- 7 Temmuz 2009
- 1.443
- 2.224
- 658
- Konu Sahibi lilith2013
-
Bana da öyle geldi birazBence arkadaş övünmek için yazmamış ki..
Elalem bu her şeyi der bana da 17 diyorlar, üzülüyorum demiş bence
Tepki vermeye yer arıyorsunuz anlamadan
Ne guzel yaa tebrik ediyorum. Ne mutlu size. Fakat bu konuya olmus mu?
Valla ben de kendinle barışık olma,hobi edinme olayını anlayamadım. 150 kilo kadına da yani şeyler söyleniyor. Özgüvenli olacakmış. Öyle olunca 50 kilo gibi gözüküyormuş galiba:)Bazı arkadaşlar botoks felan demiş ..Botoks derin olmayan karışıkların bağlı olduğu kasi geçici olarak işlevsiz bırakmaktır yani bu sayede kırışıklık ortadan kalkar .
Ancak göz yanak cokuklugunun botoks ile hiç alakası yok.Bunun için dolgu yaptırmanız gerekiyor .En güzel dolgu kendi yağınızdan alınan.Bunun için lokal anestezi ile acısız ağrısız çok güzel sonuçlar alabilirsiniz .Yüz gerdirme vs için yaşınız uygun değil 40 yaşınızdan sonra düşünün .
Kendinize iyi bi plastik cerrah bulun o kadar maliyetli şeyler değil bugünedek yaptirmadiginiz için pişman olacaksınız sonucu alınca .İlk yaptirdiginizda yağ oranı %40 kalabilir ilk sene ama bi iki işlem daha geçirseniz kalıcı sonuç elde edersiniz hiç uzuleceginiz birşey değil.
Ayrıca burada çok fazla bilgi ulaşamazsanız forumun güzellik bölümlerini okuyun istediğinizin daha fazlasını bulabilirsiniz .
Kendinize eğlence bulmak psikoloji destek almak vs çok boş yorumlar kimse kus bakmasın.
Arkadasa katılıyorum.Herkes anlamak istediiği gibi anlıyor.Sonra saydırıyor.Kız kotu bisey dememişki.Bi insana buyuk gösterdiği söylenince ne kadar kırılırsa, kucuk gosterdiği soylendıgı zamanda o kadar kırılır.Burda kac kere denk geldim.''Kimse beni tiye almıyor,magaza sorumlusu canım diyor.'' gibilerinden.Ayrıca soylenilen gibi bisey olsa kızın direk ''ay benim hic estetige ihtiyacım yok, senin var mı?' muhabbetı yapması lazımdi.Konu sahibinden sanki bişey saklanıyormusta, soylemiş gibi muamele yapmayın.imrendirmek için yazmadım.
hemen tırnaklarınızı çıkarmayın.
bazen kraliçe gibi olmak istersin ama premseslikten öteye geçemezsin.
ne kadar eçiş büçüşsün kilo al ay cok zayıfsın kemiklerin sayılıyor.
yüzün çökmüş zayıflıktan.
gözlerin altı neden mor hep zayıflıktan.
kız kocan senin nereni tutuyor.
zayıflık da kötü bacakların çırpı gibi baksana.
o zaman bende öleyim psikolojım bozulsun.
hiçbir zaman aynaya küsmedim. gözlük kullanıyorum ama görüyorum.
kulaklarım kepçe olabilir ama duyuyorlar. zayıf olabilirim ama günde 10 saat çalışıyorum vucudum dinç.
nankörlük geliyor bana kimse kusura bakmasın düşüncem bu.
sen kendini beğenmezsen kimse seni beğenmez.
bu arada bende okb hastasıyım onun halini anlıyorum
kötü bişey demek istemedim dediysem de özür dilerim konu sahibi.
Bu konuya bunu yazmak dalga geçer gibi olmamış mı?Art niyetli degilsinizdir mutlaka ama küçük göstermekle büyük göstermek çok farklı bir durum.bende 25 yasındayım 17 diyorlar şaka gibi.
herkes her şey der.
hepsini takarsak yandık
Merak ettim de dermapen bu dermeroller la aynı mı acaba ? Gözenek için düşünüyorum da , aynı şeyden tavsiye eder mısınız ?Erzurumdaymışsınız. Eminim orada yaptırabileceğiniz yerler vardır. Ben dolgu, gerdirme işlemlerinden korkarım ama. Dermapen diye bir uygulamaya yaptırıyorum 3 ayda 1. Herkes gençleşmişsin diyor. İsterseniz deneyin.
Neden bu kadar tepki gördün kievet takıyorum olamaz mı ?
her zaman çocuk gibi görünmek sıkıcı.
insan bazen kadın gibi olmak istiyor.
bilmem anlatabildim mi?
Bu konuya bunu yazmak dalga geçer gibi olmamış mı?Art niyetli degilsinizdir mutlaka ama küçük göstermekle büyük göstermek çok farklı bir durum.
Sen nesini takicaksin anlamadım. Nispet yapar gibibende 25 yasındayım 17 diyorlar şaka gibi.
herkes her şey der.
hepsini takarsak yandık
Sen nesini takicaksin anlamadım. Nispet yapar gibi
Ben de 26 yaşındayım ama bazen sigara alırken yaşımı sordukları bile oluyor.Evet sürekli çocuk gibi görünmek sevimli tatlı kız olmakta bunaltıyor insanı. Benim de rahatsız olduğum zamanlar oluyor.Ama ne olursa olsun küçük görünmekle olgun görünmek aynı şey değil.aynı bence.
düşünsene davete çok şık katılmak istiyorsun
ama herkes sana küçük çocuk gibi ne kadar şirin olmuşsun.
şirin olmak istemiyorum ki sexi vamp olmak istiyorum olamıyorum.
beni temel reisteki safinaza cılgın bedişteki banuya benzetiyorlar çok üzülüyordum eskiden
ama şimdi gülüyorum kocaman he he öylesin diyorum
bende çok bakamadım şimdi düşünüyorum da aptalmışım kendime haksızlık etmişim onlarca sene
Zayıf değilim .benim yanakların dokusu aşırı yumuşaktı hep. Meyilliydi.Kilonuz ve boyunuz kaç ?
Sen kaç yaşındasın?sana botoks yardım eder.bende kırışıktan ziyade sarkma ve çökük var.Kazayaklarim var benim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?