- Konu Sahibi seymanur00
...................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi söz vardı biyerde okumuştum.
Eğer iki kişi arasında kaldıysanız, ikincisini seçin. Hayatınızdakini sevseydiniz ikincisi olmazdı.
Yasiniz kac acaba?
Madem eski sevgilinizi unutamadınız başka biriyle çıkmasaydınız şuanki ilişkiniz mantık ilişkisi gbi geldi bana ama madem ayrılmıcaksınız eski sevgilinizi aramayın oda made hala sizi seviyo umut vermiş olursunuz sadece . Bide şimdiki sevgilinize çok üzüldüm melek gbi anlatmışsınız sevgilinize yakışır bi biçimde davranın ve düşünün e bide madem başkasını seviosun şuanki sevgilinden ayrılmak en mantıklısı yazık cocuga çok üzüldüm resmen duygusal olarak aldatıosunuz çocugu![]()
Farkindayim ama insan kalbine soz gecirebilir mi yeterince uzak durup kendime yeni bi hayat kurdum ben de sevgilime cok iyi davraniyorum ki beni eşi olarak gormek istiyor ama olmuyor :/
20 yasindayim :)
Dusncesi bile korkunç ben kimseye o duyguyu yasatmak istemem tabikiHaksızlık etmiyormusun şuan hayatın da olan kişiye?
Sevdiğin adamın aynı anda hem seni hem başkasını sevdiğini düşün.
Hmmm...
liseli yaslarda bir kiz hayal etmistim cünkü..
Bu yasta en azindan biraz daha olgun olmanizi ümid ediyorum..
Kendinizi suan ki sevgilinizin yerine koyun..
Duygularinizla oynanilmis hiss etmemzmisniz kendinizi?
Size tavsiyem madem ki emin degilsiniz (ki bence iki kisi ayni anda sevilmez buna gercek sevgi denmez..)
O vakit suan ki sevgiliniz ile acikca konusun ve araya mesafe koyun..
Arkadaslarin dedigine katiliyorum..
Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskalarina yapmayin..
Suan da bu konunun icerigi tam tersi de olabilirdi.
"Sevgilim eski sevgilisini unutmamis"
Iste bizler o zaman o erkegin üzerine cullanirdik..
Lütfen ne kendi ne de baska insanlarin duygulari ile oynamayin![]()
Bi söz vardı biyerde okumuştum.
Eğer iki kişi arasında kaldıysanız, ikincisini seçin. Hayatınızdakini sevseydiniz ikincisi olmazdı.
Ne dememimizi bekliyorsunnn ? Seninki dengesizlikten baska bisey degil. Nasil bi beyin yapisina sahipsin ya seviyorsan eskisini sevgilinden ayril kurtul sevgilini seviyorsan boyle abartilmis melankolik duygularin icine girme bos yere. Sevgilinde de suc var madem akli eskisinde niye devam ettiriyorsun bu iliskiyi. Sen bence ikisini de bosver ikisi de yaramamis sana yalniz takil biraz. Biraz daha buyuyup olgunlasinca daha saglam adimlar atarsin ok.