ayni anda iki kisiyi seviyorum

Nasıl her ınsanın 2 eli varsa bu da aşkın bır kanunudur aynı anda 2 kişi sevilmez. Senınkı aldanıştan baska bırsey değil

Bi söz vardı biyerde okumuştum.
Eğer iki kişi arasında kaldıysanız, ikincisini seçin. Hayatınızdakini sevseydiniz ikincisi olmazdı.

Madem eski sevgilinizi unutamadınız başka biriyle çıkmasaydınız şuanki ilişkiniz mantık ilişkisi gbi geldi bana ama madem ayrılmıcaksınız eski sevgilinizi aramayın oda made hala sizi seviyo umut vermiş olursunuz sadece . Bide şimdiki sevgilinize çok üzüldüm melek gbi anlatmışsınız sevgilinize yakışır bi biçimde davranın ve düşünün e bide madem başkasını seviosun şuanki sevgilinden ayrılmak en mantıklısı yazık cocuga çok üzüldüm resmen duygusal olarak aldatıosunuz çocugu:19::19:

Eğer iki kişi arasında kaldıysanız, ikincisini seçin. Hayatınızdakini sevseydiniz ikincisi olmazdı.

Aynen Katılıyorum . Ayrıca kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayınız lütfen :19:

Aynı anda 2 insanı sevme gibi bir durum olamaz sevme sanıyosundur sen... bir kişiyi seversin ama başka bir kişide birşey hoşuna gider ondan hoşlanabilirsin ama aynı anda sevemezsin.. o eski sevgilini de unutamama değil bence seninkisi sadece heyecanlanmak.. ki sen bence ikisini de sevmiyosun birini bile sevsen zaten o 2. kişiyi seviyorum diye düşünmezsin. Bence önce kendi duygularından emin ol bana kalırsa sevgi değil bu.

Son düzenleme:
Madem eski sevgilinizi unutamadınız başka biriyle çıkmasaydınız şuanki ilişkiniz mantık ilişkisi gbi geldi bana ama madem ayrılmıcaksınız eski sevgilinizi aramayın oda made hala sizi seviyo umut vermiş olursunuz sadece . Bide şimdiki sevgilinize çok üzüldüm melek gbi anlatmışsınız sevgilinize yakışır bi biçimde davranın ve düşünün e bide madem başkasını seviosun şuanki sevgilinden ayrılmak en mantıklısı yazık cocuga çok üzüldüm resmen duygusal olarak aldatıosunuz çocugu:19::19:

Farkindayim ama insan kalbine soz gecirebilir mi yeterince uzak durup kendime yeni bi hayat kurdum ben de sevgilime cok iyi davraniyorum ki beni eşi olarak gormek istiyor ama olmuyor :/

Haksızlık etmiyormusun şuan hayatın da olan kişiye?
Sevdiğin adamın aynı anda hem seni hem başkasını sevdiğini düşün.

20 yasindayim :)

Hmmm...
liseli yaslarda bir kiz hayal etmistim cünkü..
Bu yasta en azindan biraz daha olgun olmanizi ümid ediyorum..
Kendinizi suan ki sevgilinizin yerine koyun..
Duygularinizla oynanilmis hiss etmemzmisniz kendinizi?

Size tavsiyem madem ki emin degilsiniz (ki bence iki kisi ayni anda sevilmez buna gercek sevgi denmez..)
O vakit suan ki sevgiliniz ile acikca konusun ve araya mesafe koyun..

Arkadaslarin dedigine katiliyorum..
Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskalarina yapmayin..

Suan da bu konunun icerigi tam tersi de olabilirdi.

"Sevgilim eski sevgilisini unutmamis"
Iste bizler o zaman o erkegin üzerine cullanirdik..

Lütfen ne kendi ne de baska insanlarin duygulari ile oynamayin :34:

Ne dememimizi bekliyorsunnn ? Seninki dengesizlikten baska bisey degil. Nasil bi beyin yapisina sahipsin ya seviyorsan eskisini sevgilinden ayril kurtul sevgilini seviyorsan boyle abartilmis melankolik duygularin icine girme bos yere. Sevgilinde de suc var madem akli eskisinde niye devam ettiriyorsun bu iliskiyi. Sen bence ikisini de bosver ikisi de yaramamis sana yalniz takil biraz. Biraz daha buyuyup olgunlasinca daha saglam adimlar atarsin ok.

