size yorumda cevap yazmak değilde özel olarak cevap yazmam gerektiğini düşünüyorDUM..ama burada yeni olduğum için ve 100 yorum yapmam gerekli olduğu için yazamıyorum:))
öncelikle yorumun için tşkler..ve sana da çok büyük geçmiş olsun..sağlık sorununu benimle paylaşmak istersen dinlerim ve çok mutlu olurum çünkü bende seni çok iyi anlayabilirim:) ALLAH sanada ve bizim gibilerede sabır versin...(AMİN.)
yapma güzelim bak tedvai oluyormussun,
sanirim kalan sey sadece dikis izi oluyor..suannda böyle hissetmen normal hic hayal kuramiyorum diyorsun,Allah askina baksana bir etrafina
insanlar sanki kusurusz biriyle birlikte mi?
msela bakiyorsun bebek gibi güzek bir kiz kilo problemi var ama sevgilsi var..
öyle düsünme hic iliskilerini etkilemesin,hic aldiris etme....
ben 7 yasinda trafik kazasi gecirdim,kamyonn carpti,o zaman sürüklendigimden dolayi yüzümün sag tarafi tamamen yaraydi ve ben o zaman 7 yasindayim yarayi kavlatmak istiyordum
artik dr.lar aynayla ne halde oldugumu gösterdiler..o zaman cok korkmusutm izden filan degilde aklimda kalmis bir dizi vardi kizin yüzünde birsey vardi ve maske takiyordu
manualle mi neydi dizinin ismi,cok korkmustum öyle olacak diye,sükür iyi temizlemisler ama yinede kücük kalp sekline bir iz var:) orasi sanirim iyi temizlenmemis,sanirim kücükken takiyordum
biri sorsa minnacikti ama insanlar merakli buraya ne oldu diye soruyorlardi cok üzülüyordum o günler aklima geliyordu..ama kendimi begenmekten hic vazgecmedim
hergün aynaya bakinca bu güzellik beee diyorum :) unuttumda simdi sen yazinca elimle baktim durumuyor hala diye,tabiki duruyor ama ben unutmusum..simdi yok sivilceydi yok suydu yok buydu
diye ugrasiyoruz..diyecegim o ki isen tedavi oluyorsun ve eminimki ilk göründügü gibi degildir..bunun senin hayatina etkilemesine izin verme...
benim erkek arkadasimin sanirim ayni problemi vardi,yani ben dudaginda dikis izi gördüm ama hicte bu ne diye sormadim merakta etmedim,ben kesildi bisey oldu saniyordum cocukken düstü filan ama kendisi anlatti ..biz 7 yildir birlikteyiz,bir kerede dis görünüsünden dolayi (yani sadece dudak degil mesele baska fiziksel özellikleride var ) sevmemeyi düsünmedim...
benim ablam ilk gördügünde bu mudur dedi yani pek begenmemisti benim gibi birinin öyle biryle olacagini bak onda bile dudagini görmedi baska seyleri gördü..valla seviyorumda,kiskaniyorumda
ben kiskaninca aman onu ne yapinlar diyorlar ama sevmek öyle disina bakmak degil ki,ben ona bakinca nasil bi tatlilik görüyorum anlatamam..illaki senin icinde aynisi gecerli..
kir kabugunu ve cik insanlardan kacma Allaha sükür birseyin yok,yasinin en güzel zamanlarinda böyle cekilme..birak iinsanla gercekten cok acimasiz ben kücükken birde anlatir aglardim
cok etkileniyordum:) ama simdi gülüyorum yahu ne var yani ben kendimi cok seviyorum sükürler olsuN bununla atlamissim..ya koluma,bacagima birsey olsaydi, ya o zaman yüzümün tamamami gitseydi..oda nazar boncugumuz:) aslinda hepimiz böyleyiz illa bi didikler bakariz..ama sen aldirma kimseye saklama kendini ki farkedil...
onca güzelliğiyle övünen insanlar var ama yaşadığı hayattan hiç memnun değil çok yıpranmış durumda böyle olmakta vardı ama sen hep gülmeyi ve neşeli olmayı seven birisin bundan hiç vazgeçme.. benim çalıştığım ortama onca fiziki görünümü berbat olan allahım günah yazmasın bakılcak gibi değil haline hep şükret ve bence sen mutlu olmaya devam et hayat sana her zaman güzellikleri göstersin canım.
