Her geçen gün bi önceki günü arar olduk..-tatlicadiarzu- Geçen sene eşim haftada 40 ytl gaz alıyordu 60derecede yakıp sıcacık oturuyordum bu sene 60 ytl lik gaz alıyor daha kış tam gelmemesine ve az yakmama rağmen( gündüzleri kapatıyorum)bir hafta anca yetiyor.. Gıdaya zam, elektiriğe zam, birde eşim esnaf malum kriz var işler eskisi gibi iyi değil...Şimdilik artırmaya çalışıyorum ve başarıyorum ama sık sık nereye kadar ekonomik kriz böyle devam edersesenağlama heran eksiye geçebiliriz... .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…