- 18 Mart 2024
- 185
- 272
- 18
- Konu Sahibi VanessaRinki
20 kilo vermişsiniz zaten , daha da verirsiniz duraklama dönemlerinde motivasyonunuzu kaybetmeyin yeterli 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah vanessam ahhh.. bir an önce diyete basla bu sekilde yaparak canina kiymak olmaz ki mücadele etmelisiniz. Doktora ciktiniz mi? Ne durumda baska neler diyor? Gittiyseniz bundan sonra diyetisyene gitmeniz ve devam etmeniz dogru olur. Yaglari yakmak icin cardio sporu yap evde veya spora katil.100 kilolardayım obezim insülin direnci yüzünden sakalımdaki 10 tane kıl kökü sakala dönüştü bilidğin
testosteron seviyem referans değerin 2 katı kilo veremezsem daha da aratacak
güzelliğim gençliğim tamamen bitti
diğer kızlar 22 yaşında çıtı pıtı güzelliğinin zirvesindeyken ben çirkinliğimin zirvsindeyim
canıma kıyıcam yaşamak istemiyortum
Mide balonunu araştırdınız mı100 kilolardayım obezim insülin direnci yüzünden sakalımdaki 10 tane kıl kökü sakala dönüştü bilidğin
diğer kızlar 22 yaşında çıtı pıtı güzelliğinin zirvesindeyken ben çirkinliğimin zirvsindeyim
1000 kere aynı konuyu açana kadar kalk aksiyon al o zaman100 kilolardayım obezim insülin direnci yüzünden sakalımdaki 10 tane kıl kökü sakala dönüştü bilidğin
40 kilo aldım üniversite son sınıfta annem bir tepsi böreği yediğim için ikinciyi saklıyordu benden.....yüzüm bir guzellesmisti yada ben öyle sanıyordum...herkes için sorundu ben hariç....eski tisortleriim bildiğin mendile döndü.....bir 6 ay sonra kızlarla disardayken gömleğimin düğmeleri patladı....o zaman dedim kilo vermeliyim ben ya kosayimKimse sihirli değnek ile zayıflamıyor bu bir süreç. Sağlıklı beslenme ve sporu rutin haline getirmek gerekiyor. Öyle bir halin var ki zayiflayayım kurtulayım sonra istediğim gibi hareket ederim. Olmaz, bu rutine alışacaksın.
Devlet hastanesine gidin , dahiliye doktoruna gidin o diyetisyene sevk ediyor devlette . Düzenli takip ediyor devletteki diyetisyen de .Ama bi harekete geçin artıkparam yok ne diyetisyeni psikoloğu
Ee o zaman evde spor yap az ye hareket et yani hep şikayet hep şikayet bir yerden başla yaniparam yok ne diyetisyeni psikoloğu
Git mide ameliyati ol vanessa sen de kurtul rahatla.
Devlette hepsi ücretsiz şekilde mevcut sorun üretmeyi seçmek yerine çözümlere odaklanıp harekete geçebilirsinizparam yok ne diyetisyeni psikoloğu
Belediyenin spor salonlari var günlük 1 TL civarına geliyor salon şart değil Leslie açın tonla egzersiz videosu var siz bence hiçbir şey yapmayıp sihirli değnek bekliyorsunuzEe o zaman evde spor yap az ye hareket et yani hep şikayet hep şikayet bir yerden başla yani
O da çözüm değil ki bir tanıdığımız olmuştu yıllar önce şimdi yine eski haline döndü en güzeli az yemek ve hareket etmekGit mide ameliyati ol vanessa sen de kurtul rahatla.
Aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz diyetisyen ve psikolog desteği var.param yok ne diyetisyeni psikoloğu
100 kilolardayım obezim insülin direnci yüzünden sakalımdaki 10 tane kıl kökü sakala dönüştü bilidğin
Canim zaten ameliyat bu isin en uc noktasi. O kadar aci cekip uzerine hala yiyorsan gecmis olsun zaten imkansiz.O da çözüm değil ki bir tanıdığımız olmuştu yıllar önce şimdi yine eski haline döndü en güzeli az yemek ve hareket etmek
Canına kıymak kolay geliyor heralde canım olur mu öyle şey. Yaşın genç Kilo versen mesela ? Her şeyin çözümü var100 kilolardayım obezim insülin direnci yüzünden sakalımdaki 10 tane kıl kökü sakala dönüştü bilidğin