Hmmm...
liseli yaslarda bir kiz hayal etmistim cünkü..
Bu yasta en azindan biraz daha olgun olmanizi ümid ediyorum..
Kendinizi suan ki sevgilinizin yerine koyun..
Duygularinizla oynanilmis hiss etmemzmisniz kendinizi?

Size tavsiyem madem ki emin degilsiniz (ki bence iki kisi ayni anda sevilmez buna gercek sevgi denmez..)
O vakit suan ki sevgiliniz ile acikca konusun ve araya mesafe koyun..

Arkadaslarin dedigine katiliyorum..
Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskalarina yapmayin..

Suan da bu konunun icerigi tam tersi de olabilirdi.

"Sevgilim eski sevgilisini unutmamis"
Iste bizler o zaman o erkegin üzerine cullanirdik..

Lütfen ne kendi ne de baska insanlarin duygulari ile oynamayin :34:

Haklısın ben yanlış yaptigimi dengesiz oldigumu bildiğim için sizden fikir almak istedim zaten. kimseyi uzmeye hakkim yok. Aslinda kimseyi uzmuyorum da bi kendimi uzuyorum . sanirim yurtdışına gidince sevgilimden zor olsa da ayrılıp biraz yalnız kalcm suan duygum aklım karma karışık mantkli dusunebildigim zaman bi karar veririm

çok doğru bir cümle.kesinlikle ilki doğru olsaydı 2. sini fark bile etmezdiniz ya da tavır koyardınız.ilk dediğiniz kişi sanırım biraz alışkanlık güçlü olan ve gerçeği kendinize kabul ettirin

Bence sen dürüstçe davran ve sevgiline aklının hala önceki sevgilinde olduğunu anlat ve ayrıl.
Yazık günah adama,bence bilmek hakkı.
Bir genç hanıma bu tür davranışlar yakışmıyor.

Eski sevgiliye zaaf var sizde o sevme degil. Simdiki sevgilinizi de sevmiyosunuz sevmis olsaydiniz sadece onu dusunurdunuz eskiyi degil. Yani ozetle siz kimseyi sevmiyosunuz.

Ne dememimizi bekliyorsunnn ? Seninki dengesizlikten baska bisey degil. Nasil bi beyin yapisina sahipsin ya seviyorsan eskisini sevgilinden ayril kurtul sevgilini seviyorsan boyle abartilmis melankolik duygularin icine girme bos yere. Sevgilinde de suc var madem akli eskisinde niye devam ettiriyorsun bu iliskiyi. Sen bence ikisini de bosver ikisi de yaramamis sana yalniz takil biraz. Biraz daha buyuyup olgunlasinca daha saglam adimlar atarsin ok.

Abartilmis Melankolik duygular ? Sen hic aşık olmadn sanırım bak bu sayfaya yeni yazan bi kız var imam nikahi kiyip dayak yiyen üstüne baska kızları kabul eden. Hala da seviyorum diyen napcam diyen. Benimki aslinda çok masum olduğu icin sana olgun gelmiyor ben sadece mutluluğu arıyorum o kadar.sevgilimi de seviyorum keske eski sevgilimde hissettigimi hissedebilsem yaşım daha genç baskalari olur belki sadece yorum yapin belki benim gibi eski sevgilisini unutamamis ama evlenince mutlu olmus biri vardır diye umut etmistim neyse.

Başlığa cevap veriyorum ,

Öyle birşey mümkün değil

Kimimiz minicik cocugumuzu sevemiyoruz sıgdıramıyoruz onu oraya , siz aynı anda aynı duygularla iki erkeği sevemezsiniz öyle zannedersiniz, ha hadi olduda sevdin

kalbin bu ekşına çok uzun süre dayanamaz

Back
X