- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.392
- 133
- 38
- Konu Sahibi lilith2013
-
mutlu olmayı denesen ? sevgili bulsan ? ele ele tutuşsan ?
Canım daha çok gençsin estetik felan değil çözüm senin kendini sevmen kazım. Senin aşk yaşaman lazım bak o zaman nasıl krndini güzel hissedeceksin. Hayatında değişiklikler yap sana seni değerli hissettiren insanlarla ol. Negatifleri at hayatından
Gözenekleri sıkıştırıyor mu ? Siz ne için yaptirmistiniz nasıl bir sonuç aldınız , özel değilse öğrenebilir miyim ? Bir de ortalama kaç seans gittiniz ve tedaviyi bırakınca eski haline dönmedi değil mi, kalıcı bir uygulama yani. Kusura bakmayın çok sordum ama yaptıran birini görünce sormadan edemedim :)Benzer uygulamalar sanırım. Dermapen daha profesyonel diye bahsetmişlerdi. Ben çok memnunum. Kesinlikle yaptırın derim.
bunu ben de merak ediyorum, cevabı ben de merakla bekliyorum umarım kalıcı bi şeydir :)Gözenekleri sıkıştırıyor mu ? Siz ne için yaptirmistiniz nasıl bir sonuç aldınız , özel değilse öğrenebilir miyim ? Bir de ortalama kaç seans gittiniz ve tedaviyi bırakınca eski haline dönmedi değil mi, kalıcı bir uygulama yani. Kusura bakmayın çok sordum ama yaptıran birini görünce sormadan edemedim :)
Gözenekleri sıkıştırıyor mu ? Siz ne için yaptirmistiniz nasıl bir sonuç aldınız , özel değilse öğrenebilir miyim ? Bir de ortalama kaç seans gittiniz ve tedaviyi bırakınca eski haline dönmedi değil mi, kalıcı bir uygulama yani. Kusura bakmayın çok sordum ama yaptıran birini görünce sormadan edemedim :)
bunu ben de merak ediyorum, cevabı ben de merakla bekliyorum umarım kalıcı bi şeydir :)
Ayyyyy oleyyy oleyyy. Hemen bakıyorum konulariniza, müsaade ederseniz özel mesajla da sormak isterim bir şeyler :)Dermaroller kırısık ve derin skar izleri icin.Ve kalıcı.Bende dermapen yaptırdım , birde kendim dermaroller yaptım.Konularıma bakabilirsiniz.Once ve sonra fotolar var.Gözenek sorunu icin ise serumlar var.Dermapen yada dermaroller yaparken bu serumlardan kullanıyorsunuz.Ben kesinlikle cok memnun kaldım.Bilhassa dermarollerdan.Öneriyorum
tabııAyyyyy oleyyy oleyyy. Hemen bakıyorum konulariniza, müsaade ederseniz özel mesajla da sormak isterim bir şeyler :)
Konu sahibi çok özür dilerim, ben de gözeneklerden muzdaribim hiçbir makyaj kapatmiyor. Hakkınızı helal edin, yaptıran birini görünce sormadan edemedim,tekrar özür dilerim konuyu sabote etmiş gibi oldum.
Bence goz alti dplgusuyla basla . Goz alti dolgusu acisiz ve kisa sureliStres yatkınlık yüzünden 36 yaşında am 50 gösteriyorum. Hiç yaşımı gösteremedim zaten 18 iken bile 25 sanıyorlardı.22 yaşındayken yüzüm çöküktü. Yanağım o yaşta bile sarkık,gözaltlarım çukurdu.Genç kız havası yoktu o yaşta bile düşünün.lanetlendiğimi düşünüyorum bazen. Yüzümü gerdirsem dolgu yaptırsam erken mi sonuç alan var mı çevreden yada kendi tecrübeleriniz?
Estetik düşünüyor musunuz?Stres yatkınlık yüzünden 36 yaşında am 50 gösteriyorum. Hiç yaşımı gösteremedim zaten 18 iken bile 25 sanıyorlardı.22 yaşındayken yüzüm çöküktü. Yanağım o yaşta bile sarkık,gözaltlarım çukurdu.Genç kız havası yoktu o yaşta bile düşünün.lanetlendiğimi düşünüyorum bazen. Yüzümü gerdirsem dolgu yaptırsam erken mi sonuç alan var mı çevreden yada kendi tecrübeleriniz?
surekli bunlari dusunup takmak yerine baska seyletle ugrasmayi dene ne kadar takarsan o kadar kotu gorursun kenduni ilgi alanini degistir ve hergun sabah kalktiginda aynada kendine ben cok guzelim deStres yatkınlık yüzünden 36 yaşında am 50 gösteriyorum. Hiç yaşımı gösteremedim zaten 18 iken bile 25 sanıyorlardı.22 yaşındayken yüzüm çöküktü. Yanağım o yaşta bile sarkık,gözaltlarım çukurdu.Genç kız havası yoktu o yaşta bile düşünün.lanetlendiğimi düşünüyorum bazen. Yüzümü gerdirsem dolgu yaptırsam erken mi sonuç alan var mı çevreden yada kendi tecrübeleriniz?
bende 25 yasındayım 17 diyorlar şaka gibi.
herkes her şey der.
hepsini takarsak yandık
Aslinda ozguven degil,sikayetci oldugunu yazmis ileriki mesajlarinda. Kucuk gorunmek hos birsey degil ki, o da bundan sikayetci. Ben de oyleyim.Klasik kk övünenlerinden başka bi konuda kadın kocam çok kötü biri dese eminim yorumu şu olur evliyse benim kocam çok iyi birisi bir dediğimi iki etmez ama seni anlayabiliyorum . Bu ne öz güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?