- 12 Kasım 2019
- 86
- -9
- 36
- 31
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Bu ilk değil daha önce de niyet etti bırakmak için ama ben başlattım büyük kavgalarla,Ya yürüsün gitsin ne güzel iş o öyle minareyi çalan kılıfını hazirlarmis kocanizin yaptigida o senin yüzünden sigara başladım deyip boşanmak kaçıncı seviye bu
Ben de sigara kullanan biri olarak çok net söylüyorum ki bu sadece saçma bir bahane eee sigarayı bıraktım her türlü hiyarligi yaparım sende bana katlanicaksin bir de zaten birakmaya kesin niyeti olan feristahi gelse ağzına almaz ama adam hem suçluyor sizi hem de boşanmaya kadar goturuyor işi bunun altında başka bir iş aradım ben bilemedim aşırı saçma geldi.
O zaman şöyle anlatayim bırakmak isteyen insan bırakır içmek isteyen insan önce birakir ama içmek için en küçük meseleyi bahane edip tekrar başlar sonra da karşıya geçip senin yüzünden der kavga der bahane çok yaniBu ilk değil daha önce de niyet etti bırakmak için ama ben başlattım büyük kavgalarla,
Adamı sigaraya mı başlattınız ? Nasıl yani ?Bu ilk değil daha önce de niyet etti bırakmak için ama ben başlattım büyük kavgalarla,
Eşinizin iradesi yok ama siz onun her dediğine tamam demediğiniz için affedilme yolları mı arıyorsunuz? Soru bu sanırım.Kendimi nasıl affettirebilirim?
İş yerinde patronu iki laf etseydi ne olacaktı? Patronuna beni sigaraya başlattın diyip istifa mı edecekti?Bu ilk değil daha önce de niyet etti bırakmak için ama ben başlattım büyük kavgalarla,
Lütfen kendi iradesini yönetemeyen birinin sizi bu sekilde suçlu hissettirmesine izin vermeyin. Kendinizi eşinizin yerine koyun, siz bu sebepten eşinizden daha cok nefret edip boşanmak ister miydiniz?Merhaba. Eşimle gayet güzel giden bir evliliğimiz vardı (yaklaşık 6 yıldır evliyiz, 5 yaşında kizimiz var) . Ve eşim sigarayi bırakma kararı aldı, kararına da gayet sadikti 3 gün hiç içmedi tabi bu süreçlerde sinir de yaptı ama geldi hep benden destek buldu. 3.gun akşamı eşimle bir konuda tartıştık ( ertesi gün 23 nisandi. Ben bayrama biraz erken gidelim(1 gibi) dedim eşim ise geç gidelim(2 gibi) sabahtan işlerimiz var dedi,kitap okumak vs.gibi dedi. 1 e kadar zaten o işlerimizi yapabileceğimizi soylediysem de kavga çoktan başlamıştı artık o nikotin krizi ile. Daha sonrasında tekrar sigaraya başladı. Şimdi ben onu sigaraya başlatmış oldum baştan söyledi çünkü 1 hafta kadar her dediğime evet de sinir yapiyor diye ben de kabul etmiştim. ( daha önceden de benzer durumlar yaşadık ve gene başladı).şimdi ne zaman sigara içse benden daha çok nefret ediyor boşanmak istiyor. Ama ben istemiyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim? Öfkesi dinmiyor sigara içtikçe adeta tazeleniyor öfkesi.
Bu ilk değil daha önce de niyet etti bırakmak için ama ben başlattım büyük kavgalarla,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?