aynaya bakmak istemiyorum

mutlu olmayı denesen ? sevgili bulsan ? ele ele tutuşsan ?

aşk yaşaman lazım demişsiniz de dışına bakmadan içe aşık olan erkek bi elin parmağını geçmiyor,insanlar dış görünüşe göre sizi seviyor içinde bulunduğumuz dönemde

Dolgu maddesi ile beş dakikada fıstık gibi olursun. Göz altlarına birer dolgu. Yanaklara birer dolgu. İster çene şeklini ister burun yapını değiştir. Vücudundan yağ alıp yapıyor bazısı. Tamamen cebine bakıyor. Fıstık gibi bir kadın olabilirsin. Eğer bütçen uygun değilse hafif hafif yaptır. Mesela önce göz altları dikkat çekr. Onları doldur. O dönemde de para biriktir devam et. Herşeyin bir çaresi var. Allah çözümsüz dert vermesin.

Benzer uygulamalar sanırım. Dermapen daha profesyonel diye bahsetmişlerdi. Ben çok memnunum. Kesinlikle yaptırın derim.
Gözenekleri sıkıştırıyor mu ? Siz ne için yaptirmistiniz nasıl bir sonuç aldınız , özel değilse öğrenebilir miyim ? Bir de ortalama kaç seans gittiniz ve tedaviyi bırakınca eski haline dönmedi değil mi, kalıcı bir uygulama yani. Kusura bakmayın çok sordum ama yaptıran birini görünce sormadan edemedim :)

Kuzenim evrim değiştirdi elmacik yaptırdı hafif botoks burun kaldirma afet oldu . Mutsuzsaniz caresi de var

bunu ben de merak ediyorum, cevabı ben de merakla bekliyorum umarım kalıcı bi şeydir :)

şu doğallık doğallık diyenleri de anlamıyorum. yahu gözümün altı doğuştan dolgulu doğmamışsa, ben oraya sonradan dolgu ekleyince doğal olmamış mı olacağım yani şimdi? farzedelim ki yaptırmadım da doğuştan öyle. farkı ne?

ha ben demiyorum ki, aşırı aşırı değişip yapma bebek gibi durayım, ama bu kadar abartıya kaçılmadığı sürece yapılan hiçbir işlem doğallığımızdan hiçte bişey götürmüyor bence.

doğruyu söylemek gerekirse, bu devirde paran varsa güzel de olursun. ''zorla güzellik olmaz'' derlerdi artık oluyor valla.

konu sahibi, çalışmıyorsan, gir bi işe, biriktir paranı bi bankanın birikim hesabında, ya da bütçeni nasıl ayarlarsan işte artık sana kalmış orası, ondan sonra git bi estetisyene konuş. her şeyin çözümü var artık. ama doktor seçimi çok önemli iyi araştır her önüne gelene yaptırma sakın.

Bende bundan bırkac sene önce baya olgun gözüküyordum şimdi gayet küçük gözüküyorum benimde baya dertlerim oldu onlar çok yansıyor zayıfmısın kılo al kaşlar saçlar gurlessin saçlarını güçleştirecek şeyler yap kaşlarını kalınlaşır. Makyaj yapma hafif yap koyu renk sac her zaman genç gösteriyor.

bunu ben de merak ediyorum, cevabı ben de merakla bekliyorum umarım kalıcı bi şeydir :)

Dermaroller kırısık ve derin skar izleri icin.Ve kalıcı.Bende dermapen yaptırdım , birde kendim dermaroller yaptım.Konularıma bakabilirsiniz.Once ve sonra fotolar var.Gözenek sorunu icin ise serumlar var.Dermapen yada dermaroller yaparken bu serumlardan kullanıyorsunuz.Ben kesinlikle cok memnun kaldım.Bilhassa dermarollerdan.Öneriyorum

