- Konu Sahibi lilith2013
-
Evet boşluktan aslında biraz da insan kendine sarıyorİşin yoksa iş bulmayı dene,sosyal imkanların nedir bilmiyoruz ama,meşgalesi olan insanlar takmazlar böyle şeyleri ve mutlu oldukları için de daha güzel görünürler.
İşin yoksa iş bulmayı dene,sosyal imkanların nedir bilmiyoruz ama,meşgalesi olan insanlar takmazlar böyle şeyleri ve mutlu oldukları için de daha güzel görünürler.
Kendimden biliyorum.İşsizim uzun süredir.Neremde ne kadar çirkin şey var liste yapıcam az kaldı.Evet boşluktan aslında biraz da insan kendine sarıyor
Merak ettim de dermapen bu dermeroller la aynı mı acaba ? Gözenek için düşünüyorum da , aynı şeyden tavsiye eder mısınız ?
Konu sahibi, yüz yogası duydunuz mu , belki öneren olmuştur , önceki yorumların hepsine bakamadım. Bir haftada bile etkisi belli oluyormuş, bir de kolajen cilt sıkılastirip yeniliyor, deniyor, bence iyi bir cilt hekimine gidin. Ama öyle bıçaklı ameliyat olmayın , daha basit ve etkili yöntemler mutlaka vardır. Kendinizden nefret edecek bir şey yok, Bu kadar takılmayın. Eminim abarttiginiz kadar değildir. Bir de mezoterapi duymuştum ona da bir bakın isterseniz .
Kesinlikle ayni sey degil. Aklı basinda her yetiskin idrak edebilir bunu. Kadinlarin en büyük korkularindan biri yaslanmak çünkü. Olgun görünmek daha yıkıcı. Ikisi ayni sey degilken ve konu sahibinin esas derdi buyken nispet gibi olmus bence deBen de 26 yaşındayım ama bazen sigara alırken yaşımı sordukları bile oluyor.Evet sürekli çocuk gibi görünmek sevimli tatlı kız olmakta bunaltıyor insanı. Benim de rahatsız olduğum zamanlar oluyor.Ama ne olursa olsun küçük görünmekle olgun görünmek aynı şey değil.
31 yasindayim.siz kac yasindasiniz.dolgu yaptirabilirsinizguvenilir bir doktoraSen kaç yaşındasın?sana botoks yardım eder.bende kırışıktan ziyade sarkma ve çökük var.
+1 :) hep olan kusurlarım gözüme batmaya başlar uzun tatillerimde. Ya hu o basenler hep vardı, o saç hep dökülüyordu halbuki. :) Ama evde kaldıkça olanlar göze batıyor, üzerine bir de olmayan sorunlar üretiyorsun. Bir de vücudunu ne kadar kafaya takarsan, o derece sorun görüyorsun ve aksilik gibi yenileri de ekleniyor. Sivilce çıkarmayan ben sivilcelenirim, ya da buklelerim şekil almaz, her zaman yaptığım makyajım kötü durur, favori kıyafetlerim beni istediğim gibi göstermez. Ama ne zaman akışına bıraktım, amaaaan dedim özensizce güzel oluyorum herhalde, hep de iltifatları o zaman alırım. Şaka gibi! Özendiğim zamanlar da kimse ağzını açmaz he!Kendimden biliyorum.İşsizim uzun süredir.Neremde ne kadar çirkin şey var liste yapıcam az kaldı.
Ben ki kendine aşık bir manyağım,toz kondurmam ama ben de bu psikolojiye girebiliyorum.
Öyle garip ki kendimi sevdiğim zaman selülit bile görünmüyor,boşluktan selülit ürettim desem yeri+1 :) hep olan kusurlarım gözüme batmaya başlar uzun tatillerimde. Ya hu o basenler hep vardı, o saç hep dökülüyordu halbuki. :) Ama evde kaldıkça olanlar göze batıyor, üzerine bir de olmayan sorunlar üretiyorsun. Bir de vücudunu ne kadar kafaya takarsan, o derece sorun görüyorsun ve aksilik gibi yenileri de ekleniyor. Sivilce çıkarmayan ben sivilcelenirim, ya da buklelerim şekil almaz, her zaman yaptığım makyajım kötü durur, favori kıyafetlerim beni istediğim gibi göstermez. Ama ne zaman akışına bıraktım, amaaaan dedim özensizce güzel oluyorum herhalde, hep de iltifatları o zaman alırım. Şaka gibi! Özendiğim zamanlar da kimse ağzını açmaz he!
İnşallah bulursunuz, ben de 1 sene sonra hayırlısıyla bulurum. Amin.Öyle garip ki kendimi sevdiğim zaman selülit bile görünmüyor,boşluktan selülit ürettim desem yeri
Allam noolur hayırlı bi iş çok amin
Kesinlikle ayni sey degil. Aklı basinda her yetiskin idrak edebilir bunu. Kadinlarin en büyük korkularindan biri yaslanmak çünkü. Olgun görünmek daha yıkıcı. Ikisi ayni sey degilken ve konu sahibinin esas derdi buyken nispet gibi olmus bence deapranaxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?