İnanamiyorum sana sevgili arkadasim,
üzülmeye değer mi?
öncelikle sakin olmalısın,
bir kitap derki; Evrensel taç'a ulaşabilmek icin sana gosterilen o her kapı için ilginç bir teknik uygulamalısın,
teknik düzeneğini uygular isen o kilit çözulur ve hazır oldugunu görürsün . . .der. :))
elbette, toplumun temel iliskileri eski yuzyıllardan bu yana hep degisiklik gostermis ve bir sonraki liderin izini surmuslerdir,
gozlerini kapa ve ne istedigini soyle . .
Ornegin; benimde asik oldugum bir sevgilim var, yaklasik 7 senedir beraberligimiz oldu, harika bir erkek, zarif kibar ve bir bey efendi kendisi,
mesafeler uzak elbette, yurt disinda ikamet ediyor ve senenin 12 ayi gorusuruz ve gelir her daim, bunca zamandir iliskimizde bir engel olusmadi sevgili
/şeymanur00/
Gel zaman git zaman, gectigimiz 8 ay once biri ile tanistim, siradisi, gercekci, kadindan anlayan, zeki, olagan ustu gelismis tecrubeleri ve kisiligi var,
elbette diger tanidigim hic bir erkek gibi degil, farkli ve yaratici bir ozellikte,

)
bir yandan senelerdir gorustugum yurt disindaki (C.Ş.) ve diger taraftan bulundugum ilde ikamet eden (C.B.)
ikisine de asik ve hayrandim ben,
C.B. İle evlilik harika ve dolu dolu,
ancak (C.Ş.) ile cok iyi bir sevgili olunur,
C.B. ile bu durumu cok konustuk, (C.Ş.) 'yi anlattim yeni sevgilime,
yeni sevgilim beni anlayisla karsiladi ve cok rahat muhabbet etmeye de basladik, C.Ş. ile ilgili iliskime dogal olarak destek de verdi,
yeni sevgilimle evliligi dusunuyoruz ve annesi ise harika bir insan, 2014 yilinda sozlenip evlenmeyi dusunuyoruz,
balayina da (C.Ş.)'nin bulundugu ülkeye gidelim istiyoruz

)
ve coook mutluyum. .
Sanirim sen, her ikisi ile ilgili iliskini bir tanesine dahi soyleyecek cesareti bulamayabilirsin,
bende bulamadim once,
ama basardim,
nasil mi?
Aradigim erkegi bularak tabii, yeni sevgilim sevgilimden de öte bir arkadas, bir dost, bir sirdas, bir paylasan, bir hayat arkadasi kendisi,
Yeri ve zamani geldiginde yurt disindaki sevgilim (C.Ş.) metresimde olabilir, neden olmasin?
Metres hayati sadece erkeklere mi ozel saniyorsunuz?

)
SEVGİLERİM .'. S.T.N.