- 18 Kasım 2014
- 208
- 77
- 38
- 32
- Konu Sahibi Mont3Carlo
-
Bu kişinin dili ne?
Hmm.. Bence hiçbir önemi yok. Onun Türkçe bilmesini istemezdim zaten, sinirlendiğimde Türkçe serzenişlerimi anlamasın diye.Belli bir kisi yok misal sadece
Belli bir kisi yok misal sadece
Bu şekilde evlenen tanıdıklarım var kız Faslı ama 4-5 dil biliyor çocukla nette tanışıyorlar İngilizce anlaşıyorlar ama bu arada çocuk İngilizce bilmiyor sözlükten baka baka zamanla öğreniyor. Evlendiler kız Türkiye'ye geldi şimdi ana dili gibi Türkçe konuşuyor hatta üniversite bitirdi Türkiye de.Arkadaslar iyi veya kotu herkesin dusuncesine sahit oldugu olaylara ihtiyacim var ayni dili konusmadiginiz biriyle evlenebilir miydiniz?
Bir yandan bakinca her sey zamanla ogrenilir gibi geliyor, diger yandan ben kendimi Turkce disi hicbir dilde bu kadar rahat ifade edemem gibi geliyor ya da karsidaki insan Turkceyi hicbir zaman bizim gibi iyi kullanamaz gibi geliyor sizin gorusleriniz nedir bu konuda?
Avantajlarını düşün istediğin zaman küfredebilirsinArkadaslar iyi veya kotu herkesin dusuncesine sahit oldugu olaylara ihtiyacim var ayni dili konusmadiginiz biriyle evlenebilir miydiniz?
Bir yandan bakinca her sey zamanla ogrenilir gibi geliyor, diger yandan ben kendimi Turkce disi hicbir dilde bu kadar rahat ifade edemem gibi geliyor ya da karsidaki insan Turkceyi hicbir zaman bizim gibi iyi kullanamaz gibi geliyor sizin gorusleriniz nedir bu konuda?
dil önemli değil gönüller bir olsun, tutun ki hepimiz Türkçe konuşuyoruz ama anlayabiliyor muyuz birbirimiziArkadaslar iyi veya kotu herkesin dusuncesine sahit oldugu olaylara ihtiyacim var ayni dili konusmadiginiz biriyle evlenebilir miydiniz?
dil önemli değil beden dili diye bir şey var da kültürün ana dili yok ki o çok fena..Arkadaslar iyi veya kotu herkesin dusuncesine sahit oldugu olaylara ihtiyacim var ayni dili konusmadiginiz biriyle evlenebilir miydiniz?
Bence harika..... arkadaşımın annesi ukraynalı babası türk. Annesi surekli sirpca konusmus babasi turkce simdi 2 dili de şakir şakir biliyor yani cocuk icin de iyi olur bence neden olmasin :)Arkadaslar iyi veya kotu herkesin dusuncesine sahit oldugu olaylara ihtiyacim var ayni dili konusmadiginiz biriyle evlenebilir miydiniz?
Arkadaslar iyi veya kotu herkesin dusuncesine sahit oldugu olaylara ihtiyacim var ayni dili konusmadiginiz biriyle evlenebilir miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?