Ayyyyy oleyyy oleyyy. Hemen bakıyorum konulariniza, müsaade ederseniz özel mesajla da sormak isterim bir şeyler :)
Konu sahibi çok özür dilerim, ben de gözeneklerden muzdaribim hiçbir makyaj kapatmiyor. Hakkınızı helal edin, yaptıran birini görünce sormadan edemedim,tekrar özür dilerim konuyu sabote etmiş gibi oldum.

tabıı

Bence goz alti dplgusuyla basla . Goz alti dolgusu acisiz ve kisa sureli

Ben 33 yaşndaym, en fszla 25 gösteriyosun derler, ama üzgün,uykusuz,stresli dönemlerimde bildiğin yüzüm kırışıyo,ten rengim soluyo değil 33 bildiğin 43 gösteriyorm. Stressiz gerçekten daha bebeksi görüntü ışıl ışıl bi cilde sahip oluyosun. Bende ki durum bu kendimi neden anlattım stressiz olmayı dene,keyif almaya bak herşeyden, kendinde ki değişimi farkedeceksin cnm, sevgiler..

Kendine guvenen insanlar her zaman iyi gösterir .Kendine guven verecek yanlarinı gelistir .
O güven insana 100 kat güzellik katıyor.Yaş kac olursa olsun .

Saç rengi modeli kas şekli Ruj rengi takı giyinirken ki renk seçimi hersey üzerinde bi çalışın.. bazen kendimizi yaşlı gosterebiliyoruz.. bence karşı tarafın beni 40 ya da 50 sanmasinin bi önemi yok.. müdahale gerçekten gerekli mi iyi düşünün derim..

Estetik düşünebilirsin bence, kimsenin ne dediğine de aldırma.
Başkalarının sözlerinden çok sen mutsuzsan ve kendini gerçekten beğenmiyorsan, paranda varsa git güzel temiz işinin ehli birine, zaten ne uygulamalar yapılması gerektiğini, yapıldıktan sonra nasıl görüneceğine kadar gösteriyorlar 3d bilgisayar uygulamalarıyla.
Kendini güzel hisset, elinden geleni yap. Mutlu ol. Hayat kısa

Estetik düşünüyor musunuz?

Şimdi bütün kadınlar başıma üșüșecek ama paylaşmak güzeldir

Geçen gün annem sosyetik bir güne katılmış. Orada estetik konusu açılmış. Ve oradaki kadınlardan biri Artvin'e bir doktorun estetik ameliyatlari ucretsiz yaptığını anlatmış. Çevresinde gidip bir sürü memnun kalan olmuş kendi de gitmeyi düşünüyormuş kadın. Göz kapağı aldıran, burun estetiği yaptıran bacak yağı aldıran olmuş ücretsiz. İlgileniyorsanız öğrendiğimde paylaşırım sizinle adını.

surekli bunlari dusunup takmak yerine baska seyletle ugrasmayi dene ne kadar takarsan o kadar kotu gorursun kenduni ilgi alanini degistir ve hergun sabah kalktiginda aynada kendine ben cok guzelim de

bende 25 yasındayım 17 diyorlar şaka gibi.
herkes her şey der.
hepsini takarsak yandık

Klasik kk övünenlerinden başka bi konuda kadın kocam çok kötü biri dese eminim yorumu şu olur evliyse benim kocam çok iyi birisi bir dediğimi iki etmez ama seni anlayabiliyorum . Bu ne öz güven

Klasik kk övünenlerinden başka bi konuda kadın kocam çok kötü biri dese eminim yorumu şu olur evliyse benim kocam çok iyi birisi bir dediğimi iki etmez ama seni anlayabiliyorum . Bu ne öz güven
Aslinda ozguven degil,sikayetci oldugunu yazmis ileriki mesajlarinda. Kucuk gorunmek hos birsey degil ki, o da bundan sikayetci. Ben de oyleyim.

Konu sahibi bence kendinle ilgili ufak degisiklikler yapabilirsin,kilo almak gibi,giyim tarzini degistirmek gibi, makyaj teknigini degistirmek gibi .denedin ve cozmediyse estetik de olabilir yani neden olmasin,onemli olan senin kendini begenmen ama. Elaleme bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…