ayni anda iki kisiyi seviyorum

20 yasindayim :)

20 yaşındayım deyip neden gülüyorsunuz?
Sizde anlattıklarınıza gülüyorsunuz çünkü..

Konunun en başlarında kendinizi övmekten konuya girememişsiniz,tamam şimdi ki sevgiliniz bir dediğinizi etmez orasını anladık..
Konunun ortalarında,ilk aşkınızın sevgi koktuğunu,yani onun gibi kimsenin olamayacağını falan anlatmışsınız..
Konunun sonunda ise,şimdi ki sevgilinizin size çok şevkatli ve sevecen yaklaştığına dönmüşsünüz bir anda..

Ne alaka,nasıl bir bağdaşma anlamadım..
Herkes 20 yaşında oldu,bende 20 yaşımda eşime aşıktım deli gibi ve hala..
21 yaşımda ne istediğimi biliyordum,sevdim-aşık oldum-evlendim.
Yaşınız aklı başında davranmaya müsait, belkide akıl yaşta değil-baştadır olayını yaşıyorsunuz..Herkes her yaşta olgun olmak zorunda değil..

Fakat bir an önce ne istediğinize karar verin,bir bakmışsınız o iki kişi yüzünüze bile bakmayacak bir hal alır ona göre...

Son düzenleme:
Ne kadar rahat yazmışsın olayları.
Şöyle ayaklarını uzatıp kahveni yudumlarken anlatıyormuş gibisin.
Şimdiki sevgilinden tabiki vazgeçmezsin seni rahat bir yaşama alıştırmış çünkü, yazdıklarından bunu anlıyorum.
Diğerinden bir adım görsen şimdikini yüzüstü bırakıp gideceksin belli ki.
Diğerine döner misin dönmez misin bilemem ama şu an birlikte olduğun kişinin hayatından çıkmalısın.
Resmen oynuyorsun duygularıyla.
Gidip açıkça söylesen ben eski sevgilimi unutamadım ayrılıyorum senden diye, amenna.
Ama sen hangisini seçsem diye düşünüyorsun, çok yanlış. :20:

Biraz uzun olacak ama sizin fikirlerinize muhtacim çıkmazdaym ins okursunuz
Bir yıla yakın bi iliskim var sevgilim beni çok sever herkes imrenerek bakar bize nerden buldun bunu abisi varmi diye espri yaparlar hatta. Aile olarak durumlari iyi taninmis magazalari var suan iyi bi bölümde okuyor ama arada çalışıyor ve beni daha iyi yerlere goturmek bir dediğimi iki etmemek icin çalıştığına eminim. Arkadaslarima iyi davranır gözü benden başkasını görmez eski sevgilileri msj atar ben cevap veririm ya da engellerim yani kendinden cok ben giriyorum facesine diyebilirim telefonunu hep yanimda birakir.ne olursa olsun yanimda olan bi insan yani babam kanser oldugunda bi an olsn üzülmeme izin vermedi okulu bitince evlenme kararı aldık ben de istiyorum onunla evlenmek ama eski sevgilimi unutamiyorum geçici olsa coktan unutmuştum daha önce unuttuklarim oldu ama ilk aşk gibi o benim icin. onun kokusu sevgili kokusu ben onu görünce hala kalbim atıyor sanki oracıkta ölecekmisim kalp krizinden gibi. Dizlerim titriyor gozlerine bakamiyorum onunla aramda sacma sapan bi iliski gecti ama ikimizde cok seviyorduk baskalari ayirdi.bana o kadar deger veren baska kimse olmaz diyordum sevgilim karsima cikana kadar.hala sevgilimle beni görünce üzülüyor çöküyor ben de ağlıyorum gecmiste kurduğumuz hayaller geliyo aklıma hala düşündüğünü adımı andığını gorenlere beni sordugunu biliyorum ama gurur bizi bitirdi o seviyorum dese ben diyemem ben desem o demez insan iki yilda unutmaz mi bir bakisi kokuyu hala adi gecince gozleri mi dolar olmadık yerde onun uzuldugunu hissednce içi mi parçalanir bu kadar olmamali. Insan bu kadar sevip de araya duvar ormemeli gururdan korkulardan. simdi o nerde ben nerde... ailesinin dini bizimkinden farkli yaşays tarzları da farklı ben bunları sorun edecek bi kız degilim ama ilerde ne sorun yaşanır bilmiyorum yinede benimle gel herseyi bırak deseydi gelirdim. Bi bakisina ömrümü verirdim hala daha veririm ama gel demedi demiyecek ben de demem onun yerine aynalara anlatırım derdimi onu nasil sevdigimi nefretimi kizgnliklarimi . Gel Desem belki gelir ama sevgilimden vazgecemem sevgilim kadar huzurlu degil kolları yüreği onun kadar büyük değil. Arkadaslarim anlamiyor verdigim savaşı sevgilinden ayril diyorlar belki aranizda benim gibi hissetmis birileri vardir Bi kac haftaya yurt disina gidiyorum eski sevgilime hakkimi helal etmemistm gitmeden bir gun once arayip ettiğimi soyleyip kapaticam sizce yapmali miyim