öncelikle geçmiş olsun,
dudaklara deil içindeki dile bakacaksın gülüm, tatlımı , zehirlimi, huzurvericimi ---aynı zamanda konuşabilmene, anlayabilmene yürüyebilmene herşeye herşeye şükr edeceksin...
etmiyorsun demiyorum...)) ama edeceksin daha fazla edeceksin.... etten bi parçayız bu kocaman dünyada, fiziki görünüş yüzünden ruhunu yorma, yıpratma, beterin beteri var de, Allaha sıgın...
bu devirde olmayan çaremi kaldı sanki estetik alanında....
sevgiler.
benım halamın kızı var.. kuzernım.. çok çok güzel bır kızdı.. bembeyaz ten, yeşil gözler.. fiziği de manken gıbı kımselerı begenmezdı..
kız gecen sene arkadasının arabasıyla kaza yaptılar ve kuzenım sol gözünü kaybetti... şimdi orada bir çukur var(
canım, haline şükret, hiçbirimiz mukemmel değiliz ki.. herkesın kusurları var...
çok şekersin.....sana bişey söyleyimmi bunların hiçbiri hem de hiçbiri görünüşünle ilgili değil.....sen donanımlı olacaksın ki insanlar peşinden koşsun.....öncelikle sevdiğin mesleği yapmanın yollarına bak gerisi kendiliğinden gelir istediğin dili de öğrenirsin....
sana kendi hikayemden bahsedeyim orta okul ve lisede gerçekten çirkin bir kızdım neden biliyor musun heryerim tüyle kaplıydı anlayacağın maymun gibiydim....insanlar çok acımasız .......senelerce iğneli epilasyona gitmekten anam ağladı
maddi manevi külfet şimdi hallettik.......evliyim uzmanlıksınavlarına hazırlanıyorum dikkat eksiklğim var ama başarmayı çok istiyorum....kazanırsam yapmak istediklerimi de yapabileceğim......o kadar bakım yaptım kaymak gibi oldum estetik oldum eşim beni yine beğenmiyor .....onunda suyu ısındı zaten....insanlarla uğraşılmaz
sen donanımlı bir insan olursan insanlar seni bulur daha çok gençsin......sen yapabileceklerine odaklan
İnsanlari dis gorunumune gore degerlendirenden nefret ediyorum
nerde bir engelli gorsem ikinci defa donup bakmam ki uzulmesin diger insanlardan farkli gibi bakilmasina cok karsiyim sanki insanlarin secme hakki varmis gibi hadi yapabiliyorsaniz bir tirnak yapin
hic unutmam ilk okuldayken sinifimizda bir kizin eli anomili idi kimse elini tutmak istemezdi bir tek ben tutardim cok icine kapanik bir cocuktu onun icun cok uzulurdum
Simdide yigenimin iki parmagi eksik dogdu yavrum benim ya o da oyle icine kapanirsa okulda kimse elini tutmazsa
allahim kimseye dert verip derman aratmasin insallah
sukredin inanki beterin beteri vardir
canım benim bu kadar karamsar olma benimde bi tanıdığım var aynı rahatsızlığı olan
oda ameliyat oldu bir dizi şimdi gayet sağlıklı ve çok hoş bi gnç kız
bak sende tedavini oluyormuşsun iyileşeceğine inanmalısın
isyan etme dua et
bende tavşan dudak hastasıyım canım fakat üstteki profil resmindeki taş hatunda benim :=))
tatlım benim . :)
öncelikle sen hayatında hiç mükemmel bir bayan veya bay gördün mü?
Evet dersen yalandır mesela evet dış görünüşüü mükemmel olabılır bır bayanın ama belkı gecelerı dayaklar yıyor , belkıı çok kötü ölümcül bir hastalıgı var... Hiç bir insan mükemmel değildir.. Her insanın bir kaderi vardır onu yaşar gider... Belkıı bir mucize olacak ve senı yaşama umuduyla belkı bir insan belkı bir mucize hayata sımsıkı sasrılmanı başarıcak .. Emınım birgün dilediğin herşey olacak .. Sen kendını böyle sev. Kimseye kendını begendırmek sevdirmek zorunda değilsin .. şükret allaha .. Allahım hayırlısını verir. Asla umutsuzluga kapılma .. Umutsuzluk en kötü şeydir .. Sen hayatın tüm aacılarına inat gülümse ki.. Hayat seni yenemeyecegını anlasın oldu mu ..
Senın durumun bır eksıklık , birçirkinlik değil.. Gönlünün kalbının herşeyinin güzel oldugu ortada .sen belkı o mukemmel insanlardan birisin .. Ama tek bir yanından dolayı kendını üzme. Bırak senı sevicek insan öle sevsin .. Ama ilk önce sen kendını sev.. Senı hıç tanımıyorken yazdıklarınla mesela benı çok etkıledın..kımsenın seni sevmediğini düşünme .. Belkı senı gerçekten seven birisi vardır . Ama uzak duruyordur . Açılamıyordur . Hayat tesadüflerle dolu hep güllll ve musmutlu ol hiç birimiz mükemmel değiliz olamayızda
umudunu hiç kaybetme tatlım.. Elbet birgün herşey istediğin gibi olucak .. Ve o zamn bugünleri hatırlayıp gülüceksın
belkı 2 sene sonra bu yazdıklarını okuyup gene şükrediceksin ...
malesef hayatın olumsuzluklarına o kadar kapılıyoruz ki, olumlu yönleri için şükretmeyi unutuyoruz. Sonuçta karamsarlığa kapılıyoruz. Bak işte atrafta ne kadar çok aynı sorunu yaşayan var, bu sadece seni bulmuş birşey değil ki.... Bir arkadaş gözlükten bahsetmiş ya.... Etrafımız dolu gözlük takanlarla, bir bak etrafına okadar çok ki... Ama ben de yok mesela... Belki sende de yok.... Gördün mü bak, oysa o kadar çok kullanan var ki.... Sadece bizi buldu bu,nedir suçumuz demiyelim lütfen...sadece bazı durumlar daha sık rastlanıyor bazıları daha seyrek hepsi bu....birşey daha söyleyeceğim....çok önemli...çocukluğumda burnu olmayan bir komşumuz vardı...sadece delikleri vardı...yıllarca öyle yaşadı, mecburdu çünkü ozamanlar tedavisi yoktu, eşarpla bağlardı sokağa çıkınca ama biz bilirdik neden bağladığını... öyle de rahmetli oldu... Hayatı boyunca derdine dermanı olmadığı gibi umudu da olmadı... Işte en kötüsü o bence.... Oysa bugün öyle mi???? Artık protes burunlar, dudaklar, eller, kollar, bacaklar, herşer yapılıyor, hatta komple yüz nakilleri apılıyor, tıp okadar ilerlemişken, amelyatlara giripn çıkıyorken, umudun hep canlıyken sakın haa karamsar olma canım, allahın gücüne gider.... Ya hiç umut edemeyenler,küçücük de olsa hiç umut ışığı bulamayanlar.... Onlar ne yapsın? Dimi?
90doğumluyum doğuştan tavşan dudak olarak dünyaya geldim.bu zamana kadar 14 ameliyat geçirdim ve hala daha tedavim devam etmekte...hiç bir ortama giremiyorum.insanların bana bakmasından nefret ediyorum.insanlardan çok korkuyorum.sürekli yüzümü gizlemekten bu bedeni taşımaktan çok yoruldum.hiç hayal kuramıyorum çünkü hiç bir hayalimin gerçekleşmeyeceğini biliyorum.çevrem yüzünden her sosyal aktivitelerden kendimi geri çektim.hiç erkek arkadaşımda olmadı.bir erkek tarafından sevilmek nedir bilmedim hiç..nasıl bir duygudur ki? vee çok kırgınım hergün ailemin gözlerinin içine bakıp sessizce nolur beni kurtarın.bana yardım edin diye çığlık atmalarım işe yaramıyor kimse farketmiyor yaşadığım bu durumu..ve en kötüsü ben kimseye derdimi anlatamıyorum sürekli neşeli görünüşlüyüm sürekli espiri yapan insanları güldüren biriyim..ama başımı yastığa koyduğum zaman kendim için ne yaptım diye düşünüyorum ve koca bir hiç..insanlara faydalı kendine faydasız bir insanım..bu da beni çok yıprattı..vee çok düşünüyorum niye ben?? neden sağlıklı birey olarak gelmedim dünyaya? aynaya baktığım zaman kendimden tiksiniyorum.insanların bakışlarından tiksiniyorum.
ben bu yaşamı hakedecek ne yaptım?
benım halamın kızı var.. kuzernım.. çok çok güzel bır kızdı.. bembeyaz ten, yeşil gözler.. fiziği de manken gıbı kımselerı begenmezdı..
kız gecen sene arkadasının arabasıyla kaza yaptılar ve kuzenım sol gözünü kaybetti... şimdi orada bir çukur var(
canım, haline şükret, hiçbirimiz mukemmel değiliz ki.. herkesın kusurları var...
yapma güzelim ne güzel tedavi oluyorsun imkanın var.. ben neler yasadım bir bilsen... hiç kimseden utanmana sıkılmana gerek yok sen o.buluk, hırsızlıkmı yaptında utanıyorsun.. neden ben deme sakın ,eger böyle olduysan rabbimin bir bildigi vardır vardır bi hayırı...çekme kendini geri hiç bişeyden... kimseyede bişey anlatma anlamazlar zaten yasayan bilir ancak... beni ailem bile anlamadı be... yapılma imkanım varken yapmadılar destek vermediler onlara kızgındım ben,teyzemin kızı daha umut verecek yerde, seni saglam birisi almaz asla iyilesemeyeceksin dedii... ama beni isteyenler teklif edenler hep saglamdı.. şimdi evliyim eşim esmer güzeli, agır oturaklı,hayranlıkla bakıyolar eşime teyzemler onun kocası gibi düzembaz tipsiz degil,, sadece allaha güven ve ondan umudu kesme sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?