Aynaya baktığım zaman kendimden tiksiniyorum

canım benim herkesin bir kusuru vardır ha sen bunu kusur olarak görüyorsan tabi
bence sen kendine kuruntu yapmışsın bunları o yüzden insanlardan uzaklaşmışsın kimse sana yaklaşamamış herhalde

senin yapacağın ilk şey bu kuruntundan vazgeçip güzel gözlerinden çevrene ışık saçmak olsun
sonra imajını değiştir saç baş giyim vs
önümüz yaz türlü türlü kurslar aktiviteler var yeni bir ortama gir ama insanlara yakın davran böylece kendine güvenin gelir eskiden tanıdığın insanlara daha yakın davranabilirsin

hayat sadece dudaktan ibaret değildir bizi biz yapan dışımız değil içimizdir
içindeki yaşama sevincini dışarıdan göster gör bak kimse senin yüzündekini farkediyor mu

sen bir ortama girdiğinde yüzünü saklamak için eğilip bükülürsen illa ki insanlar sana tuhaf bakar aslında baktıkları senin dudağın değil dikkat çeken hareketlerine
yaşı sayılırız canım uzun yazmak istedim kendine iyi bak

amin canım allah yardımcımız olsun inşallah bende dertleşmek isterdim ama malesef aynı şekilde özel mesaj atamıyorum ama ilgin için binlerce kez teşekkürler.

hayatta ne dertler var her zaman kendimizden daha kötü durumda olanlara bakmak ve şükretmek gerek..böyle şeyler düşünme sen kendini olduğun gibi kabul ettikten sonra herkes eder..benimde bi arkadaşımın kardeşinde var bu devamlı tedavi görüyor..inşallah düzelir ama bu hayatına engel olmamalı..

Canım üzüldüm ama bozma moralini ameliyatlar sayesinde bir gün mutlaka düzeliceksin.Ama kendini üzme gerçekten.Kimse mükemmel değil bu hayatta,her şeyin bir çözümü var sadece ölüme çare yok.Eminim bu kusurunun haricinde pek çok artıların güzel görünen bir tarafların vardır.Ve bu durumdan da en kısa zamanda kurtulursun umarım canım.

sizi takdir ettim gerçekten,çünkü benim de nişanlım için öyle dediler ailem hiç beğenmedi özellikle de annem seni ona vermem dedi benim gözümden bakmıyor ki kimse ona.. ayrıca Rabbim başka dert vermesin gerçekten hayatta neler var,elimiz ayağımız sağlam mı gözümüz görüyor mu, kulağımız duyuyor mu elimizde olanlara şükretmeliyiz..Rabbim daha büyük imtihanlardan korusun...

öncelikle çok üzüldüm okurken canım acıdı diye fazla okumadım.
tedavi olma imkanınız var neyse ki,
estetikle bile neler neler yapıyorlar o da düzeltilir ümitli ol

Amin...hepimize inşallah.^^teşekkürler:)

çok sağolun yorumunuzu okuyunca beni çok rahatlattı..^^

çok büyük geçmiş olsun inanın bende çok üzüldüm.çok sağolun yorum için.

bu isteklerimin görünüşümle şöyle bir ilgisi var 'çevre' !!! dışarı çıktığım zaman rahat değilim huzursuzum çevredeki insanların bakışları yüzünden kendimi çok fazla baskı altında hissediyorum.buda yapmak istediklerime manii oluyor.o an yapmak istediğim şeyi yapamıyor ve hevesim kaçıyor...umarım sizde istediğiniz hayale kavuşursunuz inşallah yüce rabbim büyük:))teşekkürler.^^

evett haklısınız malesef çok fazla var insanları dış görünümüne göre değerlendiren..bu çok büyük bir acı yani tarif edilemeyecek duygular yaşıyorum...vee ayrıca bakmak bakabilir ben bunu asla yargılamıyorum ama sorun sadece hissettirip bakmaları o insanla göz göze geliyorum yine çekmiyor bakışlarını yaaa ve bundan çok nefret ediyorum..BAKIŞLARI HİSSETTİRMESİNLER...!

inşallah benDe birgün tam anlamıyla sağlıkLI VE iyileşmiş bir birey olacağım..^^

Son düzenleme:

yorumunuzu okuduğum andan itibaren sürekli düşünceler halindeyim ve gerçekten çok haklısınız.bu yorum beni çok çok fazla iyi hissetmemi sağldı ve birkeç kötü düşüncelerimi yok etmemi sağladı..:)size çok teşekkür ediyorum..:)))

bende umudum olmadan yada umudum olupta yapamadan ölmek istemiyorumm..

yapma güzelim ne güzel tedavi oluyorsun imkanın var.. ben neler yasadım bir bilsen... hiç kimseden utanmana sıkılmana gerek yok sen o.buluk, hırsızlıkmı yaptında utanıyorsun.. neden ben deme sakın ,eger böyle olduysan rabbimin bir bildigi vardır vardır bi hayırı...çekme kendini geri hiç bişeyden... kimseyede bişey anlatma anlamazlar zaten yasayan bilir ancak... beni ailem bile anlamadı be... yapılma imkanım varken yapmadılar destek vermediler onlara kızgındım ben,teyzemin kızı daha umut verecek yerde, seni saglam birisi almaz asla iyilesemeyeceksin dedii... ama beni isteyenler teklif edenler hep saglamdı.. şimdi evliyim eşim esmer güzeli, agır oturaklı,hayranlıkla bakıyolar eşime teyzemler onun kocası gibi düzembaz tipsiz degil,, sadece allaha güven ve ondan umudu kesme sakın...

protez göz taktırsın canım,

canım geçmiş olsun,o kadar ameliyat geçirmek kolay değildir,Allah yardımcın olsun.Benim de yakın bir arkadaşımın aynı rahatsızlığı var.O da birçok kez ameliyat geçirdi ve ben biliyorum neler yaşadığını.En son bir ameliyat geçirdi ve eskisinden daha mutlu aynaya baktığında.Ve öncesinde yanlış doktor seçtiğine karar verdi.Sen de belki aynı şeyi yaşamışsındır.Tıp çok ilerledi ve estetikle çoğu şey düzelebiliyor artık.o çok çabaladı,kısıtlı imkanlarıyla,birçok doktora ulaşmaya ve uygun fiyatla en iyi sonuca ulaşmaya çalıştı.Senin de istediğin gibi olabilir,pes etme,daha gençsin.Araştırmalarını genişlet,belki sen de daha iyi bir doktor bulabilirsin.İstersen doktorunun ismini öğrenebilirim senin için.

şuanda durumunuzun iyi olması ve eşinizle mutlu olmanız içimi çok rahatlattı..umarım böle ömür boyu mutlu olursunuz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…