• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynalara Bakmaktan Nefret Ediyorum,kendimden tiksiniyorum

Lisede arkadaşım 100 kiloydu ve bir erkek olarak çok rahatsız olmuştu. Sahilde yürüyerek 30 kilo verdi. 1 sene içinde.
Valla isteyen çaresi bulunuyor isteyince.
Eğer elinizde cips paketi televizyon karşısında oturuyorsanız elbette kilo almaya devam edersiniz.
Para ile ilgili bir şey yok. Ne parasi istiyorsunuz bunlar icin. Diyetisyen de var devlette psikolog da psikiyatrist de var. Yani hepsi devlette gayet var.

Yapmasın. Ben yaptım. İşe yaramadı ve çıkarınca daha da kilo aldım.

Herkesin dediği gibi gerçekten hayat tarzini degistirmek lazim. Vanessa kusum cok gencsin yaparsın.
demeyin kilo aldim diye lütfen çok üzülüyorum. bana da gram etki etmedi balon. Su an midemde hatta bir an önce kurtulmak istiyorum (10 ay oldu) veremedim hadi onu geçtim vari çıkarınca almayayım valla kafayı yerim.

demeyin kilo aldim diye lütfen çok üzülüyorum. bana da gram etki etmedi balon. Su an midemde hatta bir an önce kurtulmak istiyorum (10 ay oldu) veremedim hadi onu geçtim vari çıkarınca almayayım valla kafayı yerim.

Ya ben çok çok stresli bir dönemindeydim balonu çıkardığımda o yüzden tikinircasina yedim. Hani dikkat ettim de kilo aldım diyemem. Yani yedim de aldım. Sizde öyle olmaz bence.

yediklerimi kıstım
hiç ekmek pilav yemeyin vs diyenler var ama ben azaltıp yiyyorum daha çok tamamen kesersem mümkün değil devam ettiremem
Gerçekten insülin direncin varsa şekerden komple uzak durmalısın. İnsülin direnci için ilaçlar var ondan kullanıp evde ip atla ip atlamak inanılmaz yağ yakıyor. Ayrıca Karatay diyeti dene onunla asla aç kalmazsın.

Ya ben çok çok stresli bir dönemindeydim balonu çıkardığımda o yüzden tikinircasina yedim. Hani dikkat ettim de kilo aldım diyemem. Yani yedim de aldım. Sizde öyle olmaz bence.
keşke ikimizde vermiş olsaydık. ne yapalım nasip. gerçekten kilo veremiyorum diyen insanlara artık inanıyorum. önceden inanmazdım.

Spor ve diyet yaparsan sende 12 ayda o çıtı pıtı kızlara dönebilirsin , insulun direncin varsa saksenda kullanıyo olmalısın kilo verdiriyor? psikiyatriye gitmelisin ve diyetisyene bende 100 kiloyum bende seninle aynıyım belki seni en iyide ben anlarım malesef aç geziyorum yapcak başka birsey yok sihirli değneğimiz yok ki bir birimize değdirip zayıflayalım😕
Insulin direnci icin ilac yaziyormu doktorlar? Ilac kullanip fayda gorenler varmi

Bir devlet hastanesinin psikiyatri servisine gidin. Harekete geçmekle alakalı yaşadığınız problemide, kendinizle alakalı düşüncelerinizide paylaşın. Psikologa yönlendirmede isteyin, hastanenin psikologuna randevu oluşturulsun. Uzun bir süre sonraya verebilirler psikolog randevusunu ancak mutlaka randevu tarihiniz geldiğinde gidin. İnstagramda diyetisyen psikolog ya da diyet yapan insanları takip etmenin size iyi geleceğini düşünüyorsanız onlarıda takip edin. Yeme paterninizi her gün takip etmek amacıyla not edin. Psikaytristle paylaşabilirsiniz. Devam eden süreçte eğer maddi olarak karşılayabileceksiniz obezite cerrahisi düşünülebilir. Bu tür operasyonların sonucu yalnızca besin alımını kısıtlama değildir, hormonal dengenizde de düzelme sağlayacaktır. Son olarak her daim vücudumuzun işlevselliğini arttırmak için çaba göstermeliyiz. Bunuda en iyi spor yaparak sağlayabiliriz. Sağlıklı beslenip ona daha yararlı şeyler gönderebiliriz. Spor ve sağlıklı beslenme her daim duygudurumumuz üzerinde müthiş bir olumlu etkiye sahiptir.

Nasil içtiniz anlatır mısınız her gun mu aç karnına mi su ile karıştırarak mi ve ne miktarda ?
Sabahlari buyuk bardak suya 1 -2 corba kasigi koyup ictim duzenli sekilde.Seker hastasi babam da ayni sekilde.Degerleri onun cok cok daha iyi cikti ve bence sebebi organik yani ev yapimi sirkeli su.Sadece insulin direnci degi kandaki insulin seviyemi ile 12 den 5 e dusurdu

Haftaya bir böyle konu açıyorsunuz, spor deniyor o deniyor bu deniyor, siz ise sadece şikayet ediyorsunuz. Oturduğunuz yerden hiçbir şey yapmadan kilo gitmez. Beslenmeniz düzenli olmalı, düzenli spor yapmalısınız; bunları kendiniz irade göstererek yapamıyorsanız diyetisyen, pilates/fitness hocası gibi profesyonellerden destek almalısınız. Hatta siz bir de psikolojik destek alsanız iyi olur. Ben de niye yazıyorsam nasıl olsa bir kulağınızdan girecek diğerinden çıkacak bu tavsiyeler.
Ay sporda cok zor ya
Ne zaman squat yapsam
Üç gün yamulurum
Komplike sporu dusunemıyorum bıle

Sabahlari buyuk bardak suya 1 -2 corba kasigi koyup ictim duzenli sekilde.Seker hastasi babam da ayni sekilde.Degerleri onun cok cok daha iyi cikti ve bence sebebi organik yani ev yapimi sirkeli su.Sadece insulin direnci degi kandaki insulin seviyemi ile 12 den 5 e dusurdu
Çok teşekkür ederim bayramdan sonra deneyeceğim

Back
X