sadece dudak değilki..çift taraflı ayrıca damak yarıya kadar açık ön dişlerim yok burnum düzgün değildi ama ameliyatla burun yapıldı..harfleri tam anlamıyla çıkaramıyorum ağzımdan.sadece dudaktan ibaret değil bunlar....
senin sorunun kendini sevmemenle ilgili.....neyi isteyipte yapamadın(gönül işleri hariç onlar kısmet meselesi)
insanlara çok faydam olsun istiyorum.herzaman yardımcı olup yanlarında olmak istiyorum.dışarıya çıkmak istiyorum bir sürü arkadaş çevrem olsun istiyorum.arkdş görüşmeleri yapıp sinema cafe alışveriş yapmak istiyorum.bir arkadaşım aradığın şurada buluşalım dediğinde ben hep bahaneler uydurup gitmiyorum ama 'tamam geliyorum'demek istiyorum.farklı şehir ve ülkeler gezmek fotoğraf çekmek,bir sürü doğa ve insanların gülüşlerini, mutlulukları yada ağlarken o doğal halleriyle farkettirmeden fotoğraf çekmeyi çok istiyorumm)) ingilizce öğrenmek,, tango dans eğitimi almak...piyano yada keman çalabilmek..bir sürü şey öğrenmek ve çok fazla bilgiler öğrenip bilinçli birey olmak istiyorum.insanlar bendende fikir alabilsinler kii bende yardımcı olabileyim...bu durumdan dolayı işe bile giremiyorum.luna parka gidip bakışlara aldırış etmeden gerçek anlamda eğlenmek tadını çıkarmak istyorum..çok mu şey istiyorum ki??
Boyle dusunmeni yasina veriyorum ben daha tam yetiskin Gibi dusunmuyosun sanki...90doğumluyum doğuştan tavşan dudak olarak dünyaya geldim.bu zamana kadar 14 ameliyat geçirdim ve hala daha tedavim devam etmekte...hiç bir ortama giremiyorum.insanların bana bakmasından nefret ediyorum.insanlardan çok korkuyorum.sürekli yüzümü gizlemekten bu bedeni taşımaktan çok yoruldum.hiç hayal kuramıyorum çünkü hiç bir hayalimin gerçekleşmeyeceğini biliyorum.çevrem yüzünden her sosyal aktivitelerden kendimi geri çektim.hiç erkek arkadaşımda olmadı.bir erkek tarafından sevilmek nedir bilmedim hiç..nasıl bir duygudur ki? vee çok kırgınım hergün ailemin gözlerinin içine bakıp sessizce nolur beni kurtarın.bana yardım edin diye çığlık atmalarım işe yaramıyor kimse farketmiyor yaşadığım bu durumu..ve en kötüsü ben kimseye derdimi anlatamıyorum sürekli neşeli görünüşlüyüm sürekli espiri yapan insanları güldüren biriyim..ama başımı yastığa koyduğum zaman kendim için ne yaptım diye düşünüyorum ve koca bir hiç..insanlara faydalı kendine faydasız bir insanım..bu da beni çok yıprattı..vee çok düşünüyorum niye ben?? neden sağlıklı birey olarak gelmedim dünyaya? aynaya baktığım zaman kendimden tiksiniyorum.insanların bakışlarından tiksiniyorum.
ben bu yaşamı hakedecek ne yaptım?
okadar iyi anlıyorumki seni okadar tanıdık geldiki yazdıkların aynı şey değil ama başka bir sıkıntım var benim herkesten bizi anlamasını beklemek saçma 2 dk önce bize öğüt verenler 2 dk sonra eften püften bişey için üzülürler (yok bu ay saçım az uzadı yok istediğim kıyafeti bulamadım falan filan :) ne deyim gülüm allah sabır versin.
90doğumluyum doğuştan tavşan dudak olarak dünyaya geldim.bu zamana kadar 14 ameliyat geçirdim ve hala daha tedavim devam etmekte...hiç bir ortama giremiyorum.insanların bana bakmasından nefret ediyorum.insanlardan çok korkuyorum.sürekli yüzümü gizlemekten bu bedeni taşımaktan çok yoruldum.hiç hayal kuramıyorum çünkü hiç bir hayalimin gerçekleşmeyeceğini biliyorum.çevrem yüzünden her sosyal aktivitelerden kendimi geri çektim.hiç erkek arkadaşımda olmadı.bir erkek tarafından sevilmek nedir bilmedim hiç..nasıl bir duygudur ki? vee çok kırgınım hergün ailemin gözlerinin içine bakıp sessizce nolur beni kurtarın.bana yardım edin diye çığlık atmalarım işe yaramıyor kimse farketmiyor yaşadığım bu durumu..ve en kötüsü ben kimseye derdimi anlatamıyorum sürekli neşeli görünüşlüyüm sürekli espiri yapan insanları güldüren biriyim..ama başımı yastığa koyduğum zaman kendim için ne yaptım diye düşünüyorum ve koca bir hiç..insanlara faydalı kendine faydasız bir insanım..bu da beni çok yıprattı..vee çok düşünüyorum niye ben?? neden sağlıklı birey olarak gelmedim dünyaya? aynaya baktığım zaman kendimden tiksiniyorum.insanların bakışlarından tiksiniyorum.
ben bu yaşamı hakedecek ne yaptım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?