ayni anda iki kisiyi seviyorum

bence biraz mantığınıda koy ortaya.. evlenmek için uyumlu değilseniz aşk,sevgi olsa neye yarar.burda olsun çevrede olsun duyuyoruz birbirimize deliler gibi aşıktık seviyorduk birbirimizi ne olduda böyle oldu..cevabı çok basit uyum..

seni anlamaya çalıştım kendimi senin yerine koydum.. o sırada eski sevgilimin beni aldatması ve bunu yüzüne vurduğumdada inkar edip beni delirmişsin sen diye suçlaması geldi.. bak gene sinir oldum :27:

canım yazık deil mi şuanda ki sevgiline acaba :44: sen hem eskiyi seviyosun, hemde ama şuandaki beni çok mutlu ediyo diip bırakmıyosun yenisini. bence yeni sevgilin seni birazcık peşinden koşturtsa bırak eskisini sevmeyi adını bile hatırlamazsın daha yaşında 20 üstelik nebiliim hakknda hayrlısı olsn :ssz:

Bencilliğin dik alası yaptığın. Sırf kendini değerli hissettirdiği için sevilme ihtiyacın için yeni sevgilin var. Yeni sevgilini sevmiyorsun o sadece sana kendini iyi hissettiriyor, hala eski sevgilini seviyorsun hem de çok seviyorsun, yok helallik vermek için görüşeceğim falan hala eskisi ile bir şeyler yaşamak istediğinin göstergesi. Bu bencilliğe son ver, daha yaşın 20 illa hayatında birileri olmak zorunda mı? bence ayrıl ve eskisini kafandan atana kadar kimseyi hayatına sokma. Karşındaki insana haksızlık...

Bencilliğin dik alası yaptığın. Sırf kendini değerli hissettirdiği için sevilme ihtiyacın için yeni sevgilin var. Yeni sevgilini sevmiyorsun o sadece sana kendini iyi hissettiriyor, hala eski sevgilini seviyorsun hem de çok seviyorsun, yok helallik vermek için görüşeceğim falan hala eskisi ile bir şeyler yaşamak istediğinin göstergesi. Bu bencilliğe son ver, daha yaşın 20 illa hayatında birileri olmak zorunda mı? bence ayrıl ve eskisini kafandan atana kadar kimseyi hayatına sokma. Karşındaki insana haksızlık...
:46::46::46::46:

ilk ılıskınde yasayamadıkların ıcınde kalmıs bellii....sımdıkı sevgılıne de ne bılım uzuldum yaa..haksızlık etme yazık adama..cocuga ya da ..

Back
X