• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynalara Bakmaktan Nefret Ediyorum,kendimden tiksiniyorum

100 kilolardayım obezim insülin direnci yüzünden sakalımdaki 10 tane kıl kökü sakala dönüştü bilidğin
testosteron seviyem referans değerin 2 katı kilo veremezsem daha da aratacak
güzelliğim gençliğim tamamen bitti
diğer kızlar 22 yaşında çıtı pıtı güzelliğinin zirvesindeyken ben çirkinliğimin zirvsindeyim
canıma kıyıcam yaşamak istemiyortum
Ah vanessam ahhh.. bir an önce diyete basla bu sekilde yaparak canina kiymak olmaz ki mücadele etmelisiniz. Doktora ciktiniz mi? Ne durumda baska neler diyor? Gittiyseniz bundan sonra diyetisyene gitmeniz ve devam etmeniz dogru olur. Yaglari yakmak icin cardio sporu yap evde veya spora katil.
(Güncel): 20 kilo vermissin yorumlarda gördüm ha gayret bunu basariyorsun

Insulin direnci icin organik sirke icmeyi denesene.En azindan onu kontrol altina alabilirsin.Bana,insulin direncime mucize gibi geldi ev yapimi sirke.

evet can sıkmaya moral bozmaya gerek yok.
Internette bile artik diyet listeleri olabiliyor.
Arastirin.
Biraz da hareket yuruyus .
Mesela ekmek hamur isini azaltin faydasi illaki olur

100 kilolardayım obezim insülin direnci yüzünden sakalımdaki 10 tane kıl kökü sakala dönüştü bilidğin
diğer kızlar 22 yaşında çıtı pıtı güzelliğinin zirvesindeyken ben çirkinliğimin zirvsindeyim
Mide balonunu araştırdınız mı

1000 kere aynı konuyu açana kadar kalk aksiyon al o zaman

Kimse sihirli değnek ile zayıflamıyor bu bir süreç. Sağlıklı beslenme ve sporu rutin haline getirmek gerekiyor. Öyle bir halin var ki zayiflayayım kurtulayım sonra istediğim gibi hareket ederim. Olmaz, bu rutine alışacaksın.
40 kilo aldım üniversite son sınıfta annem bir tepsi böreği yediğim için ikinciyi saklıyordu benden.....yüzüm bir guzellesmisti yada ben öyle sanıyordum...herkes için sorundu ben hariç....eski tisortleriim bildiğin mendile döndü.....bir 6 ay sonra kızlarla disardayken gömleğimin düğmeleri patladı....o zaman dedim kilo vermeliyim ben ya kosayim 😂😂 nereye koşuyorum stadyumda zor yurudum tempolu .....millet bakıyor ben kosamiyorum.....başladım rejime spora devlet hastanesi diyatisyen kolaymi öyle geldiği gibi gidiyormu...göbek 2 metre önde arka tarafı bilmiyorum kim bilir kaç cm geride buzdolabı posetleri strecleri sar göbeğe evde spor yapıyorum nasıl zor ...merdiven inip çıktım koca stadyumda kimseyi takmayarak verdim o kiloyu 1.5 yılda birdaha hiç almadım ....yani irade olması için kendin kabul edeceksin inatçı olacaksın inatçı tabi sağlık şeker insülin direnci vs yoksa....... gerisi laf

Ee o zaman evde spor yap az ye hareket et yani hep şikayet hep şikayet bir yerden başla yani
Belediyenin spor salonlari var günlük 1 TL civarına geliyor salon şart değil Leslie açın tonla egzersiz videosu var siz bence hiçbir şey yapmayıp sihirli değnek bekliyorsunuz

Durumunuz zor ama böyle içinize kapanarak birşeyi halledemezsiniz. Silkelenip kendinize gelin.
Doktora gidip tedavi olun mutlaka bi çaresi vardır.
Diyet yapabilirsiniz.
Artık günümüzde herşeyin çaresi var.

O da çözüm değil ki bir tanıdığımız olmuştu yıllar önce şimdi yine eski haline döndü en güzeli az yemek ve hareket etmek
Canim zaten ameliyat bu isin en uc noktasi. O kadar aci cekip uzerine hala yiyorsan gecmis olsun zaten imkansiz.

Ben de kilolu bir insanim son 6 yilda 30 kilo aldim tabiki memnun degilim. Bazen diyorum ki sabah kalksam kendimi 55 kilo bulsam aslaaa yemem hep dikkat ederim. Ama iste azimle kilo verme motivasyonunu bulmakta zorlaniyorum. Bence mide ameliyati o 2. Şansı veriyor. He kullandin cok guzel kullanmazsan gecmis olsun.

Canına kıymak kolay geliyor heralde canım olur mu öyle şey. Yaşın genç Kilo versen mesela ? Her şeyin çözümü var

22 yasinda olduguna gore rahat kilo verirsin, fazla sarkma olmaz. 30lu yaslarda kilo vermek cok zorlasiyor. Burda zayiflama gruplari var, istersen onlara goz at, onemli olan motive olmak.

Back
X