Benim bildigim birseyvar . 1. Seversen 2.olmaz:)))

Gercekden seven 2 tane sever :))) gerisi boosssssd

Siz kendinizi kandırıyosunuz,yurt dışına çıkmadan elin adamını arayıp ayyy ben sana hakkımı helal etmemiştim şimdi helal ediyorum diyipte küçük düşmeyin.
Hakkınızı helal ediyorsanız içinizden helal edin gitsin.zaten eski sevgilide helal et diye yalvarmıyor size.
Aman nasıl sesini duyarım,nasıl konuşabilirim diye düşünüyosunuz,bahanenizde hakkınızı helal etmeniz.
Siz burda kimseyi kandıramazsınız,sadece kendinizi kandırırsınız.

Geçmiş geçmişte kaldı,geçmişe takılırsan bir adım dahi ilerleyemessin,zaten sizin ilerlemeyede niyetinizde yok.
Bu arada şimdiki sevgiiliniz sizin yaptıklarınızın aynısını yapsaydı tepkiniz nasıl olurdu?

minnet çok farklı bir duygu. bu al yazmalım filmindeki gibidir belki. erkeğin yaptıklarından sonra yarı yolda bırakamamak. daha derin bir imnet için evlenmeyi düşünemiyorum bile. borç öder gibi. bunun dışında ben hep aşk+mantık olarak bakarım olaya. aşkın da bir mantığı vardır benim için. hem de baya ciddi oranda..
saçma bir ilişki insana duygu yaşatmaz. kör kütük imkansıza aşık olanların hayatlarında başka sorunlar vardır.Zaten başka sorunlar olduğu için de şefkati görünce liman gibi sığınma ihtiyacı hissedeler..bu da aslında aşık gibi sevmeden öte ana baba gibi sevilme iç güdüsündendir.
Benim de hissettiklerim de bu anlattığınzdan farklı degil

Gidişatınız 2. yi yani şimdiki sevgilinizi kaybedeceğinizi gösteriyor. 2. yi kaybettiğiniz an bu kez 2. yi düşünmeye başlayacaksınız. Sizinki aşk değil kaybedilene karşı duyulan özlem.

20 yaşındayım deyip neden gülüyorsunuz?
Sizde anlattıklarınıza gülüyorsunuz çünkü..

Konunun en başlarında kendinizi övmekten konuya girememişsiniz,tamam şimdi ki sevgiliniz bir dediğinizi etmez orasını anladık..
Konunun ortalarında,ilk aşkınızın sevgi koktuğunu,yani onun gibi kimsenin olamayacağını falan anlatmışsınız..
Konunun sonunda ise,şimdi ki sevgilinizin size çok şevkatli ve sevecen yaklaştığına dönmüşsünüz bir anda..

Ne alaka,nasıl bir bağdaşma anlamadım..
Herkes 20 yaşında oldu,bende 20 yaşımda eşime aşıktım deli gibi ve hala..
21 yaşımda ne istediğimi biliyordum,sevdim-aşık oldum-evlendim.
Yaşınız aklı başında davranmaya müsait, belkide akıl yaşta değil-baştadır olayını yaşıyorsunuz..Herkes her yaşta olgun olmak zorunda değil..

Fakat bir an önce ne istediğinize karar verin,bir bakmışsınız o iki kişi yüzünüze bile bakmayacak bir hal alır ona göre...

Ben nerde kendimi övmusum pardon? Kendimden hic bahsetmeden anlattim ne güzelim ne akıllıym ne de ona benzer bisey dedim ayrica 20 yasindayim diyip gulmedim gülücük koydum ve sacmaladigimin farkında olduğumu da soyledim zamanla duzeltecegimi bu durumu ama insan kalbine ne kadar karşı çıkabilirse o kadar ortalardaki msji okursan siz eşinize aşıkmışsiniz evlenmissnz ne guzel kim kendini ovmus ortada ama allah mutlu etsin

şu anki sevgiline haksızlık etmiyo musun
aklın hep onda kalacaksa ayrıl bence
zaten devam etsen de yazık edeceksin

sevgilin bunları bilse seni ister miydi acaba
kim başkasını düşünen arzulayan birini ister ki

Son düzenleme:
sen neden etik arıyorsun ki bu işte çek. zaten 2 kişiyi seviyormuş.3. neden olmasın ki..

Ya şu tür msjlar yazanlara soyluyorum benim durumumu anlamadiniz sanirm bi baştan okuyun ben simdiki sevgilimle 1 yıldır birlikteyim ondan once ilk aşkım olduğu icin unutamiyorum vur dedim oldurdunuz 7 Kocalı Hürmüz yaptiniz beni

bence aşk mı mantıkmı olmuş bu durum ama bence eski sewgiline dönersen gözün aklın bunun kokuunda kalıcak bu kezde insan psikolojısı ulaşılmaz olan cazip gelir hayatını karartma biriylede ewleneceksen kalbini arındır

Yapacağım şey eskiyi kurcalamadan yeni sevgilimle devam etmek Yazan akil veren herkese zaman ayırdığı icin teşekkür ederim daha fazla yorum almak istemiyorum

Ya şu tür msjlar yazanlara soyluyorum benim durumumu anlamadiniz sanirm bi baştan okuyun ben simdiki sevgilimle 1 yıldır birlikteyim ondan once ilk aşkım olduğu icin unutamiyorum vur dedim oldurdunuz 7 Kocalı Hürmüz yaptiniz beni

Sakin ol ; neden yedi kocalı hürmüz yapıldın biliyormusun, bu sitede ki binlerce kadından hiç birinin aklı eskide kalmamıştır, hiç biri duygusal zaafiyet yaşamamıştır, hiç birinin imkansızı olmamıştır, hiç birinin duyguları karışmamıştır, herkes aşkına sıkı sıkı sahip çıkıp evlenmiştir, hem duygular, toyluk, eskiyi anmak zinhar ihanettir =))

Yaşın 20 evet bazıları evlenecek kadar olgun oluyor 20'li yaşlarda. Ancak o yaşın toyluğu, duyguları, havailiği inkar edilemez. Bazen insanın aklı eskide kalır. Sana başkalarından farklı gelen bir sıcaklık vermiştir ve sen onu sevgi sanırsın. İnsan yıllar boyunca o kadar değişiyor ki, köprülerin altından ne sular akıyor. Kendini onu unutamıyorum diye şartlama, yeni sevgilini de ideal erkek olduğu için sevme. Kendini evlilikle şartlama, zaten iletişiminiz bitmiş, ilişkine odaklanmaya çalış. Kendini unutamıyorum diye melankoli durumuna sokarsan kendi kendine sıkıntı verirsin. İkili ilişkilerinden başka ilgi alanların olsun, hayattan ne istediğine bir bak zaman içinde. Göreceksin yoluna girecek

Şuanki sevgilin kaç yaşında ve ne okuyo yani eğer yaşı küçükse evlilik uzar ve senin fikirlerin değişmeye başlar ne dedim ben şimdi neyse bende anlamadım

Suan hayatinizdaki kisiye büyük haksizlik...
bence suan hayatinizdaki kisiye odaklanmaniz gerekiyor
Ve eskiye dair hic bisey dusunmememn gerekiyor
Ve eski sevgilinizi kesinlikle arama.

İnanamiyorum sana sevgili arkadasim,
üzülmeye değer mi?

öncelikle sakin olmalısın,

bir kitap derki; Evrensel taç'a ulaşabilmek icin sana gosterilen o her kapı için ilginç bir teknik uygulamalısın,

teknik düzeneğini uygular isen o kilit çözulur ve hazır oldugunu görürsün . . .der. :))

elbette, toplumun temel iliskileri eski yuzyıllardan bu yana hep degisiklik gostermis ve bir sonraki liderin izini surmuslerdir,

gozlerini kapa ve ne istedigini soyle . .

Ornegin; benimde asik oldugum bir sevgilim var, yaklasik 7 senedir beraberligimiz oldu, harika bir erkek, zarif kibar ve bir bey efendi kendisi,
mesafeler uzak elbette, yurt disinda ikamet ediyor ve senenin 12 ayi gorusuruz ve gelir her daim, bunca zamandir iliskimizde bir engel olusmadi sevgili
/şeymanur00/

Gel zaman git zaman, gectigimiz 8 ay once biri ile tanistim, siradisi, gercekci, kadindan anlayan, zeki, olagan ustu gelismis tecrubeleri ve kisiligi var,

elbette diger tanidigim hic bir erkek gibi degil, farkli ve yaratici bir ozellikte, ;))

bir yandan senelerdir gorustugum yurt disindaki (C.Ş.) ve diger taraftan bulundugum ilde ikamet eden (C.B.)

ikisine de asik ve hayrandim ben,
C.B. İle evlilik harika ve dolu dolu,
ancak (C.Ş.) ile cok iyi bir sevgili olunur,

C.B. ile bu durumu cok konustuk, (C.Ş.) 'yi anlattim yeni sevgilime,
yeni sevgilim beni anlayisla karsiladi ve cok rahat muhabbet etmeye de basladik, C.Ş. ile ilgili iliskime dogal olarak destek de verdi,

yeni sevgilimle evliligi dusunuyoruz ve annesi ise harika bir insan, 2014 yilinda sozlenip evlenmeyi dusunuyoruz,

balayina da (C.Ş.)'nin bulundugu ülkeye gidelim istiyoruz ;))

ve coook mutluyum. .

Sanirim sen, her ikisi ile ilgili iliskini bir tanesine dahi soyleyecek cesareti bulamayabilirsin,

bende bulamadim once,

ama basardim,
nasil mi?
Aradigim erkegi bularak tabii, yeni sevgilim sevgilimden de öte bir arkadas, bir dost, bir sirdas, bir paylasan, bir hayat arkadasi kendisi,

Yeri ve zamani geldiginde yurt disindaki sevgilim (C.Ş.) metresimde olabilir, neden olmasin?
Metres hayati sadece erkeklere mi ozel saniyorsunuz? ;))

SEVGİLERİM .'. S.T.N.

yaş 20 mi??
piyuuu,ben de bir şey var sanıp okudum:24:

2 yılda unutulmaz mı diyorsun,demek ki 18 inde bitmiş,kaç yıl birlikte oldunuz bilmiyorum ama,hadi 16-17 olsun,
kolları onun kolları gibi değil falan...beni çooook aşar,
ergenlik gibi bir şey bu seninki,
o dönemlerde ben de hem rehber öğretmenime,hem coğrafya öğretmenime aşıktım:27:
aynı anda diğer sınıftaki çocuğa da takılıyordum:27:
seninki de öyle olmuş biraz:37:

Dip not;

"BİLİYORSAN SUS." İNANÇSIZ VE İLGİSİZ İNSANLARA YÜZÜNÜ GÖSTERME, ÇÜNKÜ ONLAR GÖRÜNMEZ ALEMLERİN (Zaman kavraminı ve Y.D.D.'yi) GİZLİ SÜREÇLERİNİ ANLAYAMAZLAR .'.

yapacaginiz calismalarda, Bu felsefe size onder olup yol gosterecektir,

hayat eleştiriye hep aç kalmıştır, şamdanlar sönmeden yola koyulunuz !

SEVGİLERİM . .

İnanamiyorum sana sevgili arkadasim,
üzülmeye değer mi?

öncelikle sakin olmalısın,

bir kitap derki; Evrensel taç'a ulaşabilmek icin sana gosterilen o her kapı için ilginç bir teknik uygulamalısın,

teknik düzeneğini uygular isen o kilit çözulur ve hazır oldugunu görürsün . . .der. :))

elbette, toplumun temel iliskileri eski yuzyıllardan bu yana hep degisiklik gostermis ve bir sonraki liderin izini surmuslerdir,

gozlerini kapa ve ne istedigini soyle . .

Ornegin; benimde asik oldugum bir sevgilim var, yaklasik 7 senedir beraberligimiz oldu, harika bir erkek, zarif kibar ve bir bey efendi kendisi,
mesafeler uzak elbette, yurt disinda ikamet ediyor ve senenin 12 ayi gorusuruz ve gelir her daim, bunca zamandir iliskimizde bir engel olusmadi sevgili
/şeymanur00/

Gel zaman git zaman, gectigimiz 8 ay once biri ile tanistim, siradisi, gercekci, kadindan anlayan, zeki, olagan ustu gelismis tecrubeleri ve kisiligi var,

elbette diger tanidigim hic bir erkek gibi degil, farkli ve yaratici bir ozellikte, ;))

bir yandan senelerdir gorustugum yurt disindaki (C.Ş.) ve diger taraftan bulundugum ilde ikamet eden (C.B.)

ikisine de asik ve hayrandim ben,
C.B. İle evlilik harika ve dolu dolu,
ancak (C.Ş.) ile cok iyi bir sevgili olunur,

C.B. ile bu durumu cok konustuk, (C.Ş.) 'yi anlattim yeni sevgilime,
yeni sevgilim beni anlayisla karsiladi ve cok rahat muhabbet etmeye de basladik, C.Ş. ile ilgili iliskime dogal olarak destek de verdi,

yeni sevgilimle evliligi dusunuyoruz ve annesi ise harika bir insan, 2014 yilinda sozlenip evlenmeyi dusunuyoruz,

balayina da (C.Ş.)'nin bulundugu ülkeye gidelim istiyoruz ;))

ve coook mutluyum. .

Sanirim sen, her ikisi ile ilgili iliskini bir tanesine dahi soyleyecek cesareti bulamayabilirsin,

bende bulamadim once,

ama basardim,
nasil mi?
Aradigim erkegi bularak tabii, yeni sevgilim sevgilimden de öte bir arkadas, bir dost, bir sirdas, bir paylasan, bir hayat arkadasi kendisi,

Yeri ve zamani geldiginde yurt disindaki sevgilim (C.Ş.) metresimde olabilir, neden olmasin?
Metres hayati sadece erkeklere mi ozel saniyorsunuz? ;))

SEVGİLERİM .'. S.T.N.
çok ilginç şeyler yazmışsınız , nedir o teknik düzeneği ? :31::31:

Biraz uzun olacak ama sizin fikirlerinize muhtacim çıkmazdaym ins okursunuz
Bir yıla yakın bi iliskim var sevgilim beni çok sever herkes imrenerek bakar bize nerden buldun bunu abisi varmi diye espri yaparlar hatta. Aile olarak durumlari iyi taninmis magazalari var suan iyi bi bölümde okuyor ama arada çalışıyor ve beni daha iyi yerlere goturmek bir dediğimi iki etmemek icin çalıştığına eminim. Arkadaslarima iyi davranır gözü benden başkasını görmez eski sevgilileri msj atar ben cevap veririm ya da engellerim yani kendinden cok ben giriyorum facesine diyebilirim telefonunu hep yanimda birakir.ne olursa olsun yanimda olan bi insan yani babam kanser oldugunda bi an olsn üzülmeme izin vermedi okulu bitince evlenme kararı aldık ben de istiyorum onunla evlenmek ama eski sevgilimi unutamiyorum geçici olsa coktan unutmuştum daha önce unuttuklarim oldu ama ilk aşk gibi o benim icin. onun kokusu sevgili kokusu ben onu görünce hala kalbim atıyor sanki oracıkta ölecekmisim kalp krizinden gibi. Dizlerim titriyor gozlerine bakamiyorum onunla aramda sacma sapan bi iliski gecti ama ikimizde cok seviyorduk baskalari ayirdi.bana o kadar deger veren baska kimse olmaz diyordum sevgilim karsima cikana kadar.hala sevgilimle beni görünce üzülüyor çöküyor ben de ağlıyorum gecmiste kurduğumuz hayaller geliyo aklıma hala düşündüğünü adımı andığını gorenlere beni sordugunu biliyorum ama gurur bizi bitirdi o seviyorum dese ben diyemem ben desem o demez insan iki yilda unutmaz mi bir bakisi kokuyu hala adi gecince gozleri mi dolar olmadık yerde onun uzuldugunu hissednce içi mi parçalanir bu kadar olmamali. Insan bu kadar sevip de araya duvar ormemeli gururdan korkulardan. simdi o nerde ben nerde... ailesinin dini bizimkinden farkli yaşays tarzları da farklı ben bunları sorun edecek bi kız degilim ama ilerde ne sorun yaşanır bilmiyorum yinede benimle gel herseyi bırak deseydi gelirdim. Bi bakisina ömrümü verirdim hala daha veririm ama gel demedi demiyecek ben de demem onun yerine aynalara anlatırım derdimi onu nasil sevdigimi nefretimi kizgnliklarimi . Gel Desem belki gelir ama sevgilimden vazgecemem sevgilim kadar huzurlu degil kolları yüreği onun kadar büyük değil. Arkadaslarim anlamiyor verdigim savaşı sevgilinden ayril diyorlar belki aranizda benim gibi hissetmis birileri vardir Bi kac haftaya yurt disina gidiyorum eski sevgilime hakkimi helal etmemistm gitmeden bir gun once arayip ettiğimi soyleyip kapaticam sizce yapmali miyim

bazen insanlara rahatlık batarya seninkide o olmuş.

senin tüm bu yaşadığın hisler kavuşamadığın için.

bence helallik falan istemene gerek yok , muhattap olursan herşey yeniden alevlenebilir ama ondan helallik isteyecem diye şimdiki sevgilinin günahına girebilirsin bence sevgilin böyle birşey yapmanı istemez.

yinede sen bilirsin. o seni çok sevseydi bırakmazdı engeller girmezdi araya.

Back
X