ayni anda iki kisiyi seviyorum

Evet gerçekten biliyorum sen aşk ve sevgi arasında kalmışsın
aşk: Sevdiğine kavuşamadığın zaman hissettiğin tüm hayallerinin emellerini yüklediğin düşlerindir (benim yorumum ) öyleki sevipte kavuşamayanlar hayalindeki mükemmilliği yükler sevdiğine şöyle olurdu o harikaydı .... Vs sevdiğin insandan ayrıldığın için unutamıyorsun
oysaki erkek arkadaşını hem seviyor hemde yanındasın aa tabi yanında olduğun için kusurlarını gördüğün için asla aşık olamazsın ama mutluyum diyorsan eğer
mutlu olacağını hayal ettiğin insanla değil yanında olduğundada mutlu olabildiğin insanla olmalısın
1 yüreğe 2 sevgi sığarmı diyorlar ya
sığar arkadaşım

Bi kalpte iki kişi olmaz

Sen ilk sevgilin 'gel' demedi diye
Yenisi ile birliktesin

Duyguların hala birincideyken
Bu adam kullanmaktan başka değil

Helal isteyeceğin biri varsa o eski sevgilin değil ' yeni ve kandırılan sevgilin ' :20:
Gel dese gitmem ama simdiki sevgilimden fazla sevmistim onu ondan baskasi olamaz demistim yeni sevgilim üvey evlat gibi geliyor hic kullanmadim uzmedim belli etmedim ama haklısın kandirdim

Evet gerçekten biliyorum sen aşk ve sevgi arasında kalmışsın
aşk: Sevdiğine kavuşamadığın zaman hissettiğin tüm hayallerinin emellerini yüklediğin düşlerindir (benim yorumum ) öyleki sevipte kavuşamayanlar hayalindeki mükemmilliği yükler sevdiğine şöyle olurdu o harikaydı .... Vs sevdiğin insandan ayrıldığın için unutamıyorsun
oysaki erkek arkadaşını hem seviyor hemde yanındasın aa tabi yanında olduğun için kusurlarını gördüğün için asla aşık olamazsın ama mutluyum diyorsan eğer
mutlu olacağını hayal ettiğin insanla değil yanında olduğundada mutlu olabildiğin insanla olmalısın
1 yüreğe 2 sevgi sığarmı diyorlar ya
sığar arkadaşım

Evet duygularımi acikladin suan. 1 yüreğe 2 sevgi sığdı arkadaş biri aşk biri sevgi ikisinden de vazgecemem elimde olan bisey olsa çoktan bitirmistim ikisini de. Kendi canımı yakmaktan başka bisey degil istedigim bisey degil bazi arkadaşlar macera arıyorsn demis ne alaka onu da bilmiyorum. Yazdiklarin biraz da olsa mantikli dusunmeme sebep oldu sagol

ikincisinin sevgisinden eminsin hersey cok guzel,ilki yarim kalmis uhde kalmis icinde. uzak olmasida iyice percinlemis. ikincisi gelip hadi bitti dese o zaman anlarsin kimin icin olursun. oyle bi anlarsin ki degerini:) tecrube efenim.

Ahaha evet tecrübe konuştu çok haklısın :) saçma dusuncelerimden kurtulup yanmdakinin degerini bilcem

Çivi Çiviyi Söker Derler Ama Sizinki Sökememiş

Demek ki Herzaman Bu Durum Böyle Olmuyor Karar Vermelisiniz Emin Olmalısınız Duygularınızdan

Sanirim kim olsa ayrilirdi :)
Ama malesef suan ki sevgilisinin durumdan haberi yok ki.

( Üzmedim, kırmadım, belli etmedim sadece kandırdım diyo da arkadaş çok basit bişeymiş gibi ondan dedim direk ayrılırdım diye )

Telefon numarası lazım :102:

( Üzmedim, kırmadım, belli etmedim sadece kandırdım diyo da arkadaş çok basit bişeymiş gibi ondan dedim direk ayrılırdım diye )

Telefon numarası lazım :102:

InsaAllah o basit olarak gördügü sey kendisinin basina gelmez :)
Yasina vereyim diyorum ama dedim ya sanidigim kadar kücükte degilmis..:44:

2 ayrı kağıda iki sevdiğin kişinin ismini yaz katla salla at seç birini kim çıkarsa onunla devam et:52:

Aynı anda iki kişiyi sevemezsin. Ne istediğini bilmiyorsun o halde.
Ama etik olmadığı kesin. Aynı şeyi sana yapmış olsalardı ki etme bulma dünyası. Ölmeden mutlaka acısı çıkar. Bence kalbini derinden dinle… bir yöne kayamıyorsan kendine zaman ver. Belki 3. Ye aşık olursun bu arada.

Biraz uzun olacak ama sizin fikirlerinize muhtacim çıkmazdaym ins okursunuz
Bir yıla yakın bi iliskim var sevgilim beni çok sever herkes imrenerek bakar bize nerden buldun bunu abisi varmi diye espri yaparlar hatta. Aile olarak durumlari iyi taninmis magazalari var suan iyi bi bölümde okuyor ama arada çalışıyor ve beni daha iyi yerlere goturmek bir dediğimi iki etmemek icin çalıştığına eminim. Arkadaslarima iyi davranır gözü benden başkasını görmez eski sevgilileri msj atar ben cevap veririm ya da engellerim yani kendinden cok ben giriyorum facesine diyebilirim telefonunu hep yanimda birakir.ne olursa olsun yanimda olan bi insan yani babam kanser oldugunda bi an olsn üzülmeme izin vermedi okulu bitince evlenme kararı aldık ben de istiyorum onunla evlenmek ama eski sevgilimi unutamiyorum geçici olsa coktan unutmuştum daha önce unuttuklarim oldu ama ilk aşk gibi o benim icin. onun kokusu sevgili kokusu ben onu görünce hala kalbim atıyor sanki oracıkta ölecekmisim kalp krizinden gibi. Dizlerim titriyor gozlerine bakamiyorum onunla aramda sacma sapan bi iliski gecti ama ikimizde cok seviyorduk baskalari ayirdi.bana o kadar deger veren baska kimse olmaz diyordum sevgilim karsima cikana kadar.hala sevgilimle beni görünce üzülüyor çöküyor ben de ağlıyorum gecmiste kurduğumuz hayaller geliyo aklıma hala düşündüğünü adımı andığını gorenlere beni sordugunu biliyorum ama gurur bizi bitirdi o seviyorum dese ben diyemem ben desem o demez insan iki yilda unutmaz mi bir bakisi kokuyu hala adi gecince gozleri mi dolar olmadık yerde onun uzuldugunu hissednce içi mi parçalanir bu kadar olmamali. Insan bu kadar sevip de araya duvar ormemeli gururdan korkulardan. simdi o nerde ben nerde... ailesinin dini bizimkinden farkli yaşays tarzları da farklı ben bunları sorun edecek bi kız degilim ama ilerde ne sorun yaşanır bilmiyorum yinede benimle gel herseyi bırak deseydi gelirdim. Bi bakisina ömrümü verirdim hala daha veririm ama gel demedi demiyecek ben de demem onun yerine aynalara anlatırım derdimi onu nasil sevdigimi nefretimi kizgnliklarimi . Gel Desem belki gelir ama sevgilimden vazgecemem sevgilim kadar huzurlu degil kolları yüreği onun kadar büyük değil. Arkadaslarim anlamiyor verdigim savaşı sevgilinden ayril diyorlar belki aranizda benim gibi hissetmis birileri vardir Bi kac haftaya yurt disina gidiyorum eski sevgilime hakkimi helal etmemistm gitmeden bir gun once arayip ettiğimi soyleyip kapaticam sizce yapmali miyim

bu aynı anda iki kişiyi sevmek olmuyor.

ortada bir, geçmişte ayrılmak zorunda kalınan sevgiliyle ki buda insanoğluna kavuşulmayan kıymetlidir,unutulmaz imajı verir.

birde, şuan hayatında bulunup da değeri bilinmeyen-görülemeyen bir sevgili mevcut ki buda elde olanın değeri bilinmez sözünün örneğidir.

helallik konusunda da, onu yapmanız gereksiz bir detay olur. olan olmuş, biten bitmiş onun hellalliğini düşüneceğinize şimdiki kişinin hakkına nasıl girdiğinizi düşünmenizin daha olur bir yanı var.

Bu konuya ıstınaden bı soru sorucam ,
Konuyu dagıtmıs gıbı olucam ama en azından dogan cevaplar arkadasa bı nebze yardımcı olur dıye dusunuyorum .
(Yorumumu okuyan tüm arkadaslar cevap versın lutfen )
Bı ınsan Bı erkegi gordugu sevkat ilgi için yada ona minnet borcu oldugunu hıssettıgı ıcın
Dıger erkegı de ona yogun ask duyguları yasattıgı ıcın sevebılırmı ve bu duruma göre hıslerını kabartan adam ımkansız ask gibi gorunuyor bu yuzden dıgerınden ayrılamıyor ..

hangısını secmelı ?

Iki kisiyi sevmiyosun, eski sevgilini seviyosun, öbüründe sadece huzur ve güven buluyosun ama ask yok...

Konuyu dagıtmıs gıbı olucam ama en azından dogan cevaplar arkadasa bı nebze yardımcı olur dıye dusunuyorum .
Bı ınsan Bı erkegi gordugu sevkat ilgi için yada ona minnet borcu oldugunu hıssettıgı ıcın
Dıger erkegı de ona yogun ask duyguları yasattıgı ıcın sevebılırmı ve bu duruma göre hıslerını kabartan adam ımkansız ask gibi gorunuyor bu yuzden dıgerınden ayrılamıyor ..

hangısını secmelı ?

minnet çok farklı bir duygu. bu al yazmalım filmindeki gibidir belki. erkeğin yaptıklarından sonra yarı yolda bırakamamak. daha derin bir imnet için evlenmeyi düşünemiyorum bile. borç öder gibi. bunun dışında ben hep aşk+mantık olarak bakarım olaya. aşkın da bir mantığı vardır benim için. hem de baya ciddi oranda..
saçma bir ilişki insana duygu yaşatmaz. kör kütük imkansıza aşık olanların hayatlarında başka sorunlar vardır.Zaten başka sorunlar olduğu için de şefkati görünce liman gibi sığınma ihtiyacı hissedeler..bu da aslında aşık gibi sevmeden öte ana baba gibi sevilme iç güdüsündendir.

hangısını secmelı ?

C ) Hiç biri

Birincisiyle olmamış, olacak gibi de değil
İkincisini kandırıyo
İlerde belki yeni biri olur ( Ancak diğerlerini unutmadan üçe başlamasın bence )

C ) Hiç biri

Birincisiyle olmamış, olacak gibi de değil
İkincisini kandırıyo
İlerde belki yeni biri olur ( Ancak diğerlerini unutmadan üçe başlamasın bence )

sen neden etik arıyorsun ki bu işte çek. zaten 2 kişiyi seviyormuş.3. neden olmasın ki..

Böyle bir şey mümkün değil kendini kandırma.:51::50:
şu ankinden itibarı için vazgeçemiyorsun
ilkini sevdiğini sanıyorsun
olay bundan ibaret.
bazı kadınlar elde edemeyince aşk sanır:ssz::ssz:

Back
X