- Konu Sahibi lilith2013
-
mutlu olmayı denesen ? sevgili bulsan ? ele ele tutuşsan ?Stres yatkınlık yüzünden 36 yaşında am 50 gösteriyorum. Hiç yaşımı gösteremedim zaten 18 iken bile 25 sanıyorlardı.22 yaşındayken yüzüm çöküktü. Yanağım o yaşta bile sarkık,gözaltlarım çukurdu.Genç kız havası yoktu o yaşta bile düşünün.lanetlendiğimi düşünüyorum bazen. Yüzümü gerdirsem dolgu yaptırsam erken mi sonuç alan var mı çevreden yada kendi tecrübeleriniz?
bende 25 yasındayım 17 diyorlar şaka gibi.
herkes her şey der.
hepsini takarsak yandık
herkes her şey der.
hepsini takarsak yandık
aynen övünmeye yer buImuş arkadaş ne ayıp yahu eI insaf...Ne guzel yaa tebrik ediyorum. Ne mutlu size. Fakat bu konuya olmus mu?
17 yaşında görünmenizi takıyor musunuz?bende 25 yasındayım 17 diyorlar şaka gibi.
herkes her şey der.
hepsini takarsak yandık
Stres yatkınlık yüzünden 36 yaşında am 50 gösteriyorum. Hiç yaşımı gösteremedim zaten 18 iken bile 25 sanıyorlardı.22 yaşındayken yüzüm çöküktü. Yanağım o yaşta bile sarkık,gözaltlarım çukurdu.Genç kız havası yoktu o yaşta bile düşünün.lanetlendiğimi düşünüyorum bazen. Yüzümü gerdirsem dolgu yaptırsam erken mi sonuç alan var mı çevreden yada kendi tecrübeleriniz?
17 yaşında görünmenizi takıyor musunuz?
duygusal oalrak da 10 yaş grubunda olmalısın. empati ve soyut düşünme yeteneğin gelişmemiş çünkü. yazık sana, bence de takılma büyüyünce geçer
+1duygusal oalrak da 10 yaş grubunda olmalısın. empati ve soyut düşünme yeteneğin gelişmemiş çünkü. yazık sana, bence de takılma büyüyünce geçer
herkes her şey der.
hepsini takarsak yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?