- 19 Mayıs 2020
- 47.319
- 212.576
- 598
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Pardon ?? Sigara içmeyi bırakacak iradesi yok diye niye suçlu oluyorsunuz ?? Boşanma lafını açtığı gibi ağzına tükürüp mahkemeye gidin bakalım bi daha sinirlenince ağzına sakız edecekmi o kelimeyiMerhaba. Eşimle gayet güzel giden bir evliliğimiz vardı (yaklaşık 6 yıldır evliyiz, 5 yaşında kizimiz var) . Ve eşim sigarayi bırakma kararı aldı, kararına da gayet sadikti 3 gün hiç içmedi tabi bu süreçlerde sinir de yaptı ama geldi hep benden destek buldu. 3.gun akşamı eşimle bir konuda tartıştık ( ertesi gün 23 nisandi. Ben bayrama biraz erken gidelim(1 gibi) dedim eşim ise geç gidelim(2 gibi) sabahtan işlerimiz var dedi,kitap okumak vs.gibi dedi. 1 e kadar zaten o işlerimizi yapabileceğimizi soylediysem de kavga çoktan başlamıştı artık o nikotin krizi ile. Daha sonrasında tekrar sigaraya başladı. Şimdi ben onu sigaraya başlatmış oldum baştan söyledi çünkü 1 hafta kadar her dediğime evet de sinir yapiyor diye ben de kabul etmiştim. ( daha önceden de benzer durumlar yaşadık ve gene başladı).şimdi ne zaman sigara içse benden daha çok nefret ediyor boşanmak istiyor. Ama ben istemiyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim? Öfkesi dinmiyor sigara içtikçe adeta tazeleniyor öfkesi.
Sigara ictigi icin bosanmak isteyeni de ilk defa goruyorum.Merhaba. Eşimle gayet güzel giden bir evliliğimiz vardı (yaklaşık 6 yıldır evliyiz, 5 yaşında kizimiz var) . Ve eşim sigarayi bırakma kararı aldı, kararına da gayet sadikti 3 gün hiç içmedi tabi bu süreçlerde sinir de yaptı ama geldi hep benden destek buldu. 3.gun akşamı eşimle bir konuda tartıştık ( ertesi gün 23 nisandi. Ben bayrama biraz erken gidelim(1 gibi) dedim eşim ise geç gidelim(2 gibi) sabahtan işlerimiz var dedi,kitap okumak vs.gibi dedi. 1 e kadar zaten o işlerimizi yapabileceğimizi soylediysem de kavga çoktan başlamıştı artık o nikotin krizi ile. Daha sonrasında tekrar sigaraya başladı. Şimdi ben onu sigaraya başlatmış oldum baştan söyledi çünkü 1 hafta kadar her dediğime evet de sinir yapiyor diye ben de kabul etmiştim. ( daha önceden de benzer durumlar yaşadık ve gene başladı).şimdi ne zaman sigara içse benden daha çok nefret ediyor boşanmak istiyor. Ama ben istemiyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim? Öfkesi dinmiyor sigara içtikçe adeta tazeleniyor öfke
Size mantıklı geliyor mu?Merhaba. Eşimle gayet güzel giden bir evliliğimiz vardı (yaklaşık 6 yıldır evliyiz, 5 yaşında kizimiz var) . Ve eşim sigarayi bırakma kararı aldı, kararına da gayet sadikti 3 gün hiç içmedi tabi bu süreçlerde sinir de yaptı ama geldi hep benden destek buldu. 3.gun akşamı eşimle bir konuda tartıştık ( ertesi gün 23 nisandi. Ben bayrama biraz erken gidelim(1 gibi) dedim eşim ise geç gidelim(2 gibi) sabahtan işlerimiz var dedi,kitap okumak vs.gibi dedi. 1 e kadar zaten o işlerimizi yapabileceğimizi soylediysem de kavga çoktan başlamıştı artık o nikotin krizi ile. Daha sonrasında tekrar sigaraya başladı. Şimdi ben onu sigaraya başlatmış oldum baştan söyledi çünkü 1 hafta kadar her dediğime evet de sinir yapiyor diye ben de kabul etmiştim. ( daha önceden de benzer durumlar yaşadık ve gene başladı).şimdi ne zaman sigara içse benden daha çok nefret ediyor boşanmak istiyor. Ama ben istemiyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim? Öfkesi dinmiyor sigara içtikçe adeta tazeleniyor öfkesi.
Şahane bir yorum üzerine eklenecek birşey yok hepmi böyle eşiniz her konuda günah keçisi her sorunun sebebi sizmisiniz böylemi tavırları eğer böyleyse zor işiniz bu eşe diş gösterin çok istiyorsa adliye orada önüne koyacaksın celbi anlayacak çekilmez yani zor .,.....Si
Sigara ictigi icin bosanmak isteyeni de ilk defa goruyorum.
Adamin sigara icesi var sizi bahane ediyor.
Bosanasi var sigarayi bahane ediyor.
adama o kadar sinir oldum ki anlatamam. neden kendinizi siz affettirmek için uğraşıyorsunuz adam kendine sahip çıksın da içmesin. bunun sizinle ne ilgisi var?Merhaba. Eşimle gayet güzel giden bir evliliğimiz vardı (yaklaşık 6 yıldır evliyiz, 5 yaşında kizimiz var) . Ve eşim sigarayi bırakma kararı aldı, kararına da gayet sadikti 3 gün hiç içmedi tabi bu süreçlerde sinir de yaptı ama geldi hep benden destek buldu. 3.gun akşamı eşimle bir konuda tartıştık ( ertesi gün 23 nisandi. Ben bayrama biraz erken gidelim(1 gibi) dedim eşim ise geç gidelim(2 gibi) sabahtan işlerimiz var dedi,kitap okumak vs.gibi dedi. 1 e kadar zaten o işlerimizi yapabileceğimizi soylediysem de kavga çoktan başlamıştı artık o nikotin krizi ile. Daha sonrasında tekrar sigaraya başladı. Şimdi ben onu sigaraya başlatmış oldum baştan söyledi çünkü 1 hafta kadar her dediğime evet de sinir yapiyor diye ben de kabul etmiştim. ( daha önceden de benzer durumlar yaşadık ve gene başladı).şimdi ne zaman sigara içse benden daha çok nefret ediyor boşanmak istiyor. Ama ben istemiyorum. Kendimi nasıl affettirebilirim? Öfkesi dinmiyor sigara içtikçe adeta tazeleniyor öfkesi.
Bu ilk değil daha önce de niyet etti bırakmak için ama ben başlattım büyük kavgalarla,
Ne güzelde manipule edilmişsnz....Bu ilk değil daha önce de niyet etti bırakmak için ama ben başlattım büyük kavgalarla